Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 297.
-
Δημητρη παρατηρησα ενα πραγμα στην αρχικη Ρομ που δεν υπαρχει στη διορθωμενη. Οταν πηγα στον τομεα γλωσσα και εισαγωγη,στις επιλογες πληκτρολογιου, μου εμφανιζε και το πληκτρολογιο Xperia tm . Με το που φλασσαρα τη σημερινη αυτο χαθηκε. Τωρα πως προεκυψε αυτο να χει και αυτο το πληκρολογιο δεν μπορω να καταλαβω...
-
Λεκέδες στην οθόνη;
ΜήνυμαAργει πολυ ν ανεβει η διορθωμενη μπαμπα-Στρουμφ???
-
Λεκέδες στην οθόνη;
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Επειδή είναι Gorrila Glass δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα για τον καθαρισμό του. Και ένα βαμβακερό πανάκι με ελαχιστη ποσότητα AZAX κάνει δουλειά.” Δημητρη εχει γοριλλα γκλας το ΜΙ3 ???Δεν το ξερα. Κι αν εχει τι εχει γοριλλα 2 η γοριλλα 3 ???
-
Xαχαχαχα ειμαι σιγουρος γι αυτο ,ολοι ετσι ειμαστε με αυτο το τηλεφωνο..!!
-
Παράθεση από SomniusX: “Για ήχο του συστήματος δοκιμάστε το DSP manager Sent from my MI 3W using Tapatalk” Somnious σου ηρθε το τηλ επιτελους??? Αντε καλοριζικο!! και εννοειται θα δοκιμασωτην εφαρμογη που προτεινεις...!!
-
Παράθεση από tora33: “Δεν το δοκίμασα με την sim ακόμη, περιμένω την Ελληνική Προς το παρών έβαλα τα ακουστικά από το galaxy s4 λίγα προγράμματα και μετέφερα από αρχείο του s4 τις επαφές μου Sent from my MI 3W using Tapatalk now Free ” Αν θες να χεις καλυτερο ηχο απο το ηχειο οταν ακους μουσικη απο αυτο,μπες playstore και κατεβασε να δοκιμασεις το n7 player κανει καλη δουλεια,εχει equalizer,ρυθμιστη για μπασσα και πριμα γενικα δινει λιγο παραπανω ποιοτητα στον ηχο..! (Το προτεινε ενας στο φορουμ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από drillerkiller: “Μπράβο σε όλα τα παιδιά Ευχαριστούμε για την rom Την πέρασα την ρομ Πολυ καλη δουλεια...!!!! ” Έχει πολύ δουλειά ακόμη και μερικά Bug στην εμφάνιση των Ελληνικών αλλά αυτή είναι μία πρώτη γεύση αυτών που θα ακολουθήσουν. Με ποιά ταχύτητα κατεβάζατε ?” Τι να σου πω ρε Δημητρη στο πι-σι την κατεβασα αλλα δεν μπορω να πω τιμη γτ εχω 2 mbps συνδεση.30 λεπτα εκανε να κατεβει παντως. Οτι bugs συναντησουμε εννοειται οτι θα τα αναφερουμε..! και παλι ε…
-
Μπράβο σε όλα τα παιδιά Ευχαριστούμε για την rom Την πέρασα την ρομ Πολυ καλη δουλεια...!!!!
-
Εννοειται φιλε μου..! θα ακολουθησουν και ευχαριστιες..! ΜΙUI_Art στο μικρο πως σε λενε ρε φιλε,να σε προσφωνουμε? Γιαννης εδω,μια παρεα ειμαστε...!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από drillerkiller: “Παιδια η Rom για το mi3w ειναι root.?? Eιναι δηλαδη οπως οι αλλες που κατεβαζαμε καθε Παρασκευη ως την 4.4.18 ?? ” Ναι είναι ROOT όπως όλες οι Developer μέχρι τώρα.” Γιουχουυυυ...!!!!!!Μολις κατεβικε την φλασαρω αμεσως...!!!
-
Παιδια η Rom για το mi3w ειναι root.?? Eιναι δηλαδη οπως οι αλλες που κατεβαζαμε καθε Παρασκευη ως την 4.4.18 ??
-
Ναι φιλε μου ειναι ενα απο τα καλυτερα αυτη τη στιγμη. Η οθονη ειναι ολα τα λεφτα..!! Μονο το ηχειο με ξενερωσε λιγο,αλλα γενικα σαν κατασκευη και σε συνδυασμο με το ΜΙUΙ ειναι τελειο.Στο κατω κατω της γραφης,ουτε το ΝΟΤΕ 3 δεν εχει καλο ηχειο χαχαχα..! Να παραγγειλεις και τα ακουστικα τα Xiaomi Pistons την updated version. Πραγματικα δεν υπαρχουν..!!
-
Παράθεση από tora33: “Καλησπέρα σας , Πως τοποθετούμε κάρτα sim στο mi-3 ? στο manual στα Κινέζικα είδα ότι γίνετε με κάτι σαν κατσαβίδι , τέτοιο εξάρτημα δεν έχω υπάρχει τρόπος να ανοίξω την θηκούλα της sim , με άλλο τρόπο ? ” Χαχαχαχα, κι εγω ετσι σκαλωσα οταν πhρα το δικο μου και δεν ηξερα πως μπαινει η καρτα..! Καλοριζικο φιλε,θα το ευχαριστηθεις...!!!
-
Στο Βολο να γινει να πλακωθουμε στα τσιπουρα..!!
-
Παιδια θελω να πω κι εγω συγχαρητηρια εκ βαθους καρδιας. Υπαρχει περιπτωση να προλαβουμε το σημερινο Update???
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΕλπίζω να μην έχω πρόβλημα στο μέλλον,όπως και να χει σ ευχαριστώ φιλέ μου.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΤελικα το τηλεφωνο αρχισε να βρισκει ενημερωση της ρομ χτες κατα τις 8 το βραδυ. Εδω ομως συνεβη κατι παραδοξο που θελω να αναφερω σαν bug για την MIUI-4.3.28. Εβαλα τον updater να ξεκινησει να κατεβαζει τη ΜΙUI 4.4.4 και συνεχισα το multitasking μου για οση ωρα θα χρειαζοταν το κινητο να την κατεβασει και να ξεκινησει την ενημερωση.Εδω ειναι αυτο που με τρελανε. Εκει που ειχε κατεβασει το 33% ξαφνικα ,βγαινοντας απο το Youtube που βλεπα ενα βιντεο και πηγαινοντας στον updater βλεπω το ποσοστο τ…