Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 297.
-
Καλή επιτυχία σε όλους, μα πιο πολύ σε μένα!!
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΤο μπαρουτοκαπνισμενο Mi3 μου πυροβολαει ακόμα!!
-
Παράθεση από jonk: “Και μένα σφαιράτο έρχεται , αγορά από gearbest forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30058/ ” Νταξ, εμένα ήρθε σήμερα τελικά αφού έκανε μόνο 80 μέρες!!
-
Παράθεση από gvoi: “Πάντως οι αμαρτωλές αποστολές του Νοεμβρίου φαίνεται να έχουν φτάσει έτσι?? Μπαμ μπαμ 2,5 μηνακια κ όλα μία χαρά! Το γελοίο είναι ότι την μέρα που αποφάσισε το refund μου το paypal (3,51€ από 24/11 geekbuyimg) το μεσημέρι είχα πακέτο στο γραμματοκιβωτιο! Στάλθηκε από το MI 5s μου ” Σιγά μην φτασανε. Περιμένω εγώ ένα δεματακι από 26/11 απλό.
-
Κατεβάζω, για να δούμε...
-
Εγώ περιμένω από το banggood δέμα με ένα καπέλο από τις 23 Νοεμβρίου untracked και δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Το κατάστημα μου επέστρεψε τα χρήματα, αλλά εγώ συνεχίζω να ελπίζω ότι θα ρθει. Μπάχαλο τα ταχυδρομεια αυτούς τους μήνες...
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@gkalen αν του πατήσω fr θα είμαι οκ αν επαναφέρω εφαρμογές από το mi cloud; (από beta1 to beta2) ” Παράθεση από gkalen: “@kostakislarisa Όχι από micloud.. Ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/αντίγραφα και επαναφορά / .. κάνεις backup από κει και μετά το επαναφέρεις πάλι από κει .. ” Εγώ τις επανέφερα από το mi cloud και όλα καλά. Την επόμενη φορά θα το κάνω όπως είπες @gkalen. Την επαναφορά όμως από που θα την κάνω;
-
Όλα καλά από μένα, έγινε με fr και πάει σφαίρα . Το μόνο που δεν μπορώ να αλλάξω είναι οι γραμματοσειρες. @gkalen Πότε υπολογίζετε να χουμε την τελική με τον Άρωμα;;;
-
Παράθεση από gkalen: “@kostakislarisa και @drillerkiller Η δοκιμή έγινε σε Mi3 cancro , με απλό update δεν bootαρε η συσκευή. . Ίσως σε Mi4 κάνει boot , αλλά δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει , μέχρι τώρα στις συσκευές με beta2 , σε όσες έγινε update χωρίς FR δημιουργήθηκαν προβλήματα και προχώρησαν όλοι σε FR για να λυθούν . Υπάρχει και πιθανότητα να δημιουργηθει πρόβλημα μετά από το επόμενο update . ” Οκ φίλε πήρα τα απαραίτητα backup και πάω να το κάνω ορθόδοξα. Τα λέμε μετά την επέμβαση!!
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@gkalen πήρα backup για safe. Και όμως ούτε bootloop ούτε τίποτα, λειτουργούν όλα όσα δοκίμασα! Το μόνο που δεν βρίσκω είναι να αλλάξω τη γραμματοσειρά.. ” @gkalen Αρα λογικά μπορεί να περάσει σκαπουλαριστη και στο Mi3 μου;; Κατεβάζω για να την βάλω αύριο το πρωί. Στο κάτω κάτω ένα Fr είναι αν έρθει ας έρθει. Κώστα αν παρατηρήσεις οτιδήποτε στραβό κάνε μια αναφορά εδώ φίλε μου.
-
Μπράβο μας, επιτέλους δικαιώθηκε η προσπάθεια όλων μας!!! Συνεχίζουμε δυνατά!!!
-
Έτσι, φέτος τους ξεβρακωσαμε!!! ️
-
Άλλη μια για μένα που την πέρασα την δεύτερη μέρα στο ντουκου και δεν την έγραψα εδώ. Johnxiaomi3. Ελπίζω να μ αφήσει να ψηφίσω και μετά.
-
Παράθεση από ntel0s: “Τα Mi4 ξερουμε αν θα παρουν Nougat?? ” Έχοντας δει να βγαίνουν Aosp 7.0.1 Roms για το Mi3, ελπίζω να μην μας αφήσει έτσι η Xiaomi, αφού πλέον έχει καταρριφθει πανηγυρικά ότι η τεχνολογία του Snapdragon 800-801 είναι παλιά και ξεπερασμενη. Τα cancro πυροβολανε ακόμα, έσω έτοιμα, πάντα μαχιμα!!!
-
Άλλη μια από μένα αλλη μια, παιδιά, johnxiaomi3!!! Μαμιωντας πάμε!!!
-
Μπράβο φίλε μου, ευχαριστουμε για όλα, είστε αρχηγοί!!
-
Την κατέβασα κι εγώ και την πέρασα στο Mi3 μου. Δεν ξέρω τι κάνατε, αλλά απ ότι φαίνεται άξιζε η αναμονή!! Ένα ευχαριστώ είναι λίγο.
-
Άλλη μια από μένα παιδιά, johnxiaomi3!!! Μαμιωντας πάμε!!!
-
Για να δούμε, ελπίζω να ναι καλύτερη η σημερινή! Ευχαριστούμε για την δουλειά παιδιά! Καλή χρονιά!!!