Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-297 από 297.

• xiaomi mi3

drillerkiller - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Α,ανησυχησα κι εγώ και έλεγα τι γίνεται..Γιατι τις προηγουμενες φορες μου κανε ενημερωση Παρασκευη.Για μια μέρα δεν χάθηκε ο κόσμος...Τελικα τι MIUI version έχω;;

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Σημερα περιμενα να μου κανει update η miui αλλα δεν κανει τπτ.αντιθετα μου λεει o updater πως εχω την τελευταια ενημερωση. Aυτη που εχω τωρα ειναι η MIUI-4.3.28.Γιατι δεν μου κανει update?? Σου στελνω και 2 screenshots για να δεις να βγαλεις συμπερασμα. 1) facebook.com/photo.php?fbid=10…1008708165&type=3&theater 2) facebook.com/photo.php?fbid=10…1008708165&type=3&theater Miui-art aν θες κανε με φιλο στο φεισμπουκ γιατι απο οτι βλεπω θα χρειαστω παλι οδηγιες.

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Απο οτι ειδα μου βγαζει ενδειξη οτι υπαρχει διαθεσιμες ενημερωσεις,και πατησα εκει που λεει Download OTA updates. Οταν ολοκληρωσε το κατεβασμα πατησα Begin Update.Σκαλωσε λιγο στο 25% αλλα ολοκληρωσε την ενημερωση μια χαρα και εκανε reboot. Τωρα μου εβγαλε οτι ειναι διαθεσιμη η [4.3.21] την οποια και κατεβαζω για να κανω την ενημερωση στην συγχρονη τελευταια ROM. Eρωτησεις: 1)Τα εκανα ολα σωστα;; 2)Η ΜΙUI Rom που εχω ειναι stable η developer (Aν και αφου ειναι ρουταρισμενο το τηλ. κι εχω Ελληνικ…

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Παιδια καλησπερα !Οταν πηρα το ΜΙ3 μου ειπα στα παιδια του merimobiles να μου ρουταρουν το τηλεφωνο και να περασουν Ελληνικα. Απ οτι βλεπω μου εχουν βαλει την Multilanguage ΜΙUI 4.2.7 αφου εχω και ελληνικα. Exω καποιες ερωτησεις και θελω τη βοηθεια σας.Με το που μπηκα στο ιντερνετ μου εβγαλε για ενημερωση οτι υπαρχει η ΜΙUI 4.2.14. 1)Αυτη η ρομ θα χει και Ελληνικα;; 2)Ειναι η τελευταια;; 3)Αν την περασω θα σβηστουν οι εφαρμογες που εχω μεσα;; 4)Αν την περασω θα εχω αυτοματες ενημερωσεις οπως ξερ…

• Επωνυμία της επιχείρησης : MeriMobiles Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : merimobiles.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi3 64GB Ημερομηνία αγοράς : 4/3/2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 10 ημέρες με EMS (μου αναβάθμισαν την αποστολή σε ΕΜS με δικό τους κοστος ενω εγω τους είχα πει να το στειλουν με Sing.Post ) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Πολύ καλές πρώτες ε…

• Mi3

Μήνυμα

Παιδια καλησπερα !Οταν πηρα το ΜΙ3 μου ειπα στα παιδια του merimobiles να μου ρουταρουν το τηλεφωνο και να περασουν Ελληνικα. Απ οτι βλεπω μου εχουν βαλει την Multilanguage ΜΙUI 4.2.7 αφου εχω και ελληνικα. Exω καποιες ερωτησεις και θελω τη βοηθεια σας.Με το που μπηκα στο ιντερνετ μου εβγαλε για ενημερωση οτι υπαρχει η ΜΙUI 4.2.14. 1)Αυτη η ρομ θα χει και Ελληνικα;; 2)Ειναι η τελευταια;; 3)Αν την περασω θα σβηστουν οι εφαρμογες που εχω μεσα;; 4)Αν την περασω θα εχω αυτοματες ενημερωσεις οπως ξερ…

• Mi3

Μήνυμα

Ευχαριστω πολυ ,δεν ειχα προσε3ει την ακιδα η αληθεια ειναι...! Το τηλεφωνο ειναι πραγματικο εργο τεχνης....!!

• Mi3

Μήνυμα

ρε παιδια πως μπαινει η σιμ στο τηλεφωνο??? εχω πελαγωσει...

• Αυτα ειναι τα ωραιααα....!!!

• Απο που το πηρες και με τι αποστολη?

• mi3 xiaomi

Μήνυμα

Ευχαριστω πολυ!!!οποτε για μενα που θελω το κινητο πιο πολυ για να αποθηκευω φωτος και βιντεο που 8α τραβα κ κανα 2 γιγα τραγουδια συν εφαρμογες και παιχνιδια,ειναι μια χαρα ο χωρος 16γιγα,ετσι;

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Ευχαριστω πολυ!!καλοριζικο ευχομαι φιλε μου...!!

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Φιλε το 16αρι πηρες;αν ναι,η 16αρα η εκδοση ποσα γιγα αφηνει ελευθερα στο χρηστη ;;;

• mi3 xiaomi

Μήνυμα

Ρε παιδια υπαρχει καποιος να μου πει,η 16αρα η εκδοση ποσα γιγα αφηνει ελευθερα στο χρηστη χωρις να τρολλαρει;;

• mi3 xiaomi

Μήνυμα

Δηλαδη τι με συμβουλευετε να κανω;;;Να παρω το 16αρι ,η, το 64αρι;;

• mi3 xiaomi

Μήνυμα

Ρε παιδια τωρα που το χετε το κινητο,η 16αρα η εκδοση ποσα γιγα αφηνει ελευθερα στο χρηστη;; θελω να παρω το ΜΙ3 αλλα δεν ξερω ποσο χωρο αφηνει ελευθερο το 16αρι,αλλιως αν δεν εχει, να παρω το 64αρι..Εσεις πειτε μου ποσο ελευθερο εχει και τι με συμβουλευετε να να κανω...;

• Τα ZTE nubia z5s και ZTE nubia z5s mini υπαρχει περιπτωση να μπορουν να παρουν MIUI rom...???