Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 472.
-
Καλησπέρα , έχει κανείς δοκιμάσει μετά το υpdate το wifi call γιατί όπως ξανά έγραψα σε εμένα δεν παίζει. Ενημερώστε με παρακαλώ για να αποφύγω το factory defaults... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και σε μένα χθες, απλά το μόνο που έχασα είναι το wifi call ενώ το volte παίζει Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 se επιτέλους αναβάθμιση
ΜήνυμαΕπίσης δεν υποτίθεται ότι θα παίρναμε και android 10? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤελικά πήρε και εμένα τώρα την 11.0.4 περίπου 750 MB... Απλά το μόνο που είδα σαν πρόβλημα δεν παίζει το wifi call, ενώ το volte παίζει. Καμιά ιδέα? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαOk thanks, άντε να την πάρουμε και εμείς... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΈχεις official ή custom rom γιατί σε εμένα με global δεν έχει έρθει ακόμα. Να αλλάξω region σε Ινδία? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΈχεις official ή custom rom γιατί σε εμένα με global δεν έχει έρθει ακόμα. Να αλλάξω region σε Ινδία? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα καταθέτω την εμπειρία μου μετά από αγορά από geekbuying. Παραγγελία την προηγούμενη Τρίτη βράδυ από ευρωπαϊκή αποθήκη (Πολωνία) , shipped την Τετάρτη μέσω gls Europe και σήμερα μου ήρθε email από acs για παραλαβή αύριο. Πρώτη μου αγορά από geekbuying και στο θέμα shipping απόλυτα ικανοποιημένος. Μένει να παραλάβω το προιόν και να αξιολογήσω θετικά την όλη εμπειρία... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βγάζει αυτό το μήνυμα αλλά το βίντεο δεν παίζει...14f7a75d92feec37c915bfee9fddf25c.jpg Τελικά κατάφερα να στείλω βίντεο στην τηλεόραση μέσω του app cast to tv-xcast Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είχα κάνει πρώτα σύνδεση wifi direct με την τηλεόραση. Το περίεργο είναι ότι μου εμφανίζει η τηλεόραση το mi ως μη συμβατό με το wifi direct Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενεργοποιώ την ασύρματη προβολή, ανοίγω το video στο εικονίδιο cast επιλέγω την τηλεόραση μου λέει στο κινητό περιμένετε εμφανίζοντας ότι στέλνει αλλά στην τηλεόραση τίποτα... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στις ρυθμίσεις δεν βλέπω πουθενά το connection... Δεν νομίζω να εννοείς ασύρματη προβολή γιατί δεν μου δουλεύει... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και πάλι ήθελα να ρωτήσω δεν υποστηρίζει το miui το wi-fi direct? Προσπαθώ να στείλω σε μία τηλεόραση sony ένα αρχείο βίντεο από το κινητό και δεν τα καταφέρνω. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Sonik για να το παρατηρήσεις πρέπει να καλέσεις κάποιον που μιλάει και να έχει ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσης. Αν μπορείς δοκίμασε το και μας ενημερώνεις. Πάντως όπως έγραψα με 3 διαφορετικά μοντέλα mi δεν δούλεψε... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk