Καλημέρα στο xda ποσταραν πως χθες έλαβαν την αναβάθμιση σε android q 2.2 GByte.Σε εμένα δεν έχει έρθει τίποτα... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα, εγώ που έχω το amazfit στο mi home μου το εντοπίζει αλλά δεν ολοκληρώνεται η σύνδεση. Ίσως φταίει ότι το ρολόι είναι global version ενώ το mi home Chinese... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα ενός φίλου σήμερα το πρωί το mi 8 πήρε αναβάθμιση σε android 10. Για το δικό μας ποτε προβλέπεται γνωρίζουμε? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα και εγώ μια από τα ίδια. Στο playstore δεν υπάρχει update ενώ στο app μου εμφανίζει την αναβάθμιση αλλά δεν ξεκινά ποτέ... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς έχω το mi 9 se official stable rom miui 11 no root και μετά το update σε miui 11 update έχασα το wifi calling. Με τον τρόπο που σας έγραψα πλέον παίζω ... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό είναι ... Θα δεις ποιος είχες πρώτα και μετά το γυρνάς . Μην ξεχάσεις μετά την αλλαγή σε de το restart....10d365f347615d3acbd2234c1938ac51.jpg Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ok thanks ,το είχα βρει και εγώ αυτό μέσω Google απλά έλεγα μήπως είχε φτιαχτεί κάτι από την ελληνική κοινότητα... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, επιτέλους έπαιξε το wifi call στο mi 9se μετά από μια λύση που διάβασα στο xda. Εγκατεστησα το app activity manager από το play store, ανοίγουμε το modem config και επιλέγουμε το DE Οπότε ήθελα να τω μοιραστώ μαζί σας...0aa25d8f9564a83c655c78f476ad0921.jpg Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk