Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 472.
-
Καλημέρα και συγγνώμη που επανέρχομαι αλλά πάλι πριν από λίγο μου το ξαναέκανε και χρειάστηκαν 3 απενεργοποίησεις για να ξανά δει την sim. Εντωμεταξύ μου βγάζει μήνυμα το miui ενεργοποιηση κάρτας sim μετά το boot και το κάνει και όταν ανοίξω το wifi Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Original global stable Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα το οποίο σήμερα έγινε 4 φορές : Μου βγάζει no sim και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για λάβω πάλι σήμα. Σημείωση έχω αλλάξει καρτα sim ήδη μια φορά μετά από την εμφάνιση του προβλήματος. Cosmote. Καμιά ιδέα? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi 9se bricked
ΜήνυμαΜεταφέρθηκε
-
Οκ σε ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πραγματικά δεν την κατάλαβα για αυτό ρωτώ. Σε εμένα είναι και ανενεργή Εχει να κάνει με wifi roaming? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, στις ρυθμίσεις wifi / βοηθός wifi η ενεργοποίηση της λειτουργίας κίνησης τι προσφέρει? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με το update παρατήρησα πως όταν τελειώσεις την κλήση και κάνεις swap προς τα πάνω εξαφανίζονται τα εικονίδια και κολλάει η οθόνη. Πρέπει να πατήσεις το power button off και μετά on , για να επανέλθει... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις πήρα security update.11.0.3. Το πρόβλημα που ανέφερα με το pop up αναμονής παραμένει... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω , φαντάσου το έχω ήδη από την πρώτη αναβάθμιση στο miui11. Και πιστέψτε με είναι αρκετά χρήσιμο ειδικά την τωρινή περίοδο ... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα ένα πρόβλημα που παραμένει από την αναβάθμιση σε miui 11 είτε με android 10 είτε με android 9 είναι ότι πλέον όταν καλώ κάποιον και εκείνος μιλάει αλλά έχει ενεργή την αναμονή κλήσης δεν μου βγάζει το παραθυράκι ότι μιλάει και επομένως φαίνεται ότι δεν το σηκώνει. Με το miui 10 λειτουργούσε. Διορθώνεται με ρύθμιση? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα τελικά μετά από βελτιστοποίηση μπαταρίας από τις ρυθμίσεις από το βράδυ μέχρι το πρωί μου χάνει 3-4%, μια χαρά δηλαδή... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα ,μετά την αναβάθμιση μου φαίνεται πως αυξήθηκε το battery drain. Χθες το βράδυ το άφησα με 75% μπαταρία και τώρα το βρήκα με 58%... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk