Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 297.
-
Παράθεση από drillerkiller: “Παράθεση από MIUI_ART: “Ουσιαστικά η 4.5.16 verison είναι η ποιό προβληματική που έχει βγεί εδώ και πολλές εβδομάδες” Το θέμα Δημητρη είναι οτι μετα την αλλαγή σε Kit kat έχει μειωθεί πολύ η απόδοση της μπαταρίας στο mi3.Σε μένα που το ελειωνα έβγαζε πριν άνετα μιάμιση ημερα.Τώρα βγάζει μια μερα με το ζόρι σε οποία λειτουργια ενέργειας και να το χω. Μπορούμε να κάνουμε καπου μια αναφορά,κάτι,ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα?Είναι το πιο σοβαρό απο όλα νομιζω... :(” Καμ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ουσιαστικά η 4.5.16 verison είναι η ποιό προβληματική που έχει βγεί εδώ και πολλές εβδομάδες” Το θέμα Δημητρη είναι οτι μετα την αλλαγή σε Kit kat έχει μειωθεί πολύ η απόδοση της μπαταρίας στο mi3.Σε μένα που το ελειωνα έβγαζε πριν άνετα μιάμιση ημερα.Τώρα βγάζει μια μερα με το ζόρι σε οποία λειτουργια ενέργειας και να το χω. Μπορούμε να κάνουμε καπου μια αναφορά,κάτι,ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα?Είναι το πιο σοβαρό απο όλα νομιζω...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Λιγάκι υπομονή να κάνετε και θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις να σας χαρίσουμε.” Εκανα την αναβάθμιση στην Gtv3.5 4.4.2 4.5.16 και προς ευχάριστη εκπληξη μου έκανε λιγοτερο από ένα λεπτό να ολοκληρώσει την αναβάθμιση..!! Ελπίζω βέβαια η καινούρια Rom να χει καλύτερη διαχείριση και διαρκεια στον τομέα της ενεργειας, γιατί κι εγώ με τη σειρα μου παρατήρησα μείωση της απόδοσης στην μπαταρία κατα 25 με 30% στο mi3 μου απο όταν άλλαξα σε kit-kat...! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρη…
-
Παιδιά καλημέρα!Η δική μας ελληνική kit-kat Rom του Xiaomi mi3 για την 4.5.16 ποτε θα ανεβεί???
-
Αυτό το τελευταιο έγραψε...!!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΆσχετο, αλλά μπείτε στο ibuygou στη σελιδα του στο facebook ,θα σας φλομωσουν στα δωράκια...!!
-
Βαλε το να φορτισει φουλ γτ το φλασσαρισμα της κιτ κατ τρωει πολυ ενεργεια.. Εμενα ηταν 48% και κατεβηκε στο 28 μετα...!
-
touchpal x και καθαρισες...!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Δεν το πιστεύω, το πρόβλημα με το e-mail λύθηκε και αυτή την στιγμή κάνω upload την Kit Kat. Επιτέλους.... είδαμε λιγο φώς στο τούνελ.... :D” Ωπ ωπ δηλαδη ανεβαζεις τη διορθωμενη Κιτ κατ για το Μi3w??? Καλα που το πες να σταματησω να κατεβαζω αυτην που ηδη ηταν ανεβασμενη..!! Ευχαριστω πολυ Δημητρη...!!
-
Παράθεση από drillerkiller: “Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν μπορείς να ξαναγυρίσεις στην παλιά Version έτσι απλά με τον παλιό τρόπο. Υπάρχουν κάποια θεματάκια που μαζεύτηκαν με Bugs που εμφανίστηκαν στην Kit Kat, και εντός της ημέρας θα ανέβει correction για κατέβασμα. Λίιιιιγο υπομονή ακόμη και δε θα θέλεις να ξαναγυρίσεις πίσω στα παλιά. :D” Δημητρη καλημερα, η corrected version της ΚΙΤ ΚΑΤ ποτε υπολογιζεις να ανεβει????? Αμα ειναι να μη κατεβασω τωρα αυτην,αλλα να περιμενω..! ;)” καμμια απαντηση…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν μπορείς να ξαναγυρίσεις στην παλιά Version έτσι απλά με τον παλιό τρόπο. Υπάρχουν κάποια θεματάκια που μαζεύτηκαν με Bugs που εμφανίστηκαν στην Kit Kat, και εντός της ημέρας θα ανέβει correction για κατέβασμα. Λίιιιιγο υπομονή ακόμη και δε θα θέλεις να ξαναγυρίσεις πίσω στα παλιά. :D” Δημητρη καλημερα, η corrected version της ΚΙΤ ΚΑΤ ποτε υπολογιζεις να ανεβει????? Αμα ειναι να μη κατεβασω τωρα αυτην,αλλα να περιμενω..!
-
Παιδια συγχαρητηρια,ολος αυτος ο κοπος πραγματικα ειναι τεραστιος και δεν ξεπληρωνεται μ ενα ευχαριστω..! Ποτε θα ειναι ετοιμη για κατεβασμα η Κιτ κατ για το ΜΙ3??
-
Ολοι μας...!!! Εχεχε ερε γλεντιααα...!!!
-
Δημητρη θα τις αναβαθμισετε σε Κιτ κατ οπως βγηκε η σημερινη στο en.miui.com??? Η GTV 3.0 θα ειναι αναβαθμισμενη σε Κιτ-κατ???
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΠαράθεση από mrvaggos: “Μόλις παρέλαβα το κινητό. Εξαιρετικο μπορώ να πω εντυπωσιάστηκα και τελικά δεν πλήρωσα τελωνείο. Το merimobiles μου έβαλε την multilanguage rom (χωρις να το ζητήσω). Μια ερώτηση. το κινητο να το αφησω να κλείσει απο μπαταρία και μετά να το φορτίσω?” Καλορίζικο,να το χαρείς...!!
-
Δεν μπορω να περιμένω!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια δεν ξερω αν θα βγαλετε κι αλλη version μεταφρασης αλλα εχω μια ακομα προταση στο Xiaomi Mi3: Ρυθμισεις/μπαταρια/λειτουργια ενεργειας/στην τριτη επιλογη αντι για σωσιμο μπαταριας που γραφετε,προτεινω να μπει: εξοικονομηση ενεργειας.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Προφανώς αύριο, όλοι οι κάτοχοι XIAOMI συσκευών θα δούν με έκπληξη πως σχεδόν τα πάντα θα έχουν διορθωθεί και όλες οι συσκευές πλέον θα είναι συγχρονισμένες όσον αφορά την μετάφραση. Και φυσικά οι κάτοχοι των Hongmi/Red Rice θα έχουν την τιμητική τους. Επειδή πλέον θα περάσουμε στο δεύτερο στάδιο της Ελληνικής ROM, η νέα version θα είναι η GTV_2.0. Με το που θα τελειώσει η μετάφραση θα έρθει η σειρά με τα καλούδια όπως TWRP Recovery + Root στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ROMs για το Hongm…
-
Δηλαδη θα ξαναχουμε Xperia στο μελλον;;Αυτα ειναι...!!