Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 320.
-
Παράθεση από pelemponis: “Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους!!! Τωρα τελευταια παρατηρω στην συσκευη μου καποια κολληματα...ενα απο αυτα ειναι οτι οταν κατεβαζω καποιο αρχειο "οποιουδήποτε είδους" εννοειται παντα καθαρο...μου το εμφανιζει συνεχεια μεχρι και 2 μερες μετα...με το μηνυμα " εγινε ληψη νεου αρχειου" η "βρεθηκε νεο αρχειο".. ενω το αρχειο το εχω μεταφερει και δεν ειναι καν στις ληψεις..και φυσικα οταν παταω το μηνυμα και παει στις ληψεις..δεν υπαρχει κατι.. αλλες φορες αναβει η οθονη μο…
-
Ολως παραδόξως μετα απο πολλοστή προσπάθεια να το ζωντανεψω αφου το κουνουσα έντονα και το έβαλα κατάψυξη αρχισε να φορτίζει μετα απο 5 μηνες. Αλλα τωρα η οθονη του δεν ειναι φωτεινή πλεον, στον ηλιο κάνοντας σκια με το χέρι σου φαίνεται δυσκολα.
-
Παράθεση από amavroudis: “Θα έτυχε. Εγώ τέσσερα έχω και κανένα πρόβλημα... ” Μπορεί αλλά όπως και να έχει με 5€ παραπάνω περίπου παίρνεις ανώτερο band και δεν χρειάζεται ούτε να βρίσκεις firmware κάθε τόσο. Είσαι out of the box κομπλέ. Απλά κάνεις μια παραχώρηση στην αυτονομία όπου τα mi bands υπερέχουν έναντι του ανταγωνισμού.
-
Το δικό μου πλέον αρνείται να φορτίσει οπότε είναι νεκρό. Και άντε να είχε καμία 30 φορτίσεις σύνολο το πολύ. Ίσως και λιγότερες. Κάποιες φορές ξεκινούσε πολύ δύσκολα η φόρτισή του και δοκίμαζα διάφορα "κομπγοιαννίτικα"" κόλπα που έβρισκα στο internet τα οποία έπιαναν όντως (πχ. να το βάλω πρώτα στο ψυγείο, να το κουνήσω έντονα να "ξυπνήσει") Εντωμεταξύ το ίδιο θέμα είχα και με το Mi Band το 1ο. Για αυτόν τον λόγο και δεν θα πάω στο Mi Band 3 αλλά θα επιλέξω Huawei Band τα οποία λειτουργούν άψογ…
-
Μία ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι καθόλου. Το Kate είχε κυκλοφορήσει και σε έκδοση 2/16 ή μόνο το Kenzo υπήρχε σε αυτή την έκδοση;
-
Παράθεση από turbomiui: “Την πέρασε κανείς? Έχει ουσιαστικές αλλαγές? ” Μπήκε Πορτραίτο στην κάμερα και βγήκε το 1080p 60fps στο βίντεο που δούλευε λανθασμένα ως fast forward. Όταν πατάς το κουμπί του multitasking επάνω από τις εφαρμογές έχει 4 συντομεύσεις: Εκκαθάριση, Σάρωση Ασφαλείας, Βαθιά εκκαθάριση και Διαχείριση Εφαρμογών
-
Ευχαριστούμε!
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από kosmasdel: “Στο forum της Xiaomi (en.miui.com) γιατί στα downloads έχουν εξαφανιστεί πολλές συσκευές και επίσης δεν έχει όλες τις roms όπως παλιότερα; πχ στο RN4X έχει μόνο την developer για κατέβασμα. ” αναβάθμιση των server. Και ενεργοποίηση του antirollback. ” Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από kosmasdel: “antirollback δηλαδή; Να μην μπορεις να "γυρίσεις" σε παλιοτερη rom;; ” Ναι αυτό σημαίνει το antirollback αλλά δεν επηρεάζει το mido, καθώς έχει μείν…
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από kosmasdel: “Στο forum της Xiaomi (en.miui.com) γιατί στα downloads έχουν εξαφανιστεί πολλές συσκευές και επίσης δεν έχει όλες τις roms όπως παλιότερα; πχ στο RN4X έχει μόνο την developer για κατέβασμα. ” αναβάθμιση των server. Και ενεργοποίηση του antirollback. ” antirollback δηλαδή; Να μην μπορεις να "γυρίσεις" σε παλιοτερη rom;;
-
Παράθεση από kracken_74: “Καλημέρα, Παρατήρησα το εξής, όταν πατάω το soft button με τις 3 γραμμές για να δω ποιες εφαρμογές είναι ανοικτές και κατόπιν πατάω να κλείσουν όλες, ενώ κάνει τις διαδικασίες (δηλ. απελευθερώθηκαν τόσα mb), μετά όταν το ξαναπατήσω βλέπω ακριβώς τις ίδες εφαρμογές ανοικτές. Είναι δηλάδη σαν να μην κάνω καθόλου την διαδικασία ROM: 8.4.26 (Beta) ” Ειναι bug εκεινης της beta. Κανε update σε επομενη και θα διορθωθει.
-
Παράθεση από theopan: “Παράθεση από kosmasdel: “Πραγματι εμφανίστηκε η επιλογη αλλα δεν κανει με τίποτα εντοπισμο. Αλλαξα και την γλωσσα στα Αγγλικα αλλα τιποτα. Πολυ κουραστικά αυτα τα ηλιθια bugs.... ” Δε νομίζω ότι είναι bugs όλα αυτά. Ξεκίνησαν μετά την ανοησία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αποφάσισε ότι όταν φακελώνει αυτή (και η google) είναι καλά, αλλά με τους άλλους "τίθενται θέματα ασφαλείας". Στο ίδιο πλαίσιο με την απαγόρευση του κατεβάσματος themes και την κατάργηση των mi messages εντάσ…