Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 320.

• Δεν φοβόμουν για μούφα απλά σε ό,τι xiaomi εχω πάρει πλην ακουστικών και miband πάντα υπήρχε ξυστό αυτοκόλλητο στην συσκευασία με verification code. Με παραξένεψε πάντως που φοράει ματ ζελατίνα. Ποια ρομ προτείνετε να βάλω χωρίς bugs και με καλή αυτονομία;

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από geoanto555: “Τα υπόλοιπα ότι και να πεις έχεις δίκιο... Βάλε μια official rom άμεσα .. ” Αν είναι μαιμου η συσκευή ... ξέχνα την .. @kosmasdel το κουτί απέξω δεν είχε ούτε ΙΜΕΙ ούτε σειριακούς ούτε τίποτα? ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Bodai: “Αν είναι μαιμου η συσκευή ... ξέχνα την .. ” Αλλο εννοεί απ΄οτι κατάλαβα...Θα μας πει... Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι μαϊμού... ” Το κουτί από πίσω έχει αυτοκόλλητο με 4 barcodes όπου κάτω από το καθένα έχει ΙΜΕΙ, …

• Παρέλαβα σήμερα το RN3P από Banggood. Ενώ τους είπα ότι δεν ήθελα να πειράξουν την ρομ φορούσε μία multi της κακιάς ώρας, δεν έβγαζε στην γραμμή κατάστασης την μπαταρία καθόλου και έδειχνε -2% ότι έχει (!) από τις ρυθμίσεις . Ένα αυτοκόλλητο στην πίσω πλευρά δεν βγαίνει με τίποτα και αφήνει ίχνη, θα χρειαστεί βενζίνη ή οινόπνευμα. Το κουτί δεν είχε το κλασικό αυτοκολλητάκι που το ξύνεις για να βρεις τον κωδικό γνησιότητας.Το σταματήσανε; Επίσης το κινητό φοράει από μαμά και ματ ζελατίνα.

• Παράθεση από FeatherBrain: “Παράθεση από kosmasdel: “Παρέλαβα σήμερα μία Ipaky από αυτόν τον πωλητή από Aliexpress. Αυθεντική (έλεγξα τον αριθμό γνησιότητας στο site με την βοήθεια της μετάφρασης του Chrome) στην κίτρινη (νεότερη) συσκευασία και δίνει δώρο και ένα tempered glass (διάφανο, δεν μπλεδίζει όπως κάποια άλλα φθηνά)! Βγήκε 4,99$ για όποιον ενδιαφέρεται και με δωρεάν registered Singapore Post. Τώρα βλέπω ότι χρεώνει την αποστολή 0,82$ και δεν αναφέρει για δωρεάν γυαλάκι. Πάντως τα περί …

• Παρέλαβα σήμερα μία Ipaky από αυτόν τον πωλητή από Aliexpress. Αυθεντική (έλεγξα τον αριθμό γνησιότητας στο site με την βοήθεια της μετάφρασης του Chrome) στην κίτρινη (νεότερη) συσκευασία και δίνει δώρο και ένα tempered glass (διάφανο, δεν μπλεδίζει όπως κάποια άλλα φθηνά)! Βγήκε 4,99$ για όποιον ενδιαφέρεται και με δωρεάν registered Singapore Post. Τώρα βλέπω ότι χρεώνει την αποστολή 0,82$ και δεν αναφέρει για δωρεάν γυαλάκι. Πάντως τα περί ventilation που γράφουν στο promotion της θήκης δεν π…

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από kosmasdel: “Με την B20 μπάντα θα κάνει τίποτα σε αυτό η Xiaomi; Προσωπικά πάντως η edge οθόνες δεν μου αρέσουν. ” Ναι σου πώ την αλήθεια...σε αυτό συμφωνώ...δεν θα έλεγα ότι δεν που αρέσουν, αλλά εκτός του ότι δεν έχουν ουσιαστικό νόημα (προς το παρόν) ζορίζουν την κατάσταση ως προς την προφύλαξη της οθόνης (tempered glass). Θα το προτιμούσα με επίπεδη. Η τάση και η μόδα όμως λέει κυρτές οθόνες...οπότε... ” Ουσιαστικό νόημα δεν έχουν (πλην πολύ εξειδικευμένω…

• Με την B20 μπάντα θα κάνει τίποτα σε αυτό η Xiaomi; Προσωπικά πάντως η edge οθόνες δεν μου αρέσουν.

• Καλησπέρα. Μες στην βδομάδα παραλαμβάνω το δικό μου RN3P (όχι το International). Έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα αλλά το SMS που με ήρθε 2 μέρες μετά δεν είχε κάποιο κωδικό αλλά μόνο έγραφε ότι έχω το δικαίωμα να ξεκλειδώσω. Κανονικά δεν έρχεται ένας κωδικός με το sms;

• Mi Band 2: The New Successor!

kosmasdel - - Mi Band

Μήνυμα

Τζαμάκια ή ζελατίνες είναι;

• Παράθεση από vardeos: “Ήταν σφραγισμένο όπως το ζήτησα οπότε μάλλον επίσημη global ” Ο φορτιστής ήταν ευρωπαϊκού τύπου από εργοστάσιο ή θέλει αντάπτορα;

• @LeonTsi χρησιμοποιείς εφαρμογές ενεργοβόρες που "τρέχουν' συνέχεια τύπου Whatsapp, Viber, Messenger; Επίσης την φωτεινότητα σε τι επίπεδο την έχεις;

kosmasdel - - Mi Band

Μήνυμα

Με φαίνεται ότι μετράει λίγους παλμούς, μήπως θέλει παραπάνω σφίξιμο το λουράκι; Επίσης στις ειδοποίησεις της στοκ εφαρμογής "Μηνύματα" του MIUI δεν δονείται ποτέ ενώ σε άλλες εφαρμογές δεν χάνει καμία ειδοποίηση. Τελικά δονείται και στα sms.

• Παράθεση από Sof: “δωσε πληροφοριες.απο που κ ποσο; εχω βαρεθει να τις αγοραζω δυο δυο καθε φορα ” Έχει βάλει λινκ στο ποστ 7498 ο φίλος.

• Παράθεση από LeonTsi: “Παιδιά ο φίλος που μου παράγγειλε την μπαταρία ψωνίζει συχνά από ali και δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά στο ali έχεις την δυνατότητα να διαβάσεις feedback χρηστών του καταστήματος και έτσι μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα και για τον πωλητή αλλά και για το προϊόν όπου θέλεις να αγοράσεις.... αυτό κάναμε και εμείς διαβάζοντας ότι είναι καλύτερη από την original και με μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και έτσι αποφάσισα να το ρισκάρω ...πιστεύω όμως δικαιώθηκα.. και υπ΄όψιν ότι την …

• Καλημέρα! Επειδή το περιμένω το κινητό, θέλω να ρωτήσω αν έχει την επιλογή μέσα από το μενού να διαλέγεις σε ποια sim θέλεις να έχεις το 4G όπως στο Redmi Note 2;

kosmasdel - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kosmasdel: “Παρέλαβα κι εγώ ένα χτες. Πολύ καλύτερη ποιότητα από το 1ο. Πράγματι είναι πολύ ευαίσθητο στο να ανάβει η οθόνη με το σήκωμα του καρπού και το απανεργοποίησα αλλά δεν με πειράζει πολύ. Ίσως να μην είναι και πολύ ακριβές στο μέτρημα των παλμών αλλά μπορεί να θέλει πιο σφιχτό σφίξιμο στον καρπό. Προς το παρόν δεν βρήκα άλλα bugs. Για τα χρήματα που έδωσα πάντως (21€) δηλώνω ευχαριστημένος! ” Που το βρήκες τόσο φθηνά!? Νόμιζα τα 26.5€ που είδα να γρ…

• Παράθεση από LeonTsi: “Παιδιά εγώ έκανα την επιλογή μου σε μπαταρία και σας παραθέτω τα δικά μου αποτελέσματα, μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου αν δεν του καθίσει καλά η δεν δεί παρόμοια αποτελέσματα..... εχθές ανέβασα τα screenchots να τα δείτε μην φανεί ότι λέω ότι να'ναι.. έγραψα επίσης ότι αν φορτίσω καλά την μπαταρία μου βγάζει sot 20 λεπτά για να πέσει από το 100% στο 99%, επίσης χθές βράδυ με sot 1h είχα υπόλοιπο 90% και ελικρινά δεν το πίστευα... το βράδυ το τηλέφωνο το αφήνω όπως είναι χω…

kosmasdel - - Mi Band

Μήνυμα

Παρέλαβα κι εγώ ένα χτες. Πολύ καλύτερη ποιότητα από το 1ο. Πράγματι είναι πολύ ευαίσθητο στο να ανάβει η οθόνη με το σήκωμα του καρπού και το απανεργοποίησα αλλά δεν με πειράζει πολύ. Ίσως να μην είναι και πολύ ακριβές στο μέτρημα των παλμών αλλά μπορεί να θέλει πιο σφιχτό σφίξιμο στον καρπό. Προς το παρόν δεν βρήκα άλλα bugs. Για τα χρήματα που έδωσα πάντως (21€) δηλώνω ευχαριστημένος!

• Παράθεση από Agent_92: “έγραψα και στο τοπικ του mi band 2 αλλά μάλλον είναι θέμα του Bluetooth. στην αρχή νόμιζα ότι το σφάλμα που πετούσε ήταν για το mi fit αλλά τώρα νομίζω ότι τελικά είναι του Bluetooth γιατί ανοιγοκλεινει μόνο του όταν το βγάζει. ss έβαλα στο τοπικ του mi band, δεν βάζω κι εδώ. πρώτη φορά συνδέω συσκευή με Bluetooth και άρα δεν ξέρω τι παίζει γενικά και βγάζει τόσα σφάλματα. ” Έχει θέματα δυστυχώς το RN2 με το bluetooth...