Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 472.
-
RE: RE: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
yiatsou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από yiatsou: “Παράθεση από Harrytzo: “Όντως. Από Κίνα μόνο προσφοράρα συμφέρει ή προϊόν που δεν υπάρχει Ελλάδα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Συμφωνώ. Εγώ παράγγειλα το mi9 se από banggood με κουπόνι την προηγούμενη βδομάδα όπου ήταν 60 €φθηνότερο από την Ελλάδα. Έλα όμως που δεν ήταν διαθέσιμο και είχε αναμονή διαχείρισης 8 μέρες. Σήμερα έγινε shipped αλλα στην Ελλάδα έπεσε και το κέρδος τελικά είναι περίπου 35€.Δεν νομίζω να αξίζει η αναμονή για τόση διαφο…
-
RE: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
yiatsou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Harrytzo: “Όντως. Από Κίνα μόνο προσφοράρα συμφέρει ή προϊόν που δεν υπάρχει Ελλάδα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Συμφωνώ. Εγώ παράγγειλα το mi9 se από banggood με κουπόνι την προηγούμενη βδομάδα όπου ήταν 60 €φθηνότερο από την Ελλάδα. Έλα όμως που δεν ήταν διαθέσιμο και είχε αναμονή διαχείρισης 8 μέρες. Σήμερα έγινε shipped αλλα στην Ελλάδα έπεσε και το κέρδος τελικά είναι περίπου 35€.Δεν νομίζω να αξίζει η αναμονή για τόση διαφορά Στάλθηκε από το SM-A…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαMiui έκδοση miui global 10.2 σταθερή 10.2.26.0 (PFAEUXM) Αυτό εννοείς? Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΓιατί δεν είναι δικό μου. Πέρα από αυτό επειδή είπες πως στην stable πριν περάσεις την ελληνική εσύ πως και είχες nfc shortcut? Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑυτά είναι όλα τα shortcuts.version 2.2.26.0 stable451fcf9abe934e5074c3b453edb8b7d6.jpg Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Υπάρχει κανονικά!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63320/” Καλημέρα και παλι. Μήπως έχεις dev και όχι stable? Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλημέρα μήπως έχεις την έκδοση miui 10.3? Γιατί στην 10.2 δεν υπάρχει. Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπέρα γιατι δεν υπάρχει NFC shortcut στη μπάρα εικονιδίων ? Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άρα καλύτερα μια θήκη και τέλος. Έχετε να προτείνετε καμία που να μην το "χοντραινει"? Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk