Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 472.

• Καλησπέρα σε εμένα δεν φαίνεται διαθέσιμη. Έχω την 5.4.5 Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, αγόρασα το ρουτερ προχθές από public και το εγκατέστησα ως repeater. Ήθελα να ρωτήσω αν συνδέσω σκληρό δίσκο θα τον βλέπω από το δίκτυο? Επίσης από την εφαρμογή σαν connected devices μου εμφανίζει μηδέν. Σε router mode μου εμφανίζει τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες. Τέλος στο repeater mode υπάρχει η δυνατότητα torrent download? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Router

yiatsou - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Παράθεση από tsiou13: “Καλησπέρα σας ,είπα και αγόρασα στο εν λόγο router από Ελλάδα κατευθείαν από το oficial store. Σε θέμα εμβέλειας και σύνδεσης wifi δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα ,το πρόβλημα είναι γενικά στην διαχείριση και παραμετροποίηση του. Το router το έχω συνδέσει σαν reapeter απευθείας στο μαμά router (FritzBox). Στο web interface δεν βλέπει πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες,δεν μπορεί να κάνει εισαγωγή συσκευών μόνο με mac adress ,Κάνει reset τo time zone συνεχεία . Η εκδοσή του…

• Καλημέρα, υπάρχει τρόπος να αναγκάσω το gateway να συνδέεται στο extender που έχω δίπλα του και όχι στο μέσα home router. Εννοείται ότι και τα 2 έχουν το ίδιο ssid. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα, μετά από άσκηση τρεξίματος δεν μου απεικονίζονται στο app τα ποσοστά σε ανηφόρα, κατηφόρα κλπ. Το ίδιο μου συνέβη και σήμερα σε ποδήλατο. Καμία ιδέα? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα εγώ που έχω το pace μου έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις με την προϋπόθεση ότι έχω ενεργοποιήσει στα viber settings να μην ανοίγει η οθόνη σε εισερχόμενα μηνύματα γιατί στο amazfit app έχω ορίσει να μην λαμβάνω ειδοποιήσεις με ανοιχτή την οθόνη του κινητού. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Καλημέρα, τελικά διορθώθηκε το πρόβλημα. Σήμερα μηδενισε. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...0309fe2a94631ed0cf6b1df7eb7fbdeb.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Θα το δω αύριο και θα επανέλθω Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Όχι το παράδοξο είναι ότι από κάτω εμφανίζει τα βήματα αθροιστικά που φαίνονται και στο ρολόι, δηλαδη τα πραγματικά. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Ναι εμφανίζει από κάτω τα δεδομένα που αναφέρεις. Θα δοκιμάσω clear cache και βλέπουμε. Μακάρι αύριο να είναι οκ. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια! Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Το ρολόι δεν γράφει τα ίδια. Έκανα sync και δεν διορθώνεται. Έχω την τελευταία εφαρμογή γιατί την εγκατέστησα εκ νέου... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Όχι δεν κάνω πλάκα , σήμερα το πρωί μου το εμφάνισε έτσι αντί για μηδέν και δεν ξέρω πως θα το διορθώσω. Έκανα uninstall και ξανά εγκατάσταση χωρίς αποτέλεσμα. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Καλημέρα ,ξαφνικά από σήμερα μου δείχνει 132000 steps.Γνωρίζουμε τη λύση?15116cd73b108a21f1df1f6114af6c67.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα,μετά από την αναβάθμιση μέσα στο ρολόι στις ρυθμίσεις έχει την επιλογή apps. Εκεί έχει πλέον την ρύθμιση για disconnect alert. Η μόνη επιλογή είναι το find my phone. Έχει καταφέρει κάνεις να λάβει ειδοποίηση όταν αποσυνδεθεί το ρολόι από το κινητό λόγω απόστασης? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλησπέρα κανείς δεν το έχει παρατηρήσει? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα,μετά από την αναβάθμιση μέσα στο ρολόι στις ρυθμίσεις έχει την επιλογή apps. Εκεί έχει πλέον την ρύθμιση για disconnect alert. Η μόνη επιλογή είναι το find my phone. Έχει καταφέρει κάνεις να λάβει ειδοποίηση όταν αποσυνδεθεί το ρολόι από το κινητό λόγω απόστασης? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Πέρα από τις άδειες εγώ απενεργοποίησα στο viber να ανοίγει την οθόνη στο κινητό όταν λάβω μήνυμα και ας έχω ενεργή την επιλογή να μην λαμβάνω ειδοποιήσεις όταν η οθόνη είναι ανοιχτή στο amazfit app. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα μόλις σήμερα κατέβηκε η αναβάθμιση αυτόματα. Αυτό που πρόλαβα να δω ήταν ο τρόπος απεικόνισης της εισερχόμενης κλήσης ο οποίος άλλαξε Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Thanks Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Τι ακριβώς κάνατε για να κατέβει; Γιατί εγώ επιλέγω χειροκίνητα από το ρολόι update και δεν παίρνω update Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από akisjes: “Κοντορεβηθούλη δεν παρεξηγηθηκα χαβαλε κάνω.Εαν έχετε συνδεδεμένο το κινητό με ανοιχτή την εφαρμογή στο κινητό και μέσα από το ρολόι κάνετε αναζήτηση για update θα σας την βρει.Τουλαχιστον αυτό έγινε σε 3 φιλαράκια που τους την πέρασα εγώ ο ίδιος” Καλημέρα, δοκίμασα αυτό που περιγράφεις αλλά δεν κατέβασε αναβάθμιση. Λέει πως τρέχω την τελευταία... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk