Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 297.
-
Πέρασα κι εγώ τη σημερινή Ρομ στα Mi3 το δικό μου και του αδερφού μου, όλα καλά μέχρι στιγμής. Αναμένουμε για την 6.0 έκδοση από βδομάδα!! Ευχαριστούμε!!
-
Τελικά έχουμε πολλοί θέμα με τα ριμπουτια!! Χαχαχα!!
-
Τελικά έχουμε πολλοί θέμα με τα ριμπουτια!! Χαχαχα!!
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Εμένα μου κάνει reboot αρκετά συχνά θα έλεγα από την παρασκευή που την πέρασα μου έκανε 4 reboot. ” Παράθεση από Antonis95gr: “Και έμενα κάνει reboot το Mi3 στο miui.en λέει 5.12.4 ενώ εδώ 5.12.3 μήπως έκαναν κάποια αλλαγή? ” Και η δική μου Mi3 συσκευή όσο και του αδερφού μου κάνουν random reboots από την Παρασκευή που περάσαμε την 5.12.3 .. Ελπίζουμε να υπάρχει κάποιο φιξ. Αδμινιστρατορα παρακαλώ όπως τσεκάρετε και αυτό που λένε τα παιδιά από πάνω!
-
Για να δουμε!!Ευχαριστω πολυ οπως παντα..!
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαMi3 ----------> MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.11.1 MIUI V7)Περάσαμε το ψυχολογικό όριο των 44000! Και που να σφιξουν και τα κρύα!!!
-
πολυ καλη πρωτοβουλια!
-
Την περασα κι εγω με επιτυχια τοσο στο δικο μου Μi3 οσο και στου αδερφου μου! Δεν χρειαστηκαν wipes, ωστοσο και σε μενα ζηταει αδεια για το one hand mode,το οποιω δεν χρησιμοποιω βεβαια! Ολα καλα λοιπον!
-
Όντως τα λινκ δε δουλεύουν...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτή την εβδομάδα λόγο του ότι τα Sources είναι από το miuiandroid(Xiaomi,eu) όχι. Πάντως η δική μου γνώμη είναι πως δεν αξίζει να αναβαθμίσει κανείς την συσκευή του σε 5.5.1 Δεν προσφέρει τίποτα νέο και έχει αρκετά θέματα με Bugs από την Xiaomi. Στα Strings έχουν βάλει το Double Tap to Wake, αλλά δεν τα ενεργοποίησαν σε αυτή την έκδοση, οπότε η επόμενη έκδοση θα έχει ενδιαφέρον. ” Οποτε εγω λεω να κατσω στα αυγα μου,χαχαχαχ!!
-
Χριστός ανέστη παιδιά κι από μένα καλά να περάσετε!!
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε την τελευταία 5.3.27 γαζωνουμε λέμε!
-
Η Umi σημερα εδωσε λινκ για την Miui V6 Rom που εφιαξε για το Umi Zero. Topic: MIUI 6 OS | UMI Electronics Οσοι θελουν μπορουν να τη κατεβασουν και να την τεσταρουν,μια και ειναι πολυ πιο σταθερη σε σχεση με τη στοκ Rom του Umi Zero. Ελπιζω συντομα να εχουμε και την Ελληνικη ενσωματωμενη μεταφραση της.
-
Τα γλυκα παχαινουν γιατρε! Πως θα βγειτε παραλια το καλοκαιρι?Χαχαχαχαχα
-
Επιβεβαιώνω και εγώ πως μετα την αναβάθμιση και στο δικο μου mi3 το ραδιόφωνο λειτουργεί κανονικά !!
-
Παράθεση από chrissdegrece: “Δυστυχώς για μένα δεν δουλεψε :(” Τη βρήκα τη λύση!!! Πέρα από τις ρυθμίσεις αναδυομενων παραθύρων των fb & messenger στα δικαιώματα, πήγαινε μετά και στις ρυθμίσεις του messenger, στις εικόνες συνομιλητων και βάλε τις ρυθμίσεις ως εξής : Μετά όλα θα δουλεύουν κομπλέ!!
-
mi4 μικροπροβληματακια
ΜήνυμαΕπιπλέον στις εικόνες συνομιλητων του messenger βάλε τις επιλογές ως εξής :
-
Καλώς σας βρήκα
ΜήνυμαΚαλώς τον.. !