Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 472.
-
Τελικά πρέπει να ήταν ασυμβατότητα με το theme που είχα. Το άλλαξα και τώρα φαίνονται... Σας παραθέτω και εικόνα από το νέο κέντρο ελέγχου...5e8de9f4cb0a2859f3d9480999bfbfb6.jpg Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα πρόβλημα που βλέπω είναι στην αρχική οθόνη το χρώμα των εικονιδίων (μπαταρία κλπ) όταν έχεις ενεργό το dark mode γίνεται αχνό με αποτέλεσμα να μην είναι ευδιάκριτα. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα μόλις ήρθε update σε miui12 Δεν έχω προλάβει να δω διαφορές...189128fb382a127081c05670a1690c68.jpg Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Στις ρυθμίσεις της ανάλυσης από το app έχει μόνο το αυτόματο. Δεν έχω άλλες επιλογές. Έκλεισα και άνοιξα το WiFi και έδειξε 1080 αλλά πάλι δεν είχα άλλες επιλογές... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, στο mi box που έχω εγκαταστήσει το νέο Cosmote TV βλέπω ότι η ανάλυση πάει μόνο μέχρι 720 στο sport1. Γιατί όχι 1080? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Ίσως να μην το έγραψα σωστά. Η τηλεόραση μου ξέρω ότι παίζει μέχρι 1080. Απλά λέω λόγω ταχύτητας δικτύου σε τι ταχύτητα γίνεται το streaming την δεδομένη στιγμή. Π.χ στην αλλη μου τηλεόραση με ενσωματωμένο το netflix πατώντας το κουμπί i στο τηλεκοντρόλ σου δείχνει την ανάλυση που παίζει η ταινία την δεδομένη στιγμή. Έχω δει να ξεκινά 480 και μετά να ανεβαίνει 1080 ή να μένει 720. Επίσης σου δείχνει το data rate ,π.χ 3.1Mbps. Αυτό μπορεί να εμφανιστεί στο…
-
Καλησπέρα, πλέον είμαι και εγώ κάτοχος του mi box s λόγω αλλαγή του cosmote tv go στο νέο app. Ήθελα να ρωτήσω στο Netflix πως μπορω να δω σε τι ποιότητα παίζει η ταινία ? Στο control της τηλεόρασης πατάς το info και σου δείχνει π.χ. ότι σου δείχνει εκείνη τη στιγμή σε 720 ή 1080. Στο mi πως μπορώ να το δω? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, έχω εναν aqara αισθητήρα θερμοκρασίας ο οποίος ξαφνικά χάθηκε από τις συσκευές μου. Προσπάθησα να το συνδέσω και δεν μπορώ όσες προσπάθειες και αν κάνω. Το έδωσα σε ένα γνωστό μου και συνδέθηκε κανονικά. Το ξαναδοκιμαζω αλλά πάλι τίποτα σε εμένα. Είμαι σε κινέζικο σέρβερ με κινέζικα προϊόντα. Καμιά ιδέα? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και πάλι ,προς ενημέρωσή σας με το που απενεργοποίησα την υπηρεσία WiFi calling στην cosmote δεν παρουσιάστηκε ξανά το πρόβλημα. Ίσως να είναι και θέμα συμβατότητας της συσκευής γιατί δεν εμφανίζεται στη λίστα της cosmote. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ σε ευχαριστώ... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν έχεις άδικο αλλά βαριέμαι αναμονες ξεκλειδωματος και δεν το έχω ξανακάνει. Θεωρείς είναι θέμα rom δηλαδή? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk