Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 297.
-
Κι από μένα πάλι!!!! Ψήφισα ως johnxiaomi3! Kαλημερα επιτυχία Ελλάδα, πάμε να τους φάμε λάχανο-ντολμαδες!!!! ️
-
@gkalen @Pallaros Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά! Περνώντας μια βδομάδα με αυτή τη ρομ έχω παρατηρήσει τα εξής. Το τηλέφωνο κρασαρει ώρες ώρες τόσο πολύ λες και είναι διπύρηνο. Πολλές φορές κολλάει όταν κάνει συγχρονισμό και κολλάει άσχημα, αν σβήσω τον συγχρονισμό επανέρχεται,αλλα με ανοιχτό το συγχρονισμό είναι κόλαση, θέλω να το σκάσω στον τοίχο, χαχαχα . Επίσης πολλές φορές κολλάει όταν ανοίγω το Facebook messenger αλλά αυτό νομίζω είναι θέμα της συγκεκριμένης εφαρμογής γιατί την έχουν κάν…
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά και πάλι από μένα. Και με τη νέα αναβάθμιση το mi3 μου σφίγγει άσχημα.. Από ότι βλέπω εδώ [MIUI DEVICE TEAM] Nitrogen OS 7.0 Nougat for Xiaomi Mi3/Mi4 Updated 31.10. - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum Κι εδώ [MIUI DEVICE TEAM] Dirty Unicorns 11.0 [OMS] Nougat 7.1.1 for Mi 3 / Mi 4! - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum Έχουν βγει aosp Android N roms για το λατρεμένο mi3 μας. Ελπίζω η μαμά Xiaomi να μη μας αφήσει έτσι και να δώσει και σε μας Android N σε mi…
-
Χρόνια πολλά και καλά! Παιδιά κατεβάζω κι εγώ και φλασαρω! Ελπίζω να τρέχει καλύτερα το mi3 και να ξεπεραστηκε το κόλλημα που τραβαγε που και που όπως έλεγε και ο @gkalen με άλλον ένα "συνάδελφο" μου! Μόλις μπει αναφέρω! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία εύχομαι!
-
Ψήφισα ως johnxiaomi3! Kαλημερα επιτυχία Ελλάδα, πάμε να τους φάμε λάχανο-ντολμαδες!!!! ️
-
Όλα καλά σε mi3, λίγο καλύτερα από την προηγούμενη βδομάδα. Το ευχαριστώ είναι λίγο. Και τώρα η ερώτηση, θα πάρουμε nougat στα mi3 μας, η να πάω σε ζαχαροπλαστειο;;;
-
Κι εμένα το mi3 μου σέρνεται που και που εδώ και κάνα 2 αναβαθμίσεις. Και μια ερώτηση : Υπάρχει περίπτωση η συσκευή μας να πάρει τελικά nougat???
-
Κάντε το και για Opera αν γίνεται παιδιά.
-
Κατεβάζω κι εγώ την XTRV ! Πολύ καλή η διαχείριση μνήμης και αυτή τη βδομάδα ! Ευχαριστούμε για όλα παιδιά ! ! Edit Όλα καλά , καλημέρα σε όλο το team .
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαWow ! ! Πως το κατάφερες φίλε ; Το δικό μου με τη σημερινή XTRV Rom ! Και λίγο καλύτερα μετά!!!
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαScreenshot_20161022222639583_com.ant.png Με την προηγούμενη πρώτη XTRV Rom το Mi3 μου ξεπέρασε εύκολα το νοητο φράγμα των 50000 πόντων ! ! ! ❤️
-
Κι ένα μικρό bug. Το Led ειδοποιησεων δουλεύει, αλλά μόνο στο βιολετι χρώμα για όλες τις ειδοποιήσεις. Εννοείται ότι έχω άλλα χρώματα για κάθε ειδοποίηση π. χ. Για τις κλήσεις έχω πράσινο. Το πράσινο βγαίνει μόνο όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση. Αυτα για την ώρα.
-
Την εβαλα πανω στην παλια και δεν εχω το παραμικρο προβλημα...Πολύ καλή η XTRV Rom ! ενα μπραβο στα παιδια για την εξαιρετικη δουλεια που κάνουν, πραγματικά η συνεργασία όλων είναι ότι καλύτερο γι αυτή την κοινότητα και είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που είμαι σ αυτήν !!
-
Είμαι με την τελευταία GTV στο Mi3 μου και θέλω να περάσω την XTRV. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από blackm76: “Γειά σας παιδιά. Στο mi3 μου έκανα την αναβάθμιση και έχω τις εξής ενστασης... 1)αυτο που γράφει ποιο πάνω ότι σε όλες τις rom Καταργήθηκε η ενσωμάτωση των Mikey / Mifit / Roidmi / MiWiFi / XiaoYi σε εμένα δεν ισχύει γιατί εξακολουθούν να υπάρχουν. 2)αντίθετα όμως εξαφανίστηκε η εφαρμογή του καιρού. Γιατί; έκανα κάτι λάθος ή την αφαιρεσατε εσείς και γιατί; ” Η εγκατάσταση της ROM δεν σβύνει αυτές τις εφαρμογές αν είναι ήδη εγκατεστημένες. Αν όμως τ…
-
Και εγώ στο Mi3 μου δεν έχω την εφαρμογή του καιρού!! Παιδιά καμία βοήθεια;
-
Την περνάω κι εγώ στο δικό μου, για να δούμε τα καλούδια σήμερα. Όπως πάντα ευχαριστώ παιδιά για την πολύ καλή δουλειά σας και καλή Παναγιά να χουμε!
-
Όλα καλά και σε μένα. Την προηγούμενη βδομάδα εμένα μου κάνε συνέχεια random reboots οπότε αφού τα δοκίμασα όλα έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και ξανά καθαρή εγκατάσταση. Δεν ήθελα να ενοχλησω κανέναν μια και ήταν νωρίς το πρωί, οπότε το χειριστηκα προσωπικά το θέμα. Το mi cloud σώζει ζωές, χαχαχα! Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για όλα όσα κάνετε παιδιά!
-
Παράθεση από drillerkiller: “Καλημέρα παιδιά. Εμένα όταν την έβαλα κι ενώ δουλεύει μετά από ένα λεπτό κάνει επανεκκίνηση στα καλά καθούμενα. Τώρα έκανα καθαρισμό cache/art cache και περιμένω να ανοίξει. Παρατήρησε κανείς παρόμοιο πρόβλημα;;; ” EDIT Τελικα τιποτα δεν εγινε,ξαναπερναω τη ROM και θα σας πω.