Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 472.
-
RE:
yiatsou - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από chdarmas: “γνώμη για το mi8 αδέρφια; σκέφτομαι να το χτυπήσω στο black friday 8)” Καλημέρα είσαι σίγουρος ότι θα το έχουν σε προσφορά? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RpMz: “Παράθεση από yiatsou: “Καλημέρα επανέρχομαι πάλι την απόκλιση του αισθητήρα θερμοκρασίας- υγρασίας. Ενώ ο ψηφιακός δείχνει 50% ο aqara δείχνει 70%. Κάποιος πρέπει να δείχνει λάθος. Και ξαναλέω μου φαίνεται υπερβολικό το 70% για Αττική 3ο όροφο Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μία σύγκριση που είχα κάνει παλιότερα με άλλη συσκευή (και αυτή κινέζικη όμως), είχα πολύ μικρή απόκλειση σε θερμοκρασία/υγρασία. Αλλά αυτές τις μέρες στα δωμάτια έχω αυξημέν…
-
Καλησπέρα παιδιά, παρέλαβα σήμερα τον αισθητήρα θερμοκρασίας και υγρασίας aqara λαό βάζοντας τον δίπλα σε ένα ψηφιακό θερμόμετρο που έργου δείχνει υγρασία 66% ενώ το ψηφιακό δείχνει 48%. Η αλήθεια είναι ότι η αίσθηση είναι πιο κοντά στο 48 παρά στο 69. Θέλει χρόνο για να ισορροπήσει η μετράει άμεσα? Μου φαίνεται μεγάλη απόκλιση πάντως. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει εκτυπωτή στην usb θύρα ώστε να τον κάνουμε ασύρματο? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, επαναφέροντας το θέμα 4g+ είναι κρίμα ναυαρχίδα να μην το υποστηρίζει και να το υποστηρίζουν κινητά κατώτερης κατηγορίας. Πάντως είναι θεωρώ για μένα λόγος αποτροπής αγοράς μέχρι διόρθωσης του προβλήματος, αν είναι θέμα software. Το άσχημο είναι μήπως είναι θέμα h/w. Μπορούμε να.μάθουμε σίγουρα αν είναι θέμα software ή hardware ; Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
yiatsou - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από papaflessas: “παιδια μια ερωτηση το 4g+ γιατι ταχυτητες μιλαμε στην Ελλαδα εγω το μεγαλυτερο που ειχα πιασει παλιοτερα ηταν 120Mbps με χιαομι redmi note 3 pro το 4g. ποσο πιανει το 4G+?” Δες ταχύτητα από το huawei nova με 4G+bda78f4a0e12e56346ea03cfb3d12379.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk