Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 472.
-
Καλημέρα, παραγγειλα τελικά απο geekbuying απο αποθήκη στην Πολωνία και έγινε shipped μέσω GLS. Το ερώτημα είναι αν έρχεται οδικώς μέχρι την Ελλάδα γιατί χθές έφυγε απο Πολωνία και σήμερα το βλέπω Ουγγαρία. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία και πόσο χρόνο τελικά θα κάνει μέχρι την Ελλάδα. Αυτοί έγραφα 2-7 business days.
-
Καλησπέρα άνοιξα ένα thread και βλέπουμε. Πάντως το δοκίμασα και σε mi8 , redmi note 5 και δεν λειτουργεί. Το μόνο κοινό στοιχείο είναι η version 10.3.2 και πάνω **Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, καινούριο σύμπτωμα μετά από την αναβάθμιση στο 10.3.4. Όταν καλώ κάποιον ο οποίος μιλάει και έχει ενεργοποιημένη αναμονή , δεν μου βγάζει πλέον στην οθόνη μου ότι είναι κατειλημμένο μέσω του pop up. Πως μπορούμε να το αναφέρουμε στο support? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πω ρε νιώθω πολύ χαζός ... Μες τα μάτια μου ήταν και δεν το έβλεπα. Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω το λουκέτο στα shortcuts που λέει κλείδωμα οθόνης δεν είναι για την αυτόματη περιστροφή? γιατί το πατάω και σβήνει η οθόνη. Δεν είναι για την αυτόματη περιστροφή? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
yiatsou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από yiatsou: “Προς ενημέρωση από 9/9 pre advised και σήμερα 16/9 shipped από Ολλανδία. Παραγγελία από banggood. Μια χαρά χρόνος... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και σήμερα παρέλαβα... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ok thanks Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν ρωτάς , δεν ξέρω τις διαφορές... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι δες print screen55205e2f082413444e945f0fc59176ad.jpg Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ έχω την global και είμαι με 10.3.3 Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα πως και έχεις την 10.3.4 λόγω του ότι έχεις την ευρωπαϊκή rom? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, κάνοντας επανεκκίνηση και απεκαθιστώντας το google play services AR , είμαι σήμερα στις 21:15 με υπόλοιπο 56% έχοντας το απο χθες το πρωι στις 9:00 φορτισμένο στο 100%. Επίσης οι υπηρεσίες google play services έχουν καταναλώσει μόνο 2,1%. SOT 2 ώρες Δηλαδή με μικρή χρήση data ή wifi θεωρω βγάζει σχεδόν 2 μέρες... Τι να πω για να δούμε...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ναι, κάτι γίνεται με τη G και αυξάνεται η κατανάλωση κάποιες φορές. Φταίει και η Xiaomi που δεν προσαρμόζει το λογισμικό νομίζω. Για κάνε logout Google account και ένα καθαρισμό της εφαρμογής και συνδέσου πάλι να δούμε αν θα πέσει. Όταν μπορείς βέβαια.” Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω... Καλημέρα δεν βοήθησε η μέθοδος. Έχω πάλι κατανάλωση 53% σήμερα από τα Google play services. Υπάρχει άλλος τρόπος? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εννοείς η κατανάλωση του Google play services? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk