Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 472.

• Καλημέρα, μου γεννήθηκε μια απορία διαβάζοντας τα τελευταία μηνύματα. Η China version από την global version συσκευή δεν έχουν διαφορές στο hardware? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι και χρεώνει περίπου 22 € για αγορά του mi 8 που έψαχνα... Καλημέρα Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ σας ευχαριστώ Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλησπέρα, είδα στο techblog το hands on του Βλαχάκη όπου δεν είπε τα.καλύτερα για την οθόνη, την κάμερα και την μπαταρία. Για την οθόνη είπε ότι είναι κατώτερης ποιότητας amoled. Ισχύουν όλα αυτά ή είναι υπερβολικά? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα , είχα χαμένο δέμα με EU express. Την EU priority δεν την έχω δοκιμάσει. Είχα δοκιμάσει μια άλλη φορά την priority line DPD η οποία πέρασε τελωνείο. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα , άλλη μια ερώτηση: για κινητό από gearbest αξίας 350€ η μόνη μέθοδος αποστολής που εμφανίζει είναι η EU priority line με κόστος 3€. Είναι άλλη από την eu express? Επίσης με τελωνείο είναι ασφαλής? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, αποστολή από gearbest με Belgium registered περνάει από τελωνείο? Έχει και Europe express αλλά χρεώνει 24€ ενώ το προϊόν έχει 24€ άρα δεν αξίζει. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και για οποιν ενδιαφέρεται βρήκα και κωδικό με εξτρα έκπτωση 17ευρώ. Οπότε βγαίνει το 6/64 350 ευρώ με priority και shipping insurance. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τον γράψω εδω...

• RE:

yiatsou - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Global version και τα μυαλα στα κάγκελα. Τίποτα άλλο.” Thanks Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από geoanto555: “Διευκρινίζεις ότι είναι το "GLOBAL VERSION" και οχι απλά Global rom. Το Global version έχει από την εταιρία την Global rom και δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι (να ξεκλειδώσουν πχ) για να περάσουν άλλη. ” Άρα αν κατάλαβα απο την απάντησή σου όλες οι global version συσκευές έχουν σίγουρα κλειδωμένο bootloader? Και το ξαναρωτώ γιατί αν είναι έτσι τότε αυτό που ανάφερα πριν για αγορά απο Aliexpress και αποστολή απο Ιταλία σίγουρα δεν περνάει τελωνείο και έρχεται και πιο γρήγ…

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από yiatsou: “Καλημέρα σε όλους, επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το mi8 (πρώτη επαφή με xiaomi κινητό, ενώ έχω πολλές άλλες smart συσκευές xiaomi) έχω την παρακάτω απορία: είδα οτι υπάρχει διαθέσιμο 6/64 global version στο banggood (369 ευρώ priority) και στο Aliexpress (αποστολή απο Ιταλία 357 ευρώ). Όπως όλοι γνωρίζετε εδώ κοστίζει 549 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση και ότι άλλο συνεπάγεται. Διαβάζοντας στο φορουμ μπερδεύτηκα με τον bootloader κλειδωμένο-ξεκλείδωτο αν κ…

• Καλημέρα σε όλους, επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το mi8 (πρώτη επαφή με xiaomi κινητό, ενώ έχω πολλές άλλες smart συσκευές xiaomi) έχω την παρακάτω απορία: είδα οτι υπάρχει διαθέσιμο 6/64 global version στο banggood (369 ευρώ priority) και στο Aliexpress (αποστολή απο Ιταλία 357 ευρώ). Όπως όλοι γνωρίζετε εδώ κοστίζει 549 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση και ότι άλλο συνεπάγεται. Διαβάζοντας στο φορουμ μπερδεύτηκα με τον bootloader κλειδωμένο-ξεκλείδωτο αν και κατάλαβα οτι ο ιδανικός συνδυασμός είναι glob…

• Καλησπέρα, αγόρασε ένας φίλος το κινητό από cosmote και παρατηρήσαμε το εξής περίεργο: Όταν συνδέσουμε ενσύρματα ακουστικά στην κλήση λειτουργεί μόνο το αριστερό και εμφανίζει στη μπάρα το σύμβολο ΤΤΥ όσο διαρκεί η κλήση δίπλα από το σύμβολο των ακουστικών. Αν ακούσεις ράδιο ή τραγούδια λειτουργούν και τα δύο. Δοκιμάσαμε με 4 διαφορετικά ακουστικά χωρίς αποτέλεσμα. Στις ρυθμίσεις δεν βρήκαμε επιλογή για ΤΤΥ off. Καμιά ιδέα? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από kotlid: “Αν το mihome το έχεις mainland China και το router Europe δεν εμφανίζεται Sent from my Hi9Air using Tapatalk” Επειδή έτσι τα έχω τι προτείνεις να γυρίσω το mi home Europe? Κινδυνεύω να χάσω συσκευές και αυτοματισμούς? Ουσιαστικά έχω gateway, motion sensor, παγίδες πόρτας, wireless switch, zigbee πριζα και την dafang 1080p camera. Το ρουτερ όπως σωστά είπες είναι ορισμενο Europe Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από kotlid: “@yiatsou θεωρητικά ναι. Δεν ξέρω. Μόνο λίγα βιντεάκια στο YouTube έχω δει. Δεν έχω προσωπική εμπειρία Sent from my Hi9Air using Tapatalk” Ευχαριστώ, έχω και μια ερώτηση ακόμη σχετικά με το router mi 3 που αγόρασα πρόσφατα. Μπορώ να το συνδέσω στο mihome διότι δεν τα κατάφερα. Δεν το βλέπω καν. Το αγόρασα από public άρα international Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από kotlid: “Παράθεση από yiatsou: “Αυτό μου κάνει εντύπωση. Και τελικά αν συνδεθεί τι κερδίζουμε? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμφανίζετε στο ρολόι εφαρμογή mihome από όπου μπορείς να ανάψεις φώτα σίγουρα αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να τρέξεις σεναρια Sent from my Hi9Air using Tapatalk” Πολύ καλό αν γίνεται. Άρα μόλις πραγματοποιηθεί η σύνδεση θα εμφανιστεί το app mi home και στο ρολόι? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό μου κάνει εντύπωση. Και τελικά αν συνδεθεί τι κερδίζουμε? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από kotlid: “Το amazfit τι έκδοση είναι? International η Chinese? Γιατί το international δεν μπαίνει στο mi home. Sent from my Hi9Air using Tapatalk” International, έτσι εξηγείται... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα εντελώς τυχαία σήμερα ανοίγοντας την εφαρμογή και πατώντας προσθήκη συσκευών μου εμφάνισε το ρολόι μου amazing pace το οποίο όμως πατώντας προσθήκη ξεκινάει αλλά δεν την ολοκληρώνει εμφανίζοντας το μήνυμα της εικόνας. Καμιά ιδέα?1e1c47d2d8aad5e0519b3294e6204521.jpgf0596feafc58a05f1dd2ca2a13d85e28.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk