Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-472 από 472.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Εκτος αν έχουν το ίδιο πρωτόκολλο. Πολλές έχουν το Onvif” Έχω μια που υποστηρίζει το πρωτόκολλο onvif. Θεωρείς ότι θα λειτουργήσει με το mi home? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από efkolo: “όχι, οι οποιεσδήποτε κάμερες έχουν τη δική τους εφαρμογή” Ευχαριστώ Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, ενδιαφέρομαι να παραγγείλω το xiaomi smart home kit το οποίο στο aliexpress κοστίζει 45 ευρώ με post nl. Στο gearbest 48 ευρώ + 20 για priority line shipping method. Αξίζει να ρισκάρω από ali ή την διαφορά θα την πληρώσω στο τελωνείο τελικά? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Hey s3
ΜήνυμαΚαλησπέρα γνωρίζετε πότε θα είναι διαθέσιμο προς πώληση το xiaomi hey s3 και από ποιο κινέζικο online shop? Διάβασα ότι θα έχει μεγάλη αυτονομία Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι. Επανέρχομαι με μια ακόμα ερώτηση. Οι επαφές στα Ελληνικά εμφανίζονται στο ρολόι? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαMaik666 ευχαριστώ για την απάντηση. Μια ακόμα ερώτηση: Αφού δεν μπορείς να απαντήσεις την κλήση μπορείς να συνδέσεις bt ακουστικά και όταν την δεις στο ρολόι να απαντήσεις από τα ακουστικά; Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν εκτός από ειδοποίηση της εισερχόμενης κλήσης σου επιτρέπει να απαντήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk