Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 472.

• Ok thanks γιατί είναι ωραίο. Το θέμα είναι θα παίρνει updates ή θα θέλει συνέχεια χειροκίνητη εγκατάσταση. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, για email client κατέβασα το miui email v.10 από apk mirror διότι δεν υπήρχε προεγκατεστημένο πρόγραμμα . Τίθεται κάποιο θέμα ασφάλειας ή μπορώ να το κρατήσω? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι ακριβώς το shortcut στην κουρτίνα με τα εικονίδια με ενδιαφέρει. Χωρίς να είμαι υπερβολικός είναι δεδομένο σε κινητά άλλων εταιριών και παλαιότερα μοντέλα. Ας ελπίσουμε η αναβάθμιση να τα λύσει αυτού του είδους μικροπροβλήματα. Απλά έχετε διαβάσει κάπου ποτέ τελικά θα δοθεί μετά το rollback? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ σε ευχαριστώ. Μάλλον θα περιμένω την 10.3.1.0 global. Σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Lentzeris καλησπέρα τα updates πλέον θα ακολουθούν άλλη χρονική ροή σε σχέση με την global? Επίσης σου εμφάνισε nfc shortcut? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γενική συζήτηση για το ΜΙ 9 SE

yiatsou - - Mi-9 SE (Grus)

Μήνυμα

Δοκίμασα με την αυτόματη έναρξη on στο viber και δεν δούλεψε.Στην οθόνη κλειδώματος φαινόταν η ειδοποίηση όχι όμως στην οθόνη περιβάλλοντος. Επίσης βρηκα στο en.miui.com την 10.2.29.0 για download για το mi 9 se eea. Μπαίνει στο δικό μου που είναι global version? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προσπάθησα και δεν μου βγάζει διαθέσιμο ota update *Επίσης η 10.3.1 δεν είναι αυτή που προκαλεί πρόβλημα στο κινητό (brick)? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 8d8dd30ded23807e794b5df2282d6275.jpg

• @Dante Καλησπέρα, Εμένα πάντως δεν έχει nfc shortcut και ούτε εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις στην οθόνη aod. Το ψάχνω όλο το ΣΚ. Μήπως είναι η έκδοση του λογισμικού; Μήπως έχεις άλλη rom? Εμένα πάντως φοράει την 10.2.2.0 global stable. Εσύ ποια έκδοση έχεις;.3a492647dcf94cf9c45f6cd6dd9688ad.jpg Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Καλημέρα, μετά από 3 μέρες χρήσης για τα δεδομένα μου είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.Συγκεκριμένα : 1) Η μπαταρία μου βγάζει άνετα μια μέρα έχοντας ανοιχτά δεδομένα και Bluetooth παρακολούθηση email, viber,tapatalk, και browsing 2)Είναι αρκετά γρήγορο και δεν κουράζει 3) Η οθόνη και ικανοποιητική και απίστευτα ιδανικό το μέγεθος του κινητού. Στα αρνητικά για μένα 1)δεν έχει nfc shortcut 2)τα notifications στο status bar κρύβονται μετά από λίγο 3)στην οθόνη περιβάλλοντος δεν έρχονται οι ειδοποιήσ…

• Ok thanks Πήγα και άλλαξα κάρτα sim τελικά και περιμένω να δω αν θα λυθεί το πρόβλημα... Update έκλεισα 24 ώρες χωρίς πρόβλημα , μακάρι να λύθηκε... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάντως μου το είχε ξανακάνει και σε ένα samsung του 16 πριν 2 βδομάδες και λύθηκε όταν μου απενεργοποιησαν από Cosmote το wifi call Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άρα μήπως τελικά δεν υποστηρίζεται τελικά το wifi calling σωστά ακόμη από το mi 9 se? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα επανέρχομαι πάλι με το πρόβλημα του να μην έχω δίκτυο. Σήμερα το πρωί πάλι μου εμφάνισε το εικονίδιο ότι δεν έχω κάρτα sim. Μετά από απενεργοποιήσεις τουλάχιστον 3 επανήλθε και στις ρυθμίσεις της κάρτας στα σημεία πρόσβασης δεν υπήρχε το apn internet παρά μόνο το mms. Έκανα επαναφορα ρυθμίσεων στο μενού του apn και εμφανίστηκε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νομίζω μεγαλύτερη γκάμα υποστηριζόμενων συσκευών Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν ξέρω τι ανακοίνωση έβγαλε η Cosmote αλλά εγώ από τις 17:00 έως τώρα κοβομαι ανά πέντε λεπτά από το δίκτυο και παίζει μετά από restart. Τι να κάνω να το καταργήσω το wifi call ή υπάρχει λύση; Το περίεργο είναι το πρόβλημα μου παρουσιάστηκε και τις 2 μέρες απο τις 17:00 -19:30 Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάντως σου καταθέτω την πρόσφατη εμπειρία μου για αγορά από banggood μέσω priority direct line το tracking number ήταν της μορφής LXxxxxxxxxNL και μου το έδωσαν από την αρχή Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Καλημέρα, το άφησα το βράδυ στο 56% και το πρωί το βρήκα 51% .Περίπου για 7 ώρες. Πάντως προχθές που έφυγα με φουλ μπαταρία έχοντας ανοιχτά όλη την ώρα δεδομένα και wifi και Bluetooth για ρολόι και hands free και σκαλίζοντας αρκετά όντας καινούριο το βράδυ γύρω στις 20:00 είχα περίπου 30%. Άρα δεν νομίζω να είναι και άσχημα. Ps γνωρίζετε αν υπάρχει η λειτουργία τσέπης? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

yiatsou - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δεν χρειάζεται να προσθέσεις το ims. Μπορεί αυτό να σου δημιουργεί τα προβλήματα.” Καλημέρα, το άφησα τελικά να λέει default. Αλλά έτσι και αλλιώς τα προβλήματα μου τα έκανε πριν προσθέσω το λεκτικό supl,ims Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα , ενεργοποίησα μέσω του dialer το volte και to wifi call και επίσης ενεργοποίησα την υπηρεσία στην σύνδεσή μου μέσω κλήσης στο 13888 (Cosmote).Το κινητό μου είναι το ΜΙ 9 SE με την 10.2.2.0 global stable. Η ενεργοποίηση έγινε το πρωι και λειτουργούσε άψογα μέχρι το απόγευμα όπου ξαφνικά δεν έβλεπε δίκτυο (φαινόταν σαν να μην υπάρχει sim) και επανερχόταν μόνο μετά απο κλείσιμο ή επανεκκίνηση της συσκευής. Αυτό κράτησε περίπου 3 ώρες και τώρα είναι ΟΚ .Πάλι μέσω dialer απενεργοποίησα το …

• Καλημέρα παρατήρησα πως όταν έχω συνδεδεμένο το κινητό me το bluetooth handsfree (mi audio receiver) στις εισερχόμενες κλήσεις ακούγεται ο ήχος κλήσης από το κινητό. Ο ήχος όμως των ειδοποιήσεων απο εισερχόμενα μηνύματα , ειδοποιήσεις κλπ ακούγεται μόνο στα ακουστικά και όχι στο τηλέφωνο. Είναι κάποιο bug ή ρύθμιση; Ευχαριστώ