Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 472.
-
Ok thanks Απλά το ίσως που λες για το format από τι εξαρτάται και πως θα καταλάβω ότι πρέπει να το κάνω? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους, αν κατάλαβα καλά από τον οδηγό τα βήματα είναι: 1) ξεκλείδωμα bootloader 2) Εγκατάσταση twrp 3) εγκατάσταση xtrv Έχω εγκαταστημένη την official stable , χρειάζεται κάτι άλλο εκτός του wipe πριν από την εγκατάσταση της xtrv? Και επίσης αν θελήσω να ξαναβάλω την official θα γίνει μέσω twrp πάλι? Τέλος η xtrv είναι με android 10, αν η official είναι με το 9 θα μπορεί να μπει ή τίθεται θέμα anti rollback? Συγγνώμη για την πληθώρα ερωτήσεων αλλά είναι η πρώτη φορά που θα βάλω cust…
-
Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα, ξέρουμε αν με την MI9SE_V11.0.1.0.QFBCNXM_v11-10 (Grus) - Android 10 θα λειτουργεί το wifi calling? ” Καλημέρα κανείς? Ρωτώ γιατί ξεκίνησα διαδικασία ξεκλειδώματος bootloader και σε 5 μέρες λογικά θα είμαι έτοιμος για πειραματισμούς...
-
Καλησπέρα, ξέρουμε αν με την MI9SE_V11.0.1.0.QFBCNXM_v11-10 (Grus) - Android 10 θα λειτουργεί το wifi calling?
-
Καλησπέρα, επειδή μετά απο την αναβάθμιση της global stable στην 11.0.6.0 ακόμη δεν λειτουργεί το wifi call πήρα την απόφαση να δοκιμάσω την εγκατάσταση μιας xtrv για να την δοκιμάσω κιόλας καθώς δεν έχω ξαναβάλει custom . Ποια πρέπει να εγκαταστήσω που να παίζει όμως και το wifi call;
-
RE:
yiatsou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Καμία xtrv δεν είναι prerooted. Για να κάνεις downgrade σαφώς και θέλει ξεκλειδωτο bootloader. Και προσέχεις πάντα το arb level...” Έλεγξα το arb level και είναι 1. Απλά δεν βρήκα πουθενά το σημαίνει το 1. Στις οδηγίες έλεγε για το 4 ενεργό για κενό ανενεργό. Το level 1 τι σημαίνει? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις και συγγνώμη για το βομβαρδισμό των ερωτήσεων. Άρα αν το έχω καταλάβει σωστά τα βήματα είναι: Ξεκλείδωμα bootloader Εγκατάσταση recovery Και τέλος εγκατάσταση ROM Επίσης θα δω μεγάλη διαφορά με την XTR v σε σχέση με την official και τέλος θα παίξει το WiFi calling με την XTR miui 11? Μετά από την εγκατάσταση πρέπει να ξανά κλειδώσουμε το bootloader? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΑν ο αφυγραντήρας σου υποστηρίζει να ανοίγει μετά από διακοπή ρεύματος τότε θα παίξει όπως σου είπα.... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ έχω την ZigBee smart plug και το θερμόμετρο aqara στο οποίο έχω τον αυτοματισμό όταν η υγρασία υπερβεί το 67% να αναβει η πρίζα. Όταν πέσει κάτω από 63 να σβήσει.Δουλευει τέλεια απλά δεν πρέπει να κλείσεις τον αφυγραντήρα από τον διακόπτη του... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ktlk21: “Παράθεση από yiatsou: “Έχω το θερμόμετρο aqara με το οποίο βάσει σεναρίων ήθελα να ανοίγω το καλοριφέρ. Βρήκα το miho069 αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να δουλέψει... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” είναι άλλη πλατφόρμα mihome.. όχι της xiaomi Sent from my Nokia 9 using Tapatalk” Οκ σε ευχαριστώ. Υπάρχει άλλος θερμοστάτης τελικά που να συνεργάζεται με το mi home ? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk