Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-472 από 472.

• RE:

yiatsou - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από alnikou: “Εκτος αν έχουν το ίδιο πρωτόκολλο. Πολλές έχουν το Onvif” Έχω μια που υποστηρίζει το πρωτόκολλο onvif. Θεωρείς ότι θα λειτουργήσει με το mi home? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

yiatsou - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από efkolo: “όχι, οι οποιεσδήποτε κάμερες έχουν τη δική τους εφαρμογή” Ευχαριστώ Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλους, δεν.ξέρω αν έχει ξαναερωτηθει αλλά μπορείς να συνδέσεις μια wifi camera άλλης μάρκας στο smart home kit xiaomi? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όπως είπε και ο zt654 θέλει υπομονή.Αφού με αυτό τον τρόπο ξεμπερδευεις από τελωνείο χαλάλι η αναμονή Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάντως παρόλο που πρόκειται για απλό ταχυδρομείο δεν αργεί ιδιαίτερα αφού λέει 7-12 business days Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση γιατί στο banggood με την ίδια "ασφαλή"μέθοδο αποστολής κοστίζει 10 ευρώ φθηνότερα​ Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το direct line του banggood είναι το αντίστοιχο του priority line του gearbest? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, ενδιαφέρομαι να παραγγείλω το xiaomi smart home kit το οποίο στο aliexpress κοστίζει 45 ευρώ με post nl. Στο gearbest 48 ευρώ + 20 για priority line shipping method. Αξίζει να ρισκάρω από ali ή την διαφορά θα την πληρώσω στο τελωνείο τελικά? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Hey s3

yiatsou - - Διάφορες συσκευές της Xiaomi

Μήνυμα

Καλησπέρα γνωρίζετε πότε θα είναι διαθέσιμο προς πώληση το xiaomi hey s3 και από ποιο κινέζικο online shop? Διάβασα ότι θα έχει μεγάλη αυτονομία Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα και πάλι. Επανέρχομαι με μια ακόμα ερώτηση. Οι επαφές στα Ελληνικά εμφανίζονται στο ρολόι? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Maik666 ευχαριστώ για την απάντηση. Μια ακόμα ερώτηση: Αφού δεν μπορείς να απαντήσεις την κλήση μπορείς να συνδέσεις bt ακουστικά και όταν την δεις στο ρολόι να απαντήσεις από τα ακουστικά; Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν εκτός από ειδοποίηση της εισερχόμενης κλήσης σου επιτρέπει να απαντήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk