Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 472.

• AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους, ένας φίλος μου λέει ότι όταν έρχονται ειδοποιήσεις από το κινητό στο ρολόι δεν ανάβει η οθόνη του ρολογιού. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει στην εφαρμογή ή κάτι άλλο Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από longus: “Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα επανέρχομαι με το θέμα μου περί αποστολής από gearbest με priority line από τις 19/11 χωρίς ακόμη να έχω παραλάβει. Το tracking της dpd το δείχνει Southall. Μιλώντας με το gearbest μου λένε να κάνω υπομονή έως 2 μήνες. Τότε γιατί λένε έξι με δέκα τέσσερις εργάσιμες χρόνος αποστολής? Τι λέτε να κάνω dispute μέσω PayPal? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Χρόνια πολλά σε όλους,θα σου συνιστούσα να περιμένεις, δικό μου…

• Καλησπέρα επανέρχομαι με το θέμα μου περί αποστολής από gearbest με priority line από τις 19/11 χωρίς ακόμη να έχω παραλάβει. Το tracking της dpd το δείχνει Southall. Μιλώντας με το gearbest μου λένε να κάνω υπομονή έως 2 μήνες. Τότε γιατί λένε έξι με δέκα τέσσερις εργάσιμες χρόνος αποστολής? Τι λέτε να κάνω dispute μέσω PayPal? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

yiatsou - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από billphone: “Παράθεση από yiatsou: “Παράθεση από pagouras7: “ ” Επίσης είχα την εντύπωση οτι με την επιλογή priority line εκτός της αποφυγής του τελωνείου κερδίζεις και στο χρόνο παράδοσης ” Α, this? Last year!! :lol:” Άρα την πάτησα...χρονικά εννοώ γιατί τιμή πέτυχα καλή Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pagouras7: “Λίγο χρήσιμες πληροφορίες για την μέθοδο αποστολής με priority line gearbest ,το δέμα δεν το έχει η dpd , απλώς την έχουν ενημερώσει ότι θα της παραδωθεί το δεμα,το δέμα μπορεί να βρίσκεται σε μεταφορά ή στο αγγλικό τελωνείο για εκτελωνισμο , από το Σεπτέμβριο ο χρόνος για να φτάσει στα χέρια της dpd είναι πλέον 20 μέρες ,και ειδικά αυτόν τον μήνα που είναι ο χειρότερος για τις μεταφορές , λόγω μαύρης παρασκευής και Χριστουγέννων ,οι ημέρες αυξάνονται , απλώς υπομονή θέλ…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από yiatsou: “Παράθεση από ioann1s: “Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα,έχω παραγγείλει από gearbest ένα amazfit με τρόπο αποστολής Europe express και έχει σταλεί από τις 21/11 με dpd uk. Ακόμη δεν έχω παραλάβει και το tracking δείχνει Southall 19/11. Λογικά αποφεύγω τελωνείο αλλά δεν έχει αργήσει? Επίσης στην Ελλάδα εξυπηρετείται από acs? Ευχαριστώ προκαταβολικά Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ομοίως από 16/11 έχει αποσταλεί και το δικό μου και ακόμα δείχνει…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ioann1s: “Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα,έχω παραγγείλει από gearbest ένα amazfit με τρόπο αποστολής Europe express και έχει σταλεί από τις 21/11 με dpd uk. Ακόμη δεν έχω παραλάβει και το tracking δείχνει Southall 19/11. Λογικά αποφεύγω τελωνείο αλλά δεν έχει αργήσει? Επίσης στην Ελλάδα εξυπηρετείται από acs? Ευχαριστώ προκαταβολικά Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ομοίως από 16/11 έχει αποσταλεί και το δικό μου και ακόμα δείχνει (Southhall, Your parce…

• Καλησπέρα,έχω παραγγείλει από gearbest ένα amazfit με τρόπο αποστολής Europe express και έχει σταλεί από τις 21/11 με dpd uk. Ακόμη δεν έχω παραλάβει και το tracking δείχνει Southall 19/11. Λογικά αποφεύγω τελωνείο αλλά δεν έχει αργήσει? Επίσης στην Ελλάδα εξυπηρετείται από acs? Ευχαριστώ προκαταβολικά Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα μετά από αναβάθμιση του mi home στην τελευταία έκδοση και firmware update που ζήτησε η κάμερα δούλεψε με μόνο μειονέκτημα τα κινέζικα στο plug in της. Έτσι δεν ξέρω πως μπορώ να την ρυθμίσω ώστε να συνεργαστεί με τον συναγερμό. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kyrgeo1978: “@yiatsou με Acs.” Ευχαριστώ Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από billphone: “Παράθεση από yiatsou: “Καλημέρα ,πιο πολύ για επιβεβαίωση θέλω να ρωτήσω. Για παραγγελία από gearbest με τρόπο αποστολής priority line Europe express θεωρητικά αποφεύγει τελωνείο σωστά? Μιλάμε για αγορά 90 ευρώ. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από ioann1s: “so far ναι, Shipping method: DPDUK1 ” Προσοχή εδώ! Η σωστή μέθοδος είναι με EU EXPRESS και όχι με EUROPE EXPRESS. Η πρώτη μέθοδος έρχεται μέσω DPDUK (Αγγλία) η δεύτερη μέσω CHRON…

• Σε ευχαριστώ για την απάντηση Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα ,πιο πολύ για επιβεβαίωση θέλω να ρωτήσω. Για παραγγελία από gearbest με τρόπο αποστολής priority line Europe express θεωρητικά αποφεύγει τελωνείο σωστά? Μιλάμε για αγορά 90 ευρώ. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από popolaros: “Παράθεση από yiatsou: “Παράθεση από KillGamerGr: “εμενα εχει κολλησεις σε the item transport to the country of destination 10 μερες ..γενικα τα ταχυδρομεια κουτιζουν σε 10 μερες αν συνεχησει εττσι μπορεις να ζητησεις refund ” Καλησπέρα εγώ παρέλαβα χθες παραγγελία από gearbest μέσω postnl ή οποία είχε σταλεί από 24/8. Κόστισε 8 € και είχε πάνω πράσινη καρτέλα "τελωνειακως ελευθερο" Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εκανε 2 μηνες?ελπιζω να μην …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από KillGamerGr: “εμενα εχει κολλησεις σε the item transport to the country of destination 10 μερες ..γενικα τα ταχυδρομεια κουτιζουν σε 10 μερες αν συνεχησει εττσι μπορεις να ζητησεις refund” Καλησπέρα εγώ παρέλαβα χθες παραγγελία από gearbest μέσω postnl ή οποία είχε σταλεί από 24/8. Κόστισε 8 € και είχε πάνω πράσινη καρτέλα "τελωνειακως ελευθερο" Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

yiatsou - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Aineias: “Φιλε μου δεν το ξέρω αυτό να σου πω την αλήθεια αλλά θα το ψάξω” Οκ καλημέρα, αν βρεις κάτι ενημέρωσε... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

yiatsou - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Aineias: “Τιποτα φίλε μου! Χαίρομαι που βοήθησα. Ναι το ξέρω η μόνη μαλακια ειναι ότι υπάρχουν κ μερικά κινέζικα μέσα δυστυχώς” Καλημέρα και πάλι, γνωρίζεις αν ενεργοποιήσεις το alarm στις ρυθμίσεις της κάμερας και δεν έχεις βάλει sd card που αποθηκεύεται το video? Γιατί εμένα που ήρθε κάποια ενημέρωση από το mihome και είχε το κουμπί play όπου είδα το βίντεο. Λες να τα κρατά ο xiaomi server? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε ευχαριστώ μόλις το δοκiμασα και λειτούργησε όπως είπες άψογα. Το μόνο άσχημο είναι ότι στα settings έχει και κινέζικα Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Aineias Καλησπέρα και απο μένα. Σήμερα παρέλαβα και εγώ την ίδια καμερα και η αλήθεια είναι οτι με δυσκόλεψε λίγο στην σύνδεση. Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα που περιγράφεις και παραδόξως λύθηκε κάνοντας hotspot το κινητό μου με 4G δίκτυο και εγκαθιστώντας το mi home σε δεύτερο κινητό. Το πρόβλημα που έχω όμως παρόλο που την βλέπει online πατώντας πάνω της δεν μου ανοίγει τίποτα για να την διαχειριστώ π.χ. move , rec κλπ. Καμια ιδέα; Επιπρόσθετα σας παραθέτω ένα μήνυμα απο το Ευρωπαικό φορουμ π…

• Ευχαριστώ, ελπίζω απλά να έρθει τόσο γρήγορα όσο λένε... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk