Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 472.

• Νόμιζα για αγορά από Ελλάδα και επίσημες αλυσίδες... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

yiatsou - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από chdarmas: “γνώμη για το mi8 αδέρφια; σκέφτομαι να το χτυπήσω στο black friday 8)” Καλημέρα είσαι σίγουρος ότι θα το έχουν σε προσφορά? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

yiatsou - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από RpMz: “Παράθεση από yiatsou: “Καλημέρα επανέρχομαι πάλι την απόκλιση του αισθητήρα θερμοκρασίας- υγρασίας. Ενώ ο ψηφιακός δείχνει 50% ο aqara δείχνει 70%. Κάποιος πρέπει να δείχνει λάθος. Και ξαναλέω μου φαίνεται υπερβολικό το 70% για Αττική 3ο όροφο Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μία σύγκριση που είχα κάνει παλιότερα με άλλη συσκευή (και αυτή κινέζικη όμως), είχα πολύ μικρή απόκλειση σε θερμοκρασία/υγρασία. Αλλά αυτές τις μέρες στα δωμάτια έχω αυξημέν…

• Καλημέρα επανέρχομαι πάλι την απόκλιση του αισθητήρα θερμοκρασίας- υγρασίας. Ενώ ο ψηφιακός δείχνει 50% ο aqara δείχνει 70%. Κάποιος πρέπει να δείχνει λάθος. Και ξαναλέω μου φαίνεται υπερβολικό το 70% για Αττική 3ο όροφο Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ok γιατί 20% διαφορά μου φαίνεται πολύ Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μέτρησα αμέσως με το που τον συνδεσα. Ορίστε και το screen shot051ccf91a4c58613922d8280a7a15799.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά, παρέλαβα σήμερα τον αισθητήρα θερμοκρασίας και υγρασίας aqara λαό βάζοντας τον δίπλα σε ένα ψηφιακό θερμόμετρο που έργου δείχνει υγρασία 66% ενώ το ψηφιακό δείχνει 48%. Η αλήθεια είναι ότι η αίσθηση είναι πιο κοντά στο 48 παρά στο 69. Θέλει χρόνο για να ισορροπήσει η μετράει άμεσα? Μου φαίνεται μεγάλη απόκλιση πάντως. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει εκτυπωτή στην usb θύρα ώστε να τον κάνουμε ασύρματο? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ok άρα μπορεί να φτιαχτεί λογικά... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ωραία , τον συνδυασμό των μπαντων τον κάνει το software ή το hardware (lte modem)? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, στο αρχείο φαίνεται ότι και τα 2 υποστηρίζουν τις μπάντες 3,7,20 , το θέμα είναι αν οι συσκευές υποστηρίζουν το aggregation. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ , άρα μια από τα ίδια με το mi8. Το θέμα είναι όμως hardware ή software? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν υποστηρίζει 4G+ Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν έχει διαφορά η συγκεκριμένη μέτρηση. Όπως έγραψα παραπάνω το 150 με 50 έχει... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και τι συμπέρασμα βγαίνει? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άρα λογικά και στο mi 8 λειτουργεί το 4G+ απλά δεν απεικονίζεται? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το οποίο one plus 5 δείχνει 4G+ ? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η αλήθεια είναι είναι ήμουν κοντά στην κεραία. Σήμερα όμως δοκίμασα σε άλλο σημείο και έπιασα 150Mbps με 4G+ ενώ ένας φίλος με xiaomi redmi note 5 με 4G 50Mbps στο ίδιο σημείο Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, επαναφέροντας το θέμα 4g+ είναι κρίμα ναυαρχίδα να μην το υποστηρίζει και να το υποστηρίζουν κινητά κατώτερης κατηγορίας. Πάντως είναι θεωρώ για μένα λόγος αποτροπής αγοράς μέχρι διόρθωσης του προβλήματος, αν είναι θέμα software. Το άσχημο είναι μήπως είναι θέμα h/w. Μπορούμε να.μάθουμε σίγουρα αν είναι θέμα software ή hardware ; Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

yiatsou - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από papaflessas: “παιδια μια ερωτηση το 4g+ γιατι ταχυτητες μιλαμε στην Ελλαδα εγω το μεγαλυτερο που ειχα πιασει παλιοτερα ηταν 120Mbps με χιαομι redmi note 3 pro το 4g. ποσο πιανει το 4G+?” Δες ταχύτητα από το huawei nova με 4G+bda78f4a0e12e56346ea03cfb3d12379.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk