Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 297.
-
Την επωνυμία της επιχείρησης :Antelife Την Διεύθυνσή της (URL) :China Electronics Wholesale - Online Shopping with Best Price & WorldWide Free Shipping - AntElife.com - Wholesale Electronics on AntElife.com facebook.com/AntelifeGreece Tι ακριβώς αγοράσατε : Landvo L900 Την ημερομηνία αγοράς :30/05/14 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Tον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:12 εργασιμες,(Sing post) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν εχει χρειασ…
-
Παράθεση από SomniusX: “Παράθεση από tora33: “υπάρχει μια πολύ καλή εφαρμογή , MiKey , επιλέγεις ότι μπορείς να φανταστείς , και με μια κίνηση ανοίγεις ότι θέλεις ( Πλήκτρα συντόμευσης εφαρμογής) δεν μας έστειλαν όμως και το μεταλλικό που βάζεις στην τρύπα των ακουστικών για να την χρησιμοποιήσουμε (σκέφτομαι για αγορά) Original Xiaomi MiKey Magical Button 5 PCS ” το έκανα μετάφραση στα Ελληνικά, σύντομα θα σας το δώσω! :D” Το χω εγώ το μεταλλικό καρφί για το MiKey,μου το εστειλαν δώρο από ενα δ…
-
Έβαλα κι εγώ την 4.6.27 και όλα καλά μέχρι στιγμής. Και Πιάσαμε και 34150 στο Antutu μετα τα 33 των τελευταιων 2-3 Ρομ.Ευχαριστουμε!!
-
Παιδιά όλα καλά η Ρομ μπήκε και είναι η καλύτερη Κιτ κατ μέχρι στιγμής σε όλα της..!! Ευχαριστω για όλη τη βοήθεια!!!
-
Παράθεση από cas21: “Drilerkiller για σένα έγραψα το μήνυμα και φανταζομαι και ο miui art” To δουλεψαμε και ολα καλα..! Αυτο θα πει υποστηριξη...!!
-
Παράθεση από drillerkiller: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : H νέα ROM για το Mi-3W (WCDMA) Kit Kat είναι έτοιμη για Download... => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_cancro_Hellas-GTV-3.11.0-4.6.13.zip”” Miui_art σωσε με...!Εβαλα την 3.11 κιτ κατ στο ΜΙ3 μου.Εκανα φλασσαρισμα απο τον Updater κανονικα. Στην επανεκκινηση ομως μου μενει στην οθονη μπουταρισματος και κολλαει εκει. Το κλεινω και ανοιγει παλι μονο του και μενει εκει..Τι μπορω να κανω τωρα? θελω τη βοηθεια σας γιατι εχω πελαγωσει...…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : H νέα ROM για το Mi-3W (WCDMA) Kit Kat είναι έτοιμη για Download... => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_cancro_Hellas-GTV-3.11.0-4.6.13.zip”” Miui_art σωσε με...!Εβαλα την 3.11 κιτ κατ στο ΜΙ3 μου.Εκανα φλασσαρισμα απο τον Updater κανονικα. Στην επανεκκινηση ομως μου μενει στην οθονη μπουταρισματος και κολλαει εκει. Το κλεινω και ανοιγει παλι μονο του και μενει εκει..Τι μπορω να κανω τωρα? θελω τη βοηθεια σας γιατι εχω πελαγωσει...
-
Συνήθως 1550mb είναι ελεύθερα και ο πλοηγός είναι κλειστός.
-
Πολλες φορες, οταν παω να ανοιξω καποιο λινκ απο το φεισμπουκ με τον πλοηγο η μπαινω σε αυτον για να μπω σε μια διευθυνση,αυτος κλεινει.Επαναλαμβανω την κινηση και αυτος κλεινει παλι πολλες φορες. Οποτε θεωρησα πρεπον και σωστο να αναφερω και αυτο το bug. Καλημερες κι ελπιζω με το καλο να διορθωθει..! Υ.Γ. Αναγκαστικα τωρα εχω βαλει ως προεπιλογη να ανοιγουν τα λινκ με τον μοτζιλα...
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από drillerkiller: “Εβαλα την 3.9 fixed και το προβλημα με το email λυθηκε εχω και παλι την εφαρμογη,overr...! Ευχαριστω παιδια,καλι ξεκουραση...!!! :thumbup:” Πώς γίνεται σε ίδια μοντέλα να έχουμε τέτοιες διαφοροποιήσεις. Θα την ξαναφλασάρω να δω τι θα γίνει .... Να προσθέσω ότι με την 3,9 επανήλθε η βαθμολογία του κινητού στα 15290 από 13747 που είχε πέσει. ” Λεβεντοπαιδο υποψην οτι αν τσεκαρεις τα στοιχεια μου αριστερα εχω Mi3 και οχι Hongmi ...! Απλα σημερα…
-
Εβαλα την 3.9 fixed και το προβλημα με το email λυθηκε εχω και παλι την εφαρμογη,overr...! Ευχαριστω παιδια,καλι ξεκουραση...!!!
-
Ρε παιδιά εβαλα τη 3.9 kit kat rom για το mi3 Και μετα την αναβάθμιση χάθηκε η εφαρμογή του email . Το χει παρατηρήσει κανεις άλλος αυτό;;;Τι μπορω να κάνω σ αυτή την περιπτωση;
-
Επιτέλους ,ωρα για κατεβασμα...!!!
-
Kοιτάζοντας τώρα στη σελίδα της ΜΙUI στο facebook έβγαλα λαβράκια...!! MIUI ROM 3 ώρες πριν · Τροποποιήθηκε MIUI ROM 4.5.30 Changelog Preview Read more: MIUI ROM 4.5.30 Changelog Preview - MIUI General - MIUI Official Community - Added 'Resend all' function in Outbox There're not too many changes this week as developers are focusing on MIUI for Pad and MIUI V6....(Oops, I am not supposed to tell for now :)). Hope you understand. Thanks! Full changelog will be posted on Friday as usual. και ως απ…
-
Πολυ καλη δουλεια στην 3.8α μπραβο παιδια...!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Ανέβηκε νέα ROM (Fixed) για το Mi-3W.- Διορθώνει το πρόβλημα με το E-mail - Aλλάχθηκαν τα Fonts με νέα (πιστεύουμε ποιό όμορφα) - Μεταφράστηκε εξ'ολοκλήρου το XiaomiAuthenticator Προστέθηκε η ROM για το Mi-2A - Mi3w => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.8a-4.4.2_cancro_4.5.23.zip (Kit Kat)-(Fixed) - Mi2A => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.8-4.1.1_taurus_4.5.16.zip ” ” Tελικα η αναμονη κανει καλο καμμια φορα...! Κατεβαζω τωρα την 3.8α για να δουμε..!! Πολλα ευχαριστω ρε…
-
,Οτι χρειαζεται να γινει παιδια,σας είμαστε ευγνώμονες...!
-
Παράθεση από mrvaggos: “Ας το αφήσω καλύτερα αποκλείεται να τα κάνω όλα αυτά. Πρόβλημα με την κιτ κατ δεν έχω απλα μονο οτι τρώει πολύ μπαταρία και το θεωρώ σημαντικό. Αλλά δεν πειράζει θα περιμένω μέχρι να βελτιωθεί ευχαριστώ και πάλι” Ολοι αυτο περιμενουμε χαχαχαχα...!! Εμενα μου κατσε και πανω που χαλασε το pc και εμπαινα ιντερνετ ολη μερα απο το Μi3 με wifi και ειχα το φορτιστη επ ωμου,χαχαχα..!