Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 472.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΣυγγνώμη Α έχω και εγώ λάθος έγραψα πριν... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα, επειδή δεν σας κρύβω ότι μπερδεύτηκα, ξεκίνησε να κατεβαίνει αναβάθμιση ΟΤΑ για το pace και τελικά αναβλήθηκε? Εμένα πάντως τώρα φορά την 1.38d Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έκανα το λάθος χθες να κάνω unpair την συσκευή από την εφαρμογή. Το ρολόι έκανε επανεκκίνηση και αφού το έκανα κάνα pair είχε χάσει τα watchfaces. Αυτό δεν είναι τόσο το πρόβλημα όσο το ότι δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις πλέον από κλήσεις κλπ Γνωρίζετε πως θα το διορθώσω? Έχω ενεργοποιήσει τις άδειες Τελικά είμαι οκ ήταν ενεργό το silent από τις ρυθμίσεις στο ρολόι Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από pavlidisc: “Δεν έχω κάποιο θέμα με την απόδοση. Αυτό που βλέπω μόνο είναι ότι εκεί που μου έλεγε τις ημέρες αναμονής τώρα γράφει " Not been charged". Είδα και μία κουλή βουτιά από το 50% στο 11%! Δεν το είχε ξανακάνει. Ήταν όμως μόνο η ένδειξη. Η αναμονή δεν "χάλασε".” Καλημέρα το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ...3bf381daa753639588363b5e4ccfe875.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλημέρα, πριν από λίγο το ρολόι κατέβασε update. Bug fixes. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕυχαριστώ και τους 2 σας για την βοήθεια.Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βγάλει ακόμη άκρη γιατι δεν έχω ακριβώς τις ίδιες επιλογές στις ρυθμίσεις μου. Έτσι έχω μείνει στο να μην κλείνει η εφαρμογή οταν κλείνει η οθόνη και να εξαιρείται η amazfit από το battery optimization Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΣτο link που παρέθεσε ο κοντορεβιθουλης πάντως από ότι είδα δεν βρήκαν λύση... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από alvin1983: “Από P10 Plus είναι της συζύγου. Απλά κάτι παρόμοιο ψάχνεις και εσύ. πρώτα το κλείδωμα με λουκέτο και μετά τις άλλες ρυθμίσεις.” Το κλείδωμα με λουκέτο είναι αυτό που έχω παραθέσει στην φωτογραφία "να μην κλείνει" ? Τώρα το άλλο μενού να δω που θα βρω , γιατί η έχω emui 5 Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από alvin1983: “αυτό λέει ο @kodorevi8ulis .να του βάλεις λουκέτο ώστε να μην κλείνει. Επίσης πήγαινε settings, battery, launch,manage batch manually, βρες την εφαρμογή και τσέκαρε και τις 3 επιλογές εκεί. Όπως η δεύτερη φώτο που σου βάζω. Μπορει να είναι λίγο διαφορετικό το μενού σου γιατί το τηλ της συζύγου έχει πάρει Android oreo αλλά κάπως έτσι θα τα έχεις και εσύ.” Η φωτογραφία που ανέβασες είναι από κινητό HUAWEI? Γιατί μου φαίνεται δεν έχω αυτή την επιλογή στα settings Στάλθηκε α…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΣε ζαλίζω αλλά σε αυτή την επιλογή του λέω να.μην κλείνει την.εφαρμογή με το σβήσιμο της οθόνης.494916d0b5323e60119a3ec3c3d07e57.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα, επανέρχομαι με ένα δεύτερο αλλά πολύ σημαντικό πρόβλημα. Έχω το κινητό huawei nova και αντιμετωπίζω καθυστερήσεις στις απεικονίσεις των κλήσεων στο ρολόι κάθε μέρα.περιοδικά. Μόλις κάνω restart το κινητό στρώνει αλλά μετά επανέρχεται. Έψαξα σε forum και διάβασα ότι είναι ρύθμιση του κινητού.Βρήκα την ρύθμιση ώστε να καταναλώνεται μέγιστη ενέργεια για.την εφαρμογή όποτε να τρέχει συνέχεια και ας σβήνει η οθόνη. Δούλεψε για μια.μέρα κα…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα, επανέρχομαι με ένα δεύτερο αλλά πολύ σημαντικό πρόβλημα. Έχω το κινητό huawei nova και αντιμετωπίζω καθυστερήσεις στις απεικονίσεις των κλήσεων στο ρολόι κάθε μέρα.περιοδικά. Μόλις κάνω restart το κινητό στρώνει αλλά μετά επανέρχεται. Έψαξα σε forum και διάβασα ότι είναι ρύθμιση του κινητού.Βρήκα την ρύθμιση ώστε να καταναλώνεται μέγιστη ενέργεια για.την εφαρμογή όποτε να τρέχει συνέχεια και ας σβήνει η οθόνη. Δούλεψε για μια.μέρα και από σήμερα τα ίδια. Υπάρχει λύση ή πρέπει να αλλάξ…
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα, μετά από την αναβάθμιση στο άθλημα διάδρομος δεν μετράει απόσταση. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ; Υπάρχει λύση; Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μπα κανονικά είναι σε μένα κανά restart για αρχή ; (μη σου πω αμέσως τα factory reset κλπ)” Καλησπέρα είχες δίκιο restart ήθελε. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα, μετά από την αναβάθμιση στο άθλημα διάδρομος δεν μετράει απόσταση. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ; Υπάρχει λύση; Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ok μικρό το κακό απλά να ξέραμε και τι διορθώνει...Παράθεση από stapd_21: “Παράθεση από yiatsou: “Τι εννοείς? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα πρέπει να περάσεις ρυθμίσεις από την αρχή (φωτεινότητα, βήματα στόχο κλπ)” Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΤι εννοείς? Γιατί μόλις την κατεβάζω... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk