Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 297.
-
Παράθεση από spirospatra: “Γεια σας και από μένα. Είμαι ο Σπύρος από την Πάτρα και είμαι 40 χρονών με δύο παιδιά και με μεγάλη λόξα για τα κινητά! Είμαι διαδικτυακός φίλος με το Γιάννη από πάνω και αυτός ήταν η κύρια αιτία που ήρθα στην xiaomi και συγκεκριμένα στο mi3 μόλις χθες!! Απόλυτα ευχαριστημένος έως τώρα! Καλώς σας βρήκα λοιπόν!” Εγω, ο Γιαννης απο πανω, ( ), καλωσοριζω κι εγω τον φιλο Σπυρο στην οικογενεια της Xiaomi & της Miui ! Αδμινιστρατορα μας , περιμενω το μεταλλιο προσκλησης φιλω…
-
Ρε Δημητρη τι εχεις φιαξει ρε φιλεε!!! Eλειψα απο την παρεα για λιγους μηνες,ομως ηταν καλο απο πλευρας εμπειριας μιας και εμαθα να φλασαρω και να καστομαρω τις στοκ Ανδροιντ Ρομς,να μπρικαρω και να τα ξεμπρικαρω τα τηλεφωνα,οποτε εχω ανεκτιμητους ποντους εμπειριας επανω στο ολο θεμα και μετα απο πολυυυ ξενυχτι ομολογουμενως,χαχαχα! Εδω ομως βλεπω ταχυτητα και πολυ καλη δουλεια ! Τι να πω εχω μεινει αφωνος! συνεχιστε ετσι,κι οπου μπορω να βοηθησω δηλωνω παρων...!
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΚαι τα δικά μου από το Mi3w μου με την τελευταία Ρομ..!! Είμαι πολύ εντυπωσιασμενος από την Miui6 φίλοι μου!! Λατρεμενε αδμινιστρατορα αναμένω το antutu medal, χε χε χε!
-
Παράθεση από tora33: “Πήγαινε Κέντρο ασφαλείας => επόπτης δικτύου (ίσως σου λέει πόσα MB απομένουν) => Περιορισμός Ενεργοποίησε στις εφαρμογές τα δεδομένα κινητής και WiFi στον φάκελο Εργαλεία τρέχεις το Λήψεις , πάνω δεξιά πατάς το γρανάζι (V5 rom) , χρήση δεδομένων , Απεριόρισταη τις τρις τελείες (όταν θα έχεις V6 rom) , ρυθμίσεις ,χρήση δεδομένων , Απεριόριστα κέντρο ασφαλειας-> δικαιώματα -> δικαιώματα -> εφαρμογες -> messenger -> κατω κατω επέτρεψε τα pop up How to: Fix Facebook Messenger c…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΟπως και να χει φιλοι μου,χαιρομαι που ειμαι ξανα μαζι σας....!!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαTo root checker.Aλλα μετα απο επανεκκινισι ολα καλα..απλα η miui 6 δεν εχει κεντρικο διακοπτη root δικαιωματων κατα πως φαινεται.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαιδια σημερα μου ηρθε ξανα το mi3 .Περασα την τελευταια Ρομ ,αλλα δεν εχω απ οτι βλεπω.root προσβαση...!Καμμια ιδεα?
-
Παράθεση από maddoctor: “Πέρασα τελικά σήμερα αρχικώς από την Αριστείδου, στο κέντρο... Εγώ: Καλημέρα. Να ρωτήσω ήθελα για ένα κινητό που πουλάτε, το Xiaomi Note 4G...!? Πωλητής: Τι πράγμα? Ποιο είναι αυτό...!? Εδώ τελείωσε η κουβέντα μου γιατί κατάλαβα ότι δεν το ήξερε. Πήγα Σταδίου (είχα όρεξη για βόλτα). Εγώ: Καλημέρα. Να ρωτήσω ήθελα για ένα κινητό που πουλάτε, το Xiaomi Note 4G...!? Πωλητής: Ναι είναι προς πώληση, έχω ένα κλειστό στην αποθήκη αλλά ζωντανά να το δείτε δεν έχω και έχει λειτου…
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από drillerkiller: “ Xiaomi M3 / Mi3 64GB Quad-core Qualcomm Snapdragon 800 (WCDMA) 2.3Ghz 2G/64G 1920x1080 13-megapixel camera 3050mAh battery -To2c.com Με την σημερινη ισοτιμια βγαινει 240 ευρω. sniper ” Να σε ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό. Έβαλες ισοτιμία ονομαστικής αξίας ευρώ-δολλαρίου δλδ 1.125 απ'οτι κατάλαβα για να βγεί 240 ευρώ. Υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις το φόρο μετατροπής ευρώ-δολλαρίου για να αγοράσεις σε αυτήν την τιμή? Γιατί εγώ πχ σήμερα(ονομαστική τι…
-
Παράθεση από RIPorter: “Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ!!! Η κοινότητα είναι φοβερή και πραγματικά βοηθάει πολύ! Μάλλον θα την κάνω την αγορά γιατί όπως λέει και ο drillerkiller τα πράγματα με την ισοτιμία μεσοπρόθεσμα δεν φαίνεται να βοηθούν !!!” Σπευδε και με το καλο να παραλαβεις και να το χαρεις....!
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από RIPorter: “Ευχαριστώ φίλε iAmLiako! Είμαι σχεδόν έτοιμος να το χτυπήσω!!! Αλήθεια στα 250€ που το βρήκες; Nα το παραγγείλω με την κλασσικη rom - english chinese; θα είναι ευκολότερο να περάσω απο εδώ την ελληνική; ... και γενικά τι να προσέξω κατα την παραγγελία; κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη...” Όπως σου λέει και ο bodai υπαρχουν αξιολογήσεις για τα μαγαζιά που θα σε βοηθήσουν στην επιλογή του. Η τιμή που αναφέρω είναι απο το to2c.com οπου το πήρα και εγώ..βέβα…
-
Γεια χαρα κι απο μενα,ειμαι ο Γιαννης απο Νεα Αγχιαλο Μαγνησιας. Ειμαι 30 ετων παιδακι ,μου αρεσει πολυ η προπονηση με βαρη (bodybuilding),οι παραδοσιακοι χοροι,οι βόλτες με το Glx μου και φυσικα τα τεκταινομενα στο χορο των smartphones! Πρωτο μου smartphone και καλυτερο μεχρι τωρα,ηταν το Xiaomi Mi3. (τιμη μου!!) Περιμένω χαλαρά να βγει το Mi5
-
Ψηφισα κι εγω.Παμε γερα!!!!
-
Αντε και καλη μας επιτυχια...!!
-
4.9.19 πρόβλημα..
Μήνυμαπαιδια εχω κι εγω το ιδιο θεμα με ενα Xiaomi Hongmi 1S οποιος μπορει ας βοηθησει.
-
Χαλαρα,αν σκεφτουμε τον ανταγωνισμο αυτη την εποχη μεταξυ των κινεζικων εταιριων,οχι φαπες,κλοτσομπουνια βλεπω να φευγουν,χαχαχα! Ας ειναι ομως χαϊρλιδικη η κατασταση ,για εμας!
-
O ανταγωνισμός μεταξύ των 2 εταιριών καλά κρατεί,τόσο, που η Χiaomi προγραμματίζει την παραγωγή καινούριας Redmi ναυαρχίδας με MTK 6595 SOC και σκέφτεται ακόμη και να μειώσει την τιμή του ΜΙ4 προκειμένου να ανακόψει την ανοδική της ναυαρχίδας της Meizu,του MX4 το οποίο έχει φτάσει τις 10.000.000 προπαραγγελίες.Ο πόλεμος μεταξύ των 2 εταιριών αναμένεται σκληρός,με μονους οφελημένους απ ότι φαίνεται εμάς,τους καταναλωτές...! Όλο το άρθρο εδώ: en.miui.dgmei.com/thread-46247-1-1.html
-
Μπράβο ρε Δημήτρη,μέσα σε 3 μήνες,έχετε κάνει θαύματα....!!!