Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 297.
-
Καλημέρα παιδιά. Εμένα όταν την έβαλα κι ενώ δουλεύει μετά από ένα λεπτό κάνει επανεκκίνηση στα καλά καθούμενα. Τώρα έκανα καθαρισμό cache/art cache και περιμένω να ανοίξει. Παρατήρησε κανείς παρόμοιο πρόβλημα;;;
-
Καμιά τιμητική θα πάρουμε;; :p
-
Κύριε διοικητα, ευπειθως αναφέρω ότι όλα καλά με την ανωτέρω δοκιμαστικια ROM. Μπορεί να βγει για κυκλοφορία προς απασας τας χρηστας..!
-
Την έβαλε κανείς; Κατεβάζω και επανέρχομαι!
-
Μπράβο παιδιά, όπως πάντα ευχαριστούμε!
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΆσχετο, αλλά έβγαλα την εφαρμογή Greenify και παρατηρώ πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας... Τι στο διαολο;;
-
Το όνειρο μου : Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΚατεβάζω και αναβαθμιζω, για να δούμε...!
-
ΜήνυμαΠολύ καλή η νέα Miui 8!! Την πέρασα κι εγώ χωρίς πρόβλημα! Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο γι αυτό που κάνετε για εμάς παιδιά!!!
-
Όλα καλά κι από μένα ευχαριστώ πολύ παιδιά!
-
Κατεβάζω κι εγώ, για να δούμε...!
-
Παράθεση από Jongou: “Μπηκε η κινα στο κινητό μου; help ” Και σε μένα ο πλοηγος έγινε κινεζια φουλ... Που είναι η γαματη πρώτη σελίδα με τις συντομεύσεις από Facebook, Google, tweeter κλπ;;;
-
Πολύ καλή δουλειά όπως πάντα, ευχαριστώ!!
-
Καλησπέρα, μου ρθε σήμερα το mi band 1s. Κατεβασα το mifit 2.0.5 αλλά δεν μου συνδέεται με τπτ. Καμιά ιδέα;
-
Παράθεση από maxilarrys: “Παράθεση από drillerkiller: “Εγω με το που τελειωσε το flash και εκανε επανεκκινιση μου χει κολλησει στις 3 τελιτσες... Καμια βοηθεια?? ” Και εγω φιλε το ίδιο πρόβλημα. Έβαλα πάλι την προηγούμενη (6.3.24) και όλα μια χαρά όπως πρίν. ” Παράθεση από pechr: “Παράθεση από drillerkiller: “Εγω με το που τελειωσε το flash και εκανε επανεκκινιση μου χει κολλησει στις 3 τελιτσες... Καμια βοηθεια?? ” πες μας τι ακριβώς έκανες έως... τώρα ” Εμένα είχαν θέμα τα user data, με την επ…
-
Εγω με το που τελειωσε το flash και εκανε επανεκκινιση μου χει κολλησει στις 3 τελιτσες... Καμια βοηθεια??
-
Όλα καλά κι από εμένα στα 3 Μi3 που διαχειριζομαι (έγινα Mi3 βοσκός, χαχαχα), ευχαριστώ για την καλή δουλειά!!
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από drillerkiller: “Εγώ αντίθετα στο Mi3 παρατήρησα ότι με το Dolby atmos ο ήχος έχει γίνει χάλια ενώ με την προηγούμενη Ρομ ήταν τέλειος. Στην προηγούμενη βέβαια είχα παρατηρήσει οτι ο ήχος του ηχείου του τηλεφώνου είχε χάσει σε ένταση με το Dolby atmos, αλλά στα ακουστικά ο ήχος ήταν τέλειος. Με την τελευταία Ρομ με το Dolby atmos ο ήχος στα ακουστικά με τέρμα την ένταση παραμορφωνεται άσχημα όπως στις δύο πρώτες marshmallow. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο θέμα;;;…