Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 297.
-
Xtrv απλή. Το θέμα είναι ότι μόλις φλασαρα την προηγούμενη όπως είπα και ξανάμπουταρε σε twrp. Τι γίνεται ρε παιδιά;;
-
Παράθεση από ovelix11: “Παράθεση από NasDriver: “Βάλε την προηγούμενη να έχεις τηλέφωνο και ξανά κατέβασε την ρομ μήπως δεν κατέβηκε σωστά ” το εκανα. Το ιδιο μου κανει .Μπουταρει μονο σε twrp. Tο εχω κανει απο εχθες 3 φορες ” Κι εμένα μια απ τα ίδια σε Mi6. Θα ξαναφλασαρω την 8.3.29.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από gkoutrou68: “Παίδες η σημερινή για mido θα είναι από global ? ” ΝΑΙ.Σήμερα θα βγουν αρκετές ROM βασισμένες ΜΟΝΟ σε Global Source. Σε αυτές τις ROM θα σταματήσουμε να δίνουμε ROM από Source xiaomi.eu, εκτός και χρειαστεί κατ'εξαίρεση λόγο προβλημάτων. ” @MIUI_ART η σημερινή για το Mi3 είναι από global source???
-
Τεστ HDR+
ΜήνυμαΕγώ έβαλα ότι ρυθμίσεις μου πε ο @tasosko το front camera fix για το Mi6 και δουλεύει μια χαρά η GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7beta-test1.apk σε Mi6
-
Παράθεση από tasosko: “@drillerkiller ανοιξε το magisk αμα εχει modula <περι> πορτρέτου σβηστην και κανε reboot.στην συνεχεια φλασαρε το παρακατω πρεπει να δουλεψει 99% με την google camera που σου εστειλα (Arnova's v7 test 1 ) δουλευει μονο με το magisk.. αν οχι κανε restore απο twrp και περασε αυτο το zip+google camera.. ” Το έκανα Τάσο και ναι, δουλεύει!!! ❤️
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από drillerkiller: “Παράθεση από tasosko: “οταν λες δεν δουλευει ανοιγει η camera και ειναι ολα μαυρα η κρασαρει? ” Είναι όλα μαύρα κι όταν πάω στο βίντεο κρασάρει και κλείνει.. ” εχω zip για aosp που σιγουρα θα δουλεψει εχω και ενα για miui αλλα δεν ξερω αμα κανει δουλεια....το πολυ πολυ να φας κανα bootloop....αμα θες να δοκιμασεις σε p.m. ” Στείλε μου Τάσο να δούμε.
-
Παράθεση από kiriakos1963: “Καλησπέρα. Σε εμένα δουλεύει κανονικά. =============== Μαρ 4th 2018, 4:44pm =============== Παιδιά να ρωτήσω. Έχω κατεβάσει από xda το super su για εγκατάσταση μέσα από twrp. Αν την εγκαταστήσω θα έχω πρόβλημα? ” Ποια gc έκδοση έχεις;; Εμένα μου χε το magisk όπως το χα, εννοώ ο manager υπήρχε, αλλά δεν είχα root. Επανεγκατεστησα το magisk v15.3 και τα modules που έχω ήταν στη θέση τους. Αλλά και πάλι η κάμερα δε δουλεύει και δεν ξέρω το γιατί. Έχω κάνει clear data, ε…
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από makisfz: “μεσα απο την εφαρμογη ρυθμησεις θα πατησεις full unroot εδω [OFFICIAL] Magisk v15.3 - Root & Universal Systemless Interface [Android 5.0+] ” στο one plus αμα παω να περασω το 15.3 τρωει bootloop και βαζω το 14....δεν ξερω τι φταιει μπορει απο την rom..... ” Και μένα το ίδιο έκανε.. Αλλά τη σκαπουλαρα... =============== Φεβ 20th 2018, 12:10am =============== Παιδιά SOS. Αναβοσβήνει στη boot screen και έχει ζεσταθει.... Τι να κανω;;;
-
Παράθεση από intheend: “Νομιζω ότι το .zip το τρέχεις και από TWRP οπότε γίνεται και έτσι η δουλειά. Το αλλο το κάνεις unzip και τρεχεις το apk που θα βρείτε μέσα σαν οποία άλλη εφαρμογή. Η διαφορά με το magisk ( απ' όσο καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον) είναι ότι μπορείς να το τρέξεις απευθείας ως module. Σε κάθε περίπτωση πάρε ένα back up από twrp πριν ξεκινήσεις. ” Έκανα flash το αρχείο και μου βγάλε αυτό... Έγινε σωστά άραγε;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50542/
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από intheend: “Προσπαθω να περάσω χειροκίνητα την ρύθμιση στο build.pro για την ενεργοποίηση της camera 2 api. Γράφω την τελευταία γραμμή στο κείμενο ( persist.camera.HAL3.enabled=1) , αποθηκεύω και επανεκκίνηση. Και τις 2 φορές που το προσπάθησα κολλάει στο boot και δεν ανοίγει το κινητό και αναγκαστικά κάνω restore. Έχει τύχει αυτό σε άλλον? ” το c2api το φλασαρεις και το αλλο το κανεις unzip ειναι apkδοκιμασε..... ” Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος, άλλαξα τις καταλ…
-
@billfot @derveni Όλα καλά αφού λύθηκε το θέμα και μια που στε κοντά,(Νέα Αγχίαλο είμαι εγώ), δεν πάμε για κάνα τσίπουρο; :p
-
Το παιδί εμένα μου φερθηκε σπαθί. Και με βοήθησε παρόλο που η αγορά έγινε χωρίς δικό του λινκ. Εγώ απλά ήθελα να πω την εμπειρία μου. Όλα καλά, παιδιά.
-
Παράθεση από derveni: “Τι θα πει δικός μας ή όχι εγώ αυτά τα βλέπω βερεσέ, και ο δικός μας και ο άλλος για διαφήμιση μπαίνουν εδώ, αλλά εγώ το έθεσα πιο διπλωματικα δηλαδή αν η ανάρτηση έγινε για το ευχαριστώ η την διαφήμιση, και καταλήγω μάλλον στο δεύτερο ” Για το Ευχαριστώ έγινε φίλε μου γιατί ήταν κι άλλοι που ταλαιπωρηθηκαν με τις παραγγελίες του Νοεμβρίου, οπότε δεν μου αρέσει να βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα, δεν έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα. Αν σε κάποιον από τους διαχειριστές δεν αρέσει τ…