Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 297.
-
Τέλος καλό, όλα καλά με τη βοήθεια του φίλου Άκη που έχει τη σελίδα ChinaTechKinGR Η αποστολή ενός Mi6 64gb με την καταραμένη DPD UK δεν ήρθε ποτέ, και ο Άκης τον οποίο και ευχαριστώ δημόσια, βοήθησε σημαντικά ώστε οι Κινέζοι του Gearbest να μου επαναποστειλουν χωρίς μα και μου την συσκευή και να μου δώσουν και πόντους. Μετά που το καλοσκεφτηκα τους ζήτησα στο ticket να μου στείλουν το Xiaomi Mi6 Ceramic version του οποίου η διαφορά εκείνη τη μέρα ήταν 31€. Σε συνδυασμό με τους πόντους και την κ…
-
Και η πρώτη ψήφος από μένα! Nickname : johnxiaomi3 Πάμε γερά Ελλαδαρα!!!!
-
Παράθεση από Red21: “Χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα!! Σε σχεση με το Gearbest η κατασταση με τις καθυστερησεις στα δεματα που σταλθηκαν με DPD UK ειναι δραματικη!! Λαμβανω μυνηματα απο παιδια που εχουν δεματα κολλημενα ακομα και απο τις 15 του Νοεμβρη!! Η απαντηση του Gearbest ειναι οτι τα δεματα εχουν κολλησει λογω μεγαλου ογκου, λογω τελωνειων στην Αγγλια που καθυστερουν και σε πολλες περιπτωσεις αναγκαζουν την μεταφορικη να στελνει και σε αλλες χωρες για εκτελωνισ…
-
Όλα καλά και στο Mi3 !! Μου φαίνεται πολύ γρηγορότερο σε σχέση με την προ-προηγούμενη ROM που ήταν αρκετά buggy. Ευχαριστώ πολύ παιδιά, η υποστήριξη είναι ανεπανάληπτη!! ️:)
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Είναι έτοιμες και οι νέες ROM για τα Mi-3/4W (Cancro) - RedMi 3/PRO (Ido) - RedMi Note 5A (Ugg) - RedMi Note 5A Lite (Ugglite) - RedMi Note 3SE (Kate) Οι σύνδεσμοι για την λήψη τους όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. ========================================================================= Ρε παιδιά τελικά έχουμε κι εμείς με το Mi3 καινούρια ROM??Θα απαντήσει κάνεις να κατεβάσω αν είναι;;; ”
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Είναι έτοιμες και οι νέες ROM για τα Mi-3/4W (Cancro) - RedMi 3/PRO (Ido) - RedMi Note 5A (Ugg) - RedMi Note 5A Lite (Ugglite) - RedMi Note 3SE (Kate) Οι σύνδεσμοι για την λήψη τους όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. ========================================================================= @gkalen @MIUI_ART, Ρε παιδιά τελικά έχουμε κι εμείς με το Mi3 καινούρια ROM?? ” [scallout][/scallout]
-
Στο mi3 έχω βάλει την τελευταία Arωma 7.9.21. Θέλει και σήμερα να φλασσαρω πρώτα το twrp που είναι στην αρχή της σελίδας, η φλασσαρω κατευθείαν την καινούργια ROM ;;;
-
Σε Mi3 περάστηκε η ARΩΜΑ κανονικά!!
-
Βάζω την ARΩΜΑ. Για να δούμε..!
-
Μικρό το κακό τελικά. Χάρη στη βοήθεια του @gkalen ο οποίος με υπομονή, ψυχραιμία και φιλότιμο μου δώσε οδηγίες και συμβουλές δια τηλεφώνου, το bootloop ξεπεραστηκε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την κοινότητα με τέτοιο ήθος σ αυτούς τους καιρούς!Δεν είμαστε τυχαία πρώτοι στον κόσμο! ️
-
Παιδια βοηθεια, τελειωνει η μπαταρια και δεν ξερω τι να κανω...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Παραδόθηκαν και οι πρώτες ROM XTRV-7.9.14 για τα RedMi 1S (Armani) / Hongmi-RedRice / RedMi Note 3g / RedMi Note 4G (Dior) Βγήκαν νέες Fixed ROM (XTRV-7.9.16) που διορθώνουν τα προβλήματα εγκατάστασης ειδικά σε AROMA ROM για τα RedMi Note 2 (Hermes) / RedMi 4A (Rolex) Σημείωση : Για να μπορέσετε να κάνετε εγκατάσταση της ROM για το RedMi 4A (Rolex), κάντε πρώτα Flash από Fastboot το παρακάτω TWRP Recovery. (Θα βρείτε το img…
-
Όλα καλά κι από μένα η καινούργια ROM μπήκε κανονικά στο Mi3 μου χωρίς factory reset αν και άργησε κάμποσο να εγκατασταθεί και ανέβασε περί τους 77 βαθμούς Κελσίου. Με την ευκαιρία εβρασα και αυγουλακι!! ️ Η MIUI 9 Rom είναι απίστευτη εμφανισιακά, ευχαριστώ πολύ για τη δουλειά παιδιά!!
-
Φίλε πάνω από ποια ROM πέρασες την καινούργια και ποια έβαλες;; Παράθεση από gatos814: “Σε Mi3 όλα καλά και χωρίς factory reset ! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά !!! ”
-
Καλημέρα παιδιά μετά από πολύ καιρό! Για το Mi3 να ρωτήσω εγώ έχω τη ROM της εικόνας. Πως να βάλω τη MIUI 9 ROM όταν με το καλό έρθει;;;