Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 472.
-
Αυτό που λέω είναι κάτι τέτοιο. See photo40339c2202a8589fea2d97f2fc0ba7eb.jpg Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα είδα στο Ali Express προστατευτικό για τους φακούς της κάμερας σε χρώμα ανάλογο με του κινητού. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
NO MHL support
ΜήνυμαOk μονόδρομος μου ακούγεται το mi box, εκτός αν λειτουργεί με κανένα air cast dongle Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
NO MHL support
ΜήνυμαΘέλει να προβάλει σε projector ο οποίος έχει είτε VGA είτε hdmi. Για αυτο το λόγο είχε τους adaptors type c to vga/ hdmi Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
NO MHL support
ΜήνυμαOk thanks. Υπάρχει κάνα gadget για ασύρματη μετάδοση? Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
NO MHL support
ΜήνυμαΚαλησπέρα ένας φίλος αντικατέστησε το samsung s8 με το mi 9. Το μόνο αρνητικό που βρήκε είναι η μη υποστήριξη του mhl μέσω του usb 2 καθώς είχε αγοράσει κάποια modules που μετατρέπουν το usb σε hdmi το οποίο λειτουργεί με το samsung και όχι με το mi 9. Υπάρχει κάποιος τρόπος σύνδεσης ενσύρματα ? Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από yiatsou: “Καλημέρα και από μένα. Ξαφνικά και εμένα δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις κυρίως όταν χτυπά ο συναγερμός. Το μόνο που άλλαξε είναι που έκανα αναβάθμιση του mi home app από playstore Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Επανέρχομαι για να αναφέρω πως το πρόβλημα οφειλόταν στο κινητό καθώς είχε ρυθμιστεί η εφαρμογή να μπαίνει σε αδράνεια μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Μόλις άλλαξα την ρύθμιση η ειδοποίηση από τον συναγερμό ήρθε κανονικά. Στάλθηκε από το SM-…
-
Διπλές ειδοποιήσεις
ΜήνυμαΚαλησπέρα είμαι κάτοχος του pace και είχα το πρόβλημα κατά την αποστολή ειδοποίησης του email μα εμφανίζεται μόνο το θέμα. Εγκατέστησα το outlook client mail και έρχονται πλέον 2 ειδοποιήσεις ,στην πρώτη φαίνεται το θέμα και στη δεύτερη το κυρίως θέμα. Δεν γίνεται να έρχεται μια που μα περιέχει και τα 2? Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Αγόρασε ένας φίλος μου χθες το Μi8 και και έχει το πρόβλημα ότι δεν του ξεκλειδώνει εύκολα με το δακτυλικό αποτύπωμα αλλά του βγάζει συνέχεια το μήνυμα πώς το δάχτυλο κουνήθηκε γρήγορα ξαναπροσπάθησε. Διέγραψε το δαχτυλικό αποτύπωμα και ορισε εκ νέου το ίδιο δάχτυλο χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τελικώς ξεκλειδώνει αλλά μετά από πολλές προσπάθειες. Είναι κάποια ρύθμιση θεωρείτε ή πρόβλημα ? Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk