Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 472.

• Mi 11 lite 5g vodafone ROm

yiatsou - - Mi 11 Lite 5G (Renoir)

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το είχα ήδη δοκιμάσει και δεν λειτουργεί. Τι εννοώ , πέρα από τις άδειες δεν εμφανίζεται επιλογή για την μπαταρία. Επίσης παρόλο που ενεργοποίησα από εκεί τον ήχο στις ειδοποιήσεις πάλι δεν ακούγεται. Μου βγάζει και ένα μήνυμα ότι δεν βρίσκεται στις εγκατεστημένες εφαρμογές. Στάλθηκε από το 2109119DG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 11 lite 5g vodafone ROm

yiatsou - - Mi 11 Lite 5G (Renoir)

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους, Κάτοχος και εγώ από προχθές του κινητού. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Αντιμετωπίζω ένα σημαντικό πρόβλημα με την εγκατάσταση του boxer app για λήψη email το οποίο μου ενεργοποίησε το προφίλ εργασία. Το πρόβλημα είναι ότι όταν προσπαθήσω να το εξαιρέσω από το battery optimization,δεν το βρίσκω , άρα δεν λαμβάνω συνέχεια email. Επίσης δεν μπορώ να ενεργοποιήσω ήχο για τη λήψη email. Καμία ιδέα? Στάλθηκε από το 2109119DG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα και ευχαριστώ, αυτό προσπαθούσα να καταλάβω τόσες μέρες που κάνουμε δοκιμές. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα και πάλι. Δοκίμασα εγώ με τους κωδικούς του φίλου και στο mi box δεν παίζει αλλά βγάζει το μήνυμα ότι έχουμε υπερβεί τις συσκευές. Αυτό βέβαια δεν ισχύει διότι το έβαλα αμέσως μετά σε tablet και λειτούργησε. Στην υποστήριξη είπαν πως λειτουργεί μόνο με το box της nova. Άρα απορώ πως λειτουργεί στον φίλο παραπάνω. Ο μόνος τρόπος που επαιξε στο mi box ήταν με cast από το tablet... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

yiatsou - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από danis44: “Καλημέρα. Ναι παίζει κανονικά. Απλά δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει η εναλλαγή καναλιών από το remote control του mix box s.” Καλησπέρα και πάλι, Σου λειτουργεί μέσω της εφαρμογής ή μέσω chrome το eon? Το ρωτώ γιατι σε φίλο μου του εμφανίζει ένα κωδικό και μόλις τον καταχωρήσει στο my account του εμφανίζει στο mi box πως έχει υπερβεί τις συσκευές... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα το nova eon λειτουργεί στο mi box? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, Μίλησα με Cosmote για το πρόβλημα με τις κλήσεις και μου είπαν να έχω ανοιχτό πάντα το volte. Το δοκίμασα και πλέον όταν με καλούν ακούνε τόνο. Βέβαια μου ανέφεραν πως η συσκευή δεν είναι συμβατή με την υπηρεσία wifi call .... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το περίεργο ειναι ότι δεν γίνεται πάντα και σε όλους. Στην πλειοψηφία όμως των περιπτώσεων γίνεται. Πολύ περίεργο... Τώρα αναφορικα με την μπαταρία δεν το έχω ψάξει γιατί σκέφτομαι σε κάνα μήνα να αλλάξω συσκευή. Λόγω βάρους και μεγέθους προσανατολίζομαι για mi 11 lite 5g. Καμία καλύτερη ιδέα ευπρόσδεκτη.... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άρα όταν λες θέμα υπηρεσίας δικτύου τι εννοείς? Έχει γίνει μόνιμο δεν είναι περιοδικό και δεν ξέρω αν θα βγάλω άκρη αν καλέσω την Cosmote Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ , Λες να έχει να κάνει με το wifi call το οποίο υποτίθεται η συσκευή δεν υποστηρίζει αλλά το έχω ενεργοποιήσει? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, μου αναφέρουν πως όταν με καλούν δεν ακούνε την προσπαθεια (τόνο) της κλήσης αλλά ακούνε κατευθείαν εμένα όταν απαντήσω. Σε εμένα βέβαια χτυπάει κανονικά το κινητό. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον και αν ναι λύνεται? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλους, αγόρασα το mirouter 4 το οποίο εντοπίζεται από το mi home αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί διότι έχει region Greece. Το home το έχω region China γιατί όλα όσα έχω συνδέσει είναι από Κίνα. Αν αλλάξω region σε Ελλάδα θα χάσω ότι αυτοματισμούς έχω κάνει μέχρι τώρα και δεν θα βλέπω τα devices? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit gtr 2

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα και πάλι, μια ερώτηση σας λειτουργεί το mute της κλήσης από το ρολόι? Σε μένα το πατάω και δεν κάνει τίποτα... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit gtr 2

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει αλλά για να εμφανίσει όνομα στις κλήσεις πρέπει να τρέχει το zepp. Και για να συνδεθεί το zepp με το ρολόι θέλει υποχρεωτικά Bluetooth και ενεργή την τοποθεσία. Sorry αν σου λέω τα δεδομένα... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit gtr 2

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Θα το κοιτάξω, Σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit gtr 2

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Έχεις δίκιο ,έχεις κάτι υπόψη σου? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit gtr 2

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Είχα το pace και πήρα το gtr2 Απίστευτη αναβάθμιση: design, amoled οθόνη, ελληνικά out of the box, ηχείο και μικρόφωνο στο ρολόι... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα είχα και εγώ τα ίδια προβλήματα που περιγράφεις έχοντας στην κατοχή μου το mi router 3 και περασα το firmware padavan (google it) και το router απογειώθηκε. Δυστυχώς με άφησε όμως χρόνους μετά από μια διακοπή ρεύματος... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit gtr 2e

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα δεν ξέρω για το e αλλά εγώ που πήρα το gtr 2 έχει πλήρες ελληνικό μενού μετά από το εργοστασιακό update Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk