Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 472.
-
TV box
ΜήνυμαΚαλημέρα και εγώ έχω το beelink gt1 και έχω πολλά προβλήματα με το wifi. Φαντάσου έχω το ρούτερ στα 2 μέτρα και πολλές φορές μου βγάζει ότι είναι εκτός δικτύου Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους, σύνδεσα το amazfit pace σε ένα samsung galaxy A7 2018 με android 8.0 και όταν λαμβάνω ένα email στο ρολόι απεικονίζεται μόνο ο αποστολέας και το θέμα χωρίς όμως να μπορώ να δω το κυρίως σώμα του email. Να αναφέρω πως σε κινητό huawei nova με android 7 μπορούσα με scroll στο ρολόι να διαβάσω όλο το email. Στα sms δεν έχει παρουσιαστεί παρόμοιο πρόβλημα. Καμιά ιδέα;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από phantom: “Καλησπέρα. Μιας και δεν βλέπω thread για το Xiaomi Router 4, γνωρίζει κάποιος να απαντήσει αν μπορεί να συνδεθεί ως repeater και να δίνει υπηρεσία ταυτόχρονα μέσω WiFi αλλά και ethernet? Ή έστω για το Router 3, αν το υποστιρίζει. Για 5GHz μιλάμε πάντα... Ευχαριστώ.” Καλησπέρα, για το mi3 νομίζω πως σαν repeater λειτουργεί στα 2.4 Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
yiatsou - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Sokin_v: “Για οποιον ενδιαφερεται Στις 18:00 η ώρα Ελλάδος για 300 κομμάτια. Xiaomi Mi8 6GB 64GB Global Version στα 282€ gearbest” Καλησπέρα θέλει κάποιο κωδικό (κουπόνι)? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΆστο dhcp. Είτε η forthnet δεν υποστηρίζει δεύτερο session με τα ίδια credentials είτε το router της forthnet δεν υποστηρίζει pppoe passthrough. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΣτο mi account βάζεις το user name της forthnet με το σωστό format και στο από κάτω πεδιο το password. Εγώ προσωπικά το έχω στο dhcp mode και δεν έχω πρόβλημα Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Και επιπρόσθετα θα πρέπει να γυρίσεις το Thomson σε bridged mode. :)” Θα έλεγα πως δεν είναι απαραίτητο αν το ρουτερ του παρόχου υποστηρίζει pppoe passthrough Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΌταν επιλέξεις pppoe πρέπει να βάλεις τους κωδικούς του internet από τον πάροχο σου Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα, εγώ συνδέσα στην wan πόρτα του mi router μια ethernet από το ρουτερ του ΟΤΕ και στο internet setting του mi επέλεξα internet via dhcp Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑν θυμάμαι καλά συνδεεσαι ασύρματα στο mi router με το κινητό και μετά ανοίγεις την εφαρμογή. Η συνδεσε το ενσύρματα με έναν υπολογιστή χτυπά 192.168.31.1 για setup και μετά βάλε το app Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα, δεν θα πάρεις την wan αλλά μια ethernet από το speedport Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
yiatsou - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Techfreak: “Παράθεση από echaosad: “Η Infoquest εδώ δίνει 4g+ για Mi8 ενώ η Xiaomi εδώ όχι Η Infoquest εδώ δεν δίνει 4g+ για το Poco ενώ η Xiaomi εδώ το έχει στα χαρακτηριστικά Τόσο η infoquest εδώ όσο και η Xiaomi εδώ δίνουν 4g+ για το Mi Mix 2s Τώρα τι ισχύει δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Εδω μέχρι πριν λίγο καιρό έδιναν το Poco μόνο με QC3.0 και σήμερα είδα στην σελίδα ότι η Qualcomm δίνει το Poco με QC 4.0 ” Αυτο που έχω καταλάβει εγώ , είναι ότι το ΜΙ8 μπορεί να δωσει 4+, αλλά εξαρτ…