Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 472.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα, πριν από λίγο το ρολόι κατέβασε αναβάθμιση 1.3.7 Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, σου παραθέτω το παρακάτω link από γειτονικό site (insomnia): Huami Amazfit Stratos Smart Sports Watch 2 Black Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχω android nougat σε συσκευή Huawei nova. Χθες δοκίμασα και ξανά εγκατέστησα την εφαρμογή και πάλι βλέπω καθυστερήσεις δυστυχώς... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από yiatsou: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα εχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές εισερχόμενη κλήση στο κινητό εμφανίζεται με καθυστέρηση στο ρολόι. Το ίδιο συμβαίνει και με email. Κάνοντας επανεκκίνηση το τηλέφωνο δείχνει να φτιάχνει. Απλά το κάνει σχεδόν σε καθημερινή βάση. Δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό να κάνω συνέχεια επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μήπως η συσκευή σου έχει ενε…
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα εχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές εισερχόμενη κλήση στο κινητό εμφανίζεται με καθυστέρηση στο ρολόι. Το ίδιο συμβαίνει και με email. Κάνοντας επανεκκίνηση το τηλέφωνο δείχνει να φτιάχνει. Απλά το κάνει σχεδόν σε καθημερινή βάση. Δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό να κάνω συνέχεια επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μήπως η συσκευή σου έχει ενεργό τίποτα battery save…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα εχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές εισερχόμενη κλήση στο κινητό εμφανίζεται με καθυστέρηση στο ρολόι. Το ίδιο συμβαίνει και με email. Κάνοντας επανεκκίνηση το τηλέφωνο δείχνει να φτιάχνει. Απλά το κάνει σχεδόν σε καθημερινή βάση. Δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό να κάνω συνέχεια επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από JohnPhone: “Παράθεση από yiatsou: “Καλημέρα , εμένα δεν εμφανίζει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση. Νομίζω το ρολόι έχει την 1.3.6 d Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για την εφαρμογή του κινητού ήρθε η ενημέρωση, όχι για του ρολογιού. Μετά απο μια επανεκκίνηση σε ρολόι και κινητό, ανανεώθηκε ο καιρός τελικά. Τι να πω, μπορεί να είναι και τυχαίο γιατί με τις πολλές κάποια στιγμή την ανανέωνε και πριν. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν λειτουργεί σωστά.” Είχες δίκ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλημέρα , εμένα δεν εμφανίζει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση. Νομίζω το ρολόι έχει την 1.3.6 d Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλημέρα τελικά το πρόβλημα με την ενημέρωση του καιρού λύθηκε? Αν ναι πως γιατί εμένα ακόμη δεν ενημερώθηκε. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από hightmare: “όταν ξεκινάω δραστηριότητα με gps μου λέει ότι το agps δεν είναι ενημερωμένο παρόλο που το ρολόι είναι συνδεδεμένο με το κινητό και συγχρονίζει κανονικά καμμιά ιδέα; Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk” Καλησπέρα , το ίδιο μήνυμα έβγαλε και σε μένα. Άνοιξα δεδομένα στο κινητό και συνδέθηκε το GPS. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kmeles: “Παράθεση από yiatsou: “Καλημέρα προς ενημέρωση, στην φωτογραφία φαίνεται το tracking από παραγγελία αξίας 21€ από gearbest μέσω της νέας μεθόδου priority line, όπου σαν συμπέρασμα βγαίνει η γρήγορη παράδοση (δεν το έχω παραλάβει ακόμη) αλλά όπως βλέπετε εμφάνισε ΓΕΤΑ. Εγώ μάλλον τη γλίτωσα λόγω ποσού. Αλλά για μεγαλύτερα ποσά μήπως τελικά δεν είναι ασφαλές?311b15dc63ddeb5d68c83ac86b912d2f.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η νεα μεθοδος αποστο…
-
Καλημέρα προς ενημέρωση, στην φωτογραφία φαίνεται το tracking από παραγγελία αξίας 21€ από gearbest μέσω της νέας μεθόδου priority line, όπου σαν συμπέρασμα βγαίνει η γρήγορη παράδοση (δεν το έχω παραλάβει ακόμη) αλλά όπως βλέπετε εμφάνισε ΓΕΤΑ. Εγώ μάλλον τη γλίτωσα λόγω ποσού. Αλλά για μεγαλύτερα ποσά μήπως τελικά δεν είναι ασφαλές?311b15dc63ddeb5d68c83ac86b912d2f.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δύο μήνες μετά ή δεν έχει σταλεί ή έχει χαθεί :/” Ευχαριστώ Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πάρε τα χρήματα πίσω γιατί αν δεν τα πάρεις τώρα θα χάσεις και το ticket που έκανες στην Paypal και δεν θα έχεις δικαίωμα για άλλο στην ίδια παραγγελία :/” Ευχαριστώ για την απάντηση. Θεωρείς ότι τελικά το δέμα έχει σταλεί ή με κοροϊδεύουν? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα , επανέρχομαι με το θέμα που είχα με παραγγελία απο GearBest. Μετά από παραγγελία στις 11/11/17 με priority line και αποστολή στις 21/11/2017 το δέμα φαινόταν "your parcel is on its way Southall".Μετά απο αλλεπάληλα tickets στο gearbest μου αποκρίνοταν "χαζομάρες" και να κάνω υπομονή. Στις 8/1/2018 κάνω dispute στο paypal και είμαι σε αναμονή. Χθες λαμβάνω ένα αυτοματοποιημένο email απο το gearbest support οτι το δέμα μου έφτασε στη χώρα μου. Κοιτώντας το traking στη DPD ακόμη βλέπω "y…
-
Καλημέρα, προς ενημέρωση παρέλαβε ο κουμπάρος μου κινητό από light in the box (140 ευρω) έχοντας περάσει τελωνείο και αφού πλήρωσε 48ευρω, του είπαν οι κινέζοι να στείλει την απόδειξη για να του κάνουν refund. Κατά την παραγγελία είχε επιλέξει την ασφάλεια φόρων και τελωνείου πληρώνοντας ένα μικρό ποσό.
-
RE: RE: AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από saga66: “Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους, ένας φίλος μου λέει ότι όταν έρχονται ειδοποιήσεις από το κινητό στο ρολόι δεν ανάβει η οθόνη του ρολογιού. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει στην εφαρμογή ή κάτι άλλο Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι ,,έτσι λειτουργεί,, νομίζω για το ανάποδο υπάρχει ρύθμιση δλδ όταν η οθόνη είναι ανοικτή να μ ην έρχονται οι ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κ…
-
RE: AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους, ένας φίλος μου λέει ότι όταν έρχονται ειδοποιήσεις από το κινητό στο ρολόι δεν ανάβει η οθόνη του ρολογιού. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει στην εφαρμογή ή κάτι άλλο Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κανένας? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk