Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 297.
-
Παιδιά από ότι βλέπω είναι για το Mi6 που θέλω εγώ, μια xtrv και μια Arωma την οποία δεύτερη κατεβάζω. Αυτή είναι global?? Θα απαντήσει κανείς;; Θέλω να flash-αρω και δεν ξέρω αν μπορώ...
-
Παράθεση από drillerkiller: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από drillerkiller: “Επειδή στο Androidfilehost.com δεν βρίσκω τις Global ROM, θέλω να ρωτήσω, παρακάτω που λέτε "κατεβάστε κατευθείαν από τον server μας" εκείνες οι ROMS είναι global;;; ” είναι όλες μαζί Global & CN/xiaomi.eu SourceTo androidfilehost έχει προβλήματα και δεν μπορούμε να ανεβάσουμε τις ROM ακόμη. ” Εχμ, ναι, βασικά από ότι βλέπω είναι για το Mi6 που θέλω εγώ, μια xtrv και μια Arωma την οποία δεύτερη κατεβάζω. Αυτή είναι…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από drillerkiller: “ ” ”
-
Επειδή στο Androidfilehost.com δεν βρίσκω τις Global ROM, θέλω να ρωτήσω, παρακάτω που λέτε "κατεβάστε κατευθείαν από τον server μας" εκείνες οι ROMS είναι global;;;
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από drillerkiller: “@MIUI_ART @BanditGR περιμένω γιατί εκτός αυτών που περιέγραψα δεν έχει και την καλύτερη κατανάλωση σε μπαταρία.. ” Να φανταστώ έκανες clean dalvik cache και απλή cache με την εγκατάσταση της ROM. Δοκίμασε ένα καθαρισμό δεδομένων στις εφαρμογές ασφάλειας και SMS (αν σε αφήνει). Έχεις κάποιο theme στη συσκευή σου πέρα από το προεπιλεγμένο ? Έχουμε δει περιπτώσεις που τέτοια themes προκαλούσαν πρόβλημα. Αν δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, εγώ π…
-
@MIUI_ART @BanditGR περιμένω γιατί εκτός αυτών που περιέγραψα δεν έχει και την καλύτερη κατανάλωση σε μπαταρία..
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα το δούμε αύριο και αν χρειάζεται θα δώσουμε νέα rom. ” Δημήτρη αυτό είναι για μένα ή για αλλουνού ανάρτηση ;;;
-
Καλησπέρα, περαστηκε κανονικά στο sagit μου αλλά δεν ανοίγουν με τπτ η εφαρμογή ασφάλειας και η εφαρμογή των μηνυμάτων! Πατάω και κάνει force close, παω στις άδειες από το μενού ρυθμίσεων και κάνει πάλι το ίδιο. Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο;;
-
Καλησπέρα, περαστηκε κανονικά στο sagit μου αλλά δεν ανοίγουν με τπτ η εφαρμογή ασφάλειας και η εφαρμογή των μηνυμάτων! Πατάω και κάνει force close, παω στις άδειες από το μενού ρυθμίσεων και κάνει πάλι το ίδιο. Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο;;
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να στείλω διεύθυνση;;; Αντε καλή τύχη σε όλους!
-
Σε Mi6 την έβαλε κανείς;;
-
Ας πω λοιπόν κι εγώ για τώρα που έχω ολοκληρωμένη άποψη για την Arωma 8.5.14 σε Mi6. Χάλια η μπαταρία, πρώτο και κύριο. Με 100% το πρωί, δεν ολοκληρωνε τη μέρα με καμία κυβέρνηση. Επιπλέον, ζεσταινοταν τόσο κατά τη χρήση, όσο και κατά τη φόρτιση. Στη φόρτιση, ενώ είχε την ένδειξη του fast charging, φόρτιζε αργα, ενώ κάποια στιγμή που το χρησιμοποιουσα ταυτόχρονα, η στάθμη έπεφτε ενώ ήταν σε φόρτιση. Κατά τ άλλα το τηλέφωνο ήταν γρήγορο και δεν αντιμετώπισα άλλο πρόβλημα. Λόγω μπαταρίας γύρισα στ…
-
Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από drillerkiller: “Να πω κι εγώ για τη ρομ, όλα καλά αλλά μακράν η χειρότερη μπαταρία ever σε Mi6. Επιπλέον παρατήρησα ότι ενώ το φορτιζα και το χρησιμοποιουσα ταυτόχρονα, η μπαταρία έπεφτε.. ” Μιλάς για την τελευταία 8.5.14; ” Ναι.
-
Να πω κι εγώ για τη ρομ, όλα καλά αλλά μακράν η χειρότερη μπαταρία ever σε Mi6. Επιπλέον παρατήρησα ότι ενώ το φορτιζα και το χρησιμοποιουσα ταυτόχρονα, η μπαταρία έπεφτε..
-
Κατεβαζω κι εγώ, για να δούμε..
-
Όλα καλά κι από μένα, πέρασα την aroma στο Mi6 μου, πολλή καλή μπαταρία το μόνο που μου τη σπάει λίγο είναι η συνδυασμένη κουρτίνα ειδοποιήσεων, ελπίζω να διορθωθεί!! ️ Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
-
Παιδιά αν κάνω την εγκατάσταση στο Mi6 μου και μετά επαναφέρω τις εφαρμογές από το mi cloud, θα υπάρχει πρόβλημα λέτε;;
-
Στο Mi6 μου τελικά έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, και ξαναπερασα την 8.3.29 η οποία χαλαρά έχει καλύτερη μπαταρία από την τελευταία, μπαίνει το magisk νεράκι ώστε να έχω modules & Google cam με hdr+ και υπάρχει το face unlock. Τα λέμε στην επόμενη Ρομ που ελπίζω να διορθωθούν τα τερτίπια της τωρινής.
-
Παράθεση από amavroudis: “Δοκίμασε supersu. Το magisk όταν συνέλθει... ” Δεν βολεύει το Su, μια που το magisk το θέλω για τα modules. Όποιος βρει κάποια λύση ας μας πει.
-
Πέρασα λοιπόν κι εγώ την καινούργια ROM στο Mi6 μου, όλα καλά άνοιξε το τηλέφωνο, ΑΛΛΑ, δεν εγκαθίσταται με καμία κυβέρνηση το magisk. Magisk 14, 15,3 , 16 μου δίνουν πουλο! Πολλά νερά μας κάνει η Xiaomi χρονιάρες μέρες, χαχαχα. Καμιά ιδέα παιδιά;;