Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 297.
-
Εγώ αντίθετα στο Mi3 παρατήρησα ότι με το Dolby atmos ο ήχος έχει γίνει χάλια ενώ με την προηγούμενη Ρομ ήταν τέλειος. Στην προηγούμενη βέβαια είχα παρατηρήσει οτι ο ήχος του ηχείου του τηλεφώνου είχε χάσει σε ένταση με το Dolby atmos, αλλά στα ακουστικά ο ήχος ήταν τέλειος. Με την τελευταία Ρομ με το Dolby atmos ο ήχος στα ακουστικά με τέρμα την ένταση παραμορφωνεται άσχημα όπως στις δύο πρώτες marshmallow. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο θέμα;;;
-
I have a dream....! XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Όλα καλά και από μένα!! 1
-
Εντάξει κύριοι, με Ρομ σαν τη σημερινή, μας κακομαθαινετε!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ.
-
Καλή επιτυχία σε όλους τους xiaomi-τες!!!!
-
@MIUI_ART εχεις π.μ.
-
Όλα καλά κι από μένα. Αδμινιστρατορα, σου χω στείλει Π. Μ. τσέκαρε το.
-
Ούτε σ εμένα έχουν αλλάξει τα αρχεία, δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. . .
-
Όλα καλά και στο Mi3 μου!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΑδμινιστρατωρα μας ,απ οτι μολις παρατηρησα λειπει το μεταλλιο Mi owner απο το προφιλ μου.Με χαρα αν μπορεις, επανεφερε το .
-
Παιδιά εγώ δεν έχω περάσει ακόμα την 6. 2.4 στο Mi3 μου. Τώρα που χουν περάσει και δύο μέρες μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει διαφορά στην αυτονομία της μπαταρίας;
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε την τελευταία Rom το Mi3 μου!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από drillerkiller: “Δε παιδιά πήγα να κάνω αναβάθμιση στο mi3 μου, από την εφαρμογή αναβάθμισης, μπήκε στη recovery και έχει ένα τέταρτο και που έχει μείνει στη διαδικασία. Τι να κάνω; Ανησυχώ. ” Εαν είχες ήδη Marshmallow στην συσκευή σου να μην ανυσηχείς και να περιμένεις. ” Alright boss!!
-
Δε παιδιά πήγα να κάνω αναβάθμιση στο mi3 μου, από την εφαρμογή αναβάθμισης, μπήκε στη recovery και έχει ένα τέταρτο και που έχει μείνει στη διαδικασία. Τι να κάνω; Ανησυχώ.
-
Πέρασα τη marshmallow rom και στο Mi3w του αδερφού μου και όλα καλά! Ο ήχος σε μένα είναι μια χαρά. Μόνο που έχει σβηστεί το mikey το οποίο δεν χρησιμοποιώ, οπότε μικρό το κακό. Επίσης δεν δουλεύει το notification Led. Ελπίζω να διορθωθεί. Κατά τ αλλα ευχαριστώ και πάλι για την καλή δουλειά !
-
Παράθεση από anikologr: “Παράθεση από drillerkiller: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από m@devill: “καλησπερα καί από εμένα έχω το mi3 πέρασα τήν rom έχει εξαφανιστεί το mikey και το sygic δεν μου δουλεύει πήγα να ξανά περάσω το mikey και δεν το κάνει εγκατάσταση το κλείνει ” Δες μήπως αν δώσεις περισσότερα δικαιωματα στην εφαρμογή δουλέψει? ” Sygic GPS Navigation & Maps v15.6.7 Cracked APK + IPA | On HAXΜπαίνεις εδώ , κατεβαζεις το Sygic Cracked από το πρώτο λινκ, περνάς το apk πάνω από το δ…
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από m@devill: “καλησπερα καί από εμένα έχω το mi3 πέρασα τήν rom έχει εξαφανιστεί το mikey και το sygic δεν μου δουλεύει πήγα να ξανά περάσω το mikey και δεν το κάνει εγκατάσταση το κλείνει ” Δες μήπως αν δώσεις περισσότερα δικαιωματα στην εφαρμογή δουλέψει? ” Sygic GPS Navigation & Maps v15.6.7 Cracked APK + IPA | On HAX Μπαίνεις εδώ , κατεβαζεις το Sygic Cracked από το πρώτο λινκ, περνάς το apk πάνω από το δικό σου και ενημερώνεται. Είσαι έτοιμος μετά. Καλές β…
-
Όλα καλά και στο δικο μου Mi3! Και μόνο που δεν χρειάζεται wipe data, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για όλα! --------
-
2 ψηφοι απο μενα και τον αδερφο μου!! Καλη επιτυχια να χουμε...!!! username: johnxiaomi3
-
Τελικά τα random reboots συνεχίζουν και με αυτή τη Ρομ. Έχω παρατηρήσει 3 reboots συνεχόμενα ενώ έχω βάλει τη συσκευή να φορτίζει. Και το χειρότερο, και με την προηγούμενη Ρομ και με αυτή έχω κάποιες φορές ghost touches στην οθόνη. Ελπίζω να υπάρξει κάποια βοήθεια.