Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 297.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από drillerkiller: “Για το Mi3 θα χουμε αυτή τη βδομάδα την 7.6.15 ARΩΜΑ ROM;; ” Ναι αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεται ώστε με μία ROM να υποστηρίζονται κανονικά Mi-3W & Mi-4 ταυτόχρονα. Διαφορετικά σε ότι αφορά τις AROMA ROM, θα πρέπει να δίνουμε διαφορετική ROM για το Mi-3W και άλλη για το Mi-4. ” Οκ αρχηγέ, αναμένουμε!!
-
Για το Mi3 θα χουμε αυτή τη βδομάδα την 7.6.15 ARΩΜΑ ROM;;
-
Αναμένουμε για Mi3!! ...versteckter Inhalt...
-
Καλησπέρα παιδιά. Δηλαδή εγώ που δεν είμαι Vip, θα πάρω για το Mi3 μου την ARΩΜΑ ROM στις 30 του μηνός, βασισμένη στην 7.6.14;;;
-
Ας ξεκουραστουνε, άνθρωποι είναι και αυτοί.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από drillerkiller: “@MIUI_ART @gkalen, έβαλα την XTRV και όλα καλά. Ελπίζω να διορθωθουν οι ατέλειες στην ΑΡΩΜΑ και να την έχουμε τις επόμενες μέρες, γιατί από τη μικρή γεύση που πήρα η ARΩΜΑ ROM κατά τ άλλα σπέρνει και όσο να πεις ζηλεύω, χαχαχα! Όπως και να χει σας ευχαριστώ για όλα, συνεχίστε έτσι, είστε οι καλύτεροι!! ” To Πρόβλημα με τις Mi-3W & Mi-4 συσκευές, είναι το Recovery σε συνδυασμό πως το AROMA έχει εγκαταλειφθεί εδώ και πολύ καιρό από τον δημιουργό…
-
@MIUI_ART @gkalen, έβαλα την XTRV και όλα καλά. Ελπίζω να διορθωθουν οι ατέλειες στην ΑΡΩΜΑ και να την έχουμε τις επόμενες μέρες, γιατί από τη μικρή γεύση που πήρα η ARΩΜΑ ROM κατά τ άλλα σπέρνει και όσο να πεις ζηλεύω, χαχαχα! Όπως και να χει σας ευχαριστώ για όλα, συνεχίστε έτσι, είστε οι καλύτεροι!!
-
Παράθεση από gkalen: “@drillerkiller Γίνονται δοκιμές στα cancro , έχετε και την XTRV εσείς γι'αυτό το λόγο .. Ίσως να είναι και bug από sources , ίσως να θέλει και factory reset .. @kinezakias Προς το παρόν υπάρχει ένα θεματακια με τους launcher , μην αλλάζετε ακόμα από το aroma , προτιμάτε την προσαρμοσμένη έγκατασταση .. ” Λες να περάσω την XTRV την τελευταία κανονικά από πάνω και όταν είναι πλέον εντάξει η αρωμα να περάσω εκείνη;
-
@gkalen Γιώργο sos, στο mi3 δεν ξέρω τι να κάνω..
-
Παράθεση από drillerkiller: “Έκανα την εγκατάσταση όλα καλά, αλλά όταν μπήκε στην αρχική οθόνη μου βγάζει : Δυστυχώς η εφαρμογή NetworkLocation έχει σταματήσει. Παρακαλώ όποια βοήθεια. ” Παράθεση από drillerkiller: “Κι εμένα στο mi3 μου το βγάζει αυτο με το δίκτυο όπως είπα και είναι τρελά σπαστικό. Δεν ξέρω και τι να κάνω μια που βιαστηκα και δεν πήρα αντίγραφο ρε γαμωτο. Παιδιά βοήθειααα!! ” Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιο νέο;;;
-
Παράθεση από spideman3: “@drillerkiller Πέρασε από πάνω την προηγούμενη rom 7.5.18. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να το κάνω downgrade? Kαι ποια να βάλω xtrv ή Arωma?? Για να δούμε τι θα πούνε και οι αρχιμαγειρες...
-
Ελπίζω να έχουμε κάποιο φιξ το πρωί. Καλό ξημέρωμα.
-
Κι εμένα στο mi3 μου το βγάζει αυτο με το δίκτυο όπως είπα και είναι τρελά σπαστικό. Δεν ξέρω και τι να κάνω μια που βιαστηκα και δεν πήρα αντίγραφο ρε γαμωτο. Παιδιά βοήθειααα!!
-
Έκανα την εγκατάσταση όλα καλά, αλλά όταν μπήκε στην αρχική οθόνη μου βγάζει : Δυστυχώς η εφαρμογή NetworkLocation έχει σταματήσει. Παρακαλώ όποια βοήθεια.
-
Παιδιά η Άρωμα μπαίνει κατευθείαν πάνω από τη xtrv???
-
Μακάρι να μαι τυχερός αυτή τη φορά!!
-
Χριστός ανέστη παιδιά! Κατεβαίνει. Ευχαριστώ πολύ όπως πάντα!!
-
Όλα καλά κι από μένα. Όταν όμως πήγα να βάλω το adaway μου βγάλε ότι η συσκευή δεν είναι Root. Τι να κάνω;
-
Ερώτηση :αν κάνω αντίγραφο από τις ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/αντ. Ασφαλείας και επαναφορά., και με τα το factory reset κάνω επαναφορά τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές θα χω κάνα θέμα;
-
Καλή τύχη σε όλους, μα πιο πολύ σε μένα!