Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 472.
-
Mi Router
ΜήνυμαΚαλησπέρα, μετά από διακοπή ρεύματος το led μένει πορτοκάλι δεν γίνεται μπλε και το ρούτερ δεν λειτουργεί. Σώζεται ή είναι για πέταμα? * Του είχα βάλει padavan firmware εδώ και πολύ καιρό και ήταν πολύ καλό... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όταν αγόρασα την συσκευή και φόραγε το miui 10 η λειτουργικότητα δούλευε. Μετά από το update σε miui 11 &12 δυστυχώς εξαφανίστηκε και μου λείπει πραγματικά. Έχω ανοίξει ticket στην xiaomi από τότε χωρίς αποτέλεσμα... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα , Προς ενημέρωση η παραγγελία μου από banggood από cz warehouse εγινε shipped στις 14/9 με υποτιθεμενη παραλαβή σε 5-7 εργασιμες και δεν έχω παραλάβει. Δυστυχώς δεν πρόσεξα κατά την αγορά ότι είναι untracked. Μιλάω με banggood και να μου λενε να περιμενω 40 ημερες. Άνοιξα ticket στο PayPal. Μπλέξαμε .... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
προβλημα wifi
ΜήνυμαΔοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο wifi του router Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έκανα επεξεργασία και σβήστηκε το μήνυμα μου, όχι έκανα λάθος δοκιμή. Το είδα ξανά και λειτουργεί. Αλλά παρόλα αυτά το πρόβλημα στην κλήση που αναφερα προέκυψε μετά την αναβάθμιση. Δεν έχω τζαμακι ... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ thanks Το δοκίμασα και φαίνεται να λειτουργεί... Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πώς μπαίνεις στο engineering mode? Με το 11 πάντως δεν το έκανε. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα , επανέρχομαι με το miui12 γιατί είδα ότι στο ευρετήριο επαφών δεξιά στο αλφαβητάρι έχει μόνο αγγλικούς χαρακτήρες και όχι πλέον τους Ελληνικούς. Επίσης όταν πραγματοποιήσεις μια κλήση η οθόνη δεν σβήνει μετά από λίγο όσο μιλάς απλά μειώνεται η φωτεινότητα. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@bagb88 Είχες δίκιο , έκανα κατάργηση ενημέρωσης και ξανά ενημέρωση και δούλεψε... Σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bagb88: “@yiatsou δοκίμασε στο TV box να κάνεις από τις ρυθμίσεις κατάρτιση του chrome cast και ξανά μετά εγκατάσταση. Περιμένουμε feedback.” Οκ, γίνεται όμως κατάργηση του cast από τις ρυθμίσεις? Και αν ναι πως μετά θα κάνω εγκατάσταση? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πλέον φοράω miui 12 αλλά ούτε από την εφαρμογή του YouTube μπορώ... Είμαι στο ίδιο wifi δίκτυο Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα ,δοκίμασα να κάνω cast από το κινητό μου είτε φωτογραφία είτε YouTube video και δεν εμφανίζεται το mi box στις διαθέσιμες συσκευές. Θέλει κάποια ρύθμιση? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk