Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 320.
-
Πλεον αναμενω κι εγω την παραλαβη του RN3P 3gb ram! Το πηρα απο Banggood σε τιμη χωμα 138€ με εκπτωτικους ποντους!! Btw εξαιρετικό μαγαζι ως προς την πληροφορηση για το στοκ τους. Επισης τους ειπα να μην πειραξουν ρομ και bootloader και να το αφησουν με την official rom απο το εργοστάσιο για να αποφυγω να κανουν καμια βλακεια. Ελπίζω να το τηρησουν. Ερωτηση: η εφαρμογη του what's up πρέπει να ειναι στο 1ο slot αναγκαστικά για να δουλεψει ή μπορει να γινει οπως και στο RN2 δηλαδη να μπει στο 1ο, …
-
Το Redmi 3 Pro οχι το Note. Παράθεση από Sakoumidis: “Προσφορές από GearBest (σε καλή τιμή το RN3 Pro -149$-) ”
-
Καλημέρα! Η Ipaky σε συνδυασμό με γυαλί της Nillkin είναι συμβατή ή το "χτυπάει" στις γωνίες και αυτό ξεκολλάει; Τελικά το σκληρό μέρος της είναι πλαστικό ή μεταλλικό;
-
Καθως απο σημερα ειμαι στην αναμονη του RN3P κι εγω μετα το RN2P θελω να ρωτησω αν καποιος εχει δοκιμασμενο link με θηκη Ipaky που να ειναι αυθεντικη ομως γιατι ειδα οτι υπαρχουν πολλες μουφες. Επισης καλη θηκη σιλικονης υπαρχει; Η nillkin δεν εβγαλε σιλικονης για αυτο ενω στο RN2 ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την θηκη της.
-
Στο Honorbuy έχει accessories με 0$ (!). Δεν ξέρω αν είναι bug ή κάτι άλλο αλλά το διαφημίζει και στην κεντρική σελίδα και είπα να το βάλω. Βέβαια είναι μόνο για Mi3 και Mi4.
-
Το geekbuying έχει presale την international version με υποστήριξη 800mhz μπαντας και global rom από εργοστάσιο από ότι καταλαβα. Ξέρουμε τίποτα αν έχει άλλες διαφορές με την κινεζική έκδοση σε hardware οπότε και αν φλασαρεται με τις ελληνικές roms; Υγ: να υποθέσω ότι θα έχει και ευρωπαϊκό φορτιστή από εργοστάσιο;
-
Παράθεση από Sam: “Το Xiaomi Roidmi 2S στα 13.43€ με χρήση κουπονιού : GB2SCN ” Δεν το ανοίγει.
-
Ειναι το απλό Redmi και όχι το Note. Παράθεση από NasDriver: “Μου ήρθε email με προσφορές από το Geekbuying. Redmi Note 3 pro Gold (3/32) με International ROM στα 145,99$ http://www.geekbuying.com/ ”
-
Παράθεση από LarryAn: “Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει το ΒΤ για μεταφορά αρχείων? Με ποιά rom δουλεύει σίγουρα το ΒΤ? Με 6.1.21 νομίζω δουλεύει αλλά είναι παλιά ρομ! ” Αν θυμάμαι καλά με μία πολύ παλιά dev Δεκεμβρίου μου δούλευε καλά, μάλλον την 151203. Από roms του 2016 εχώ δοκιμάσει τις ελληνικές stable 7.2 και 7.3 και έκανε αποσυνδέσεις (για BT ακουστικό αναφέρομαι). Τώρα έχω stable 7.3.2 αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
-
Αυτό και μόνο αυτό: Xiaomi Mi5 Pro 128GB White
-
Η 7.3 διορθωνει το προβλημα με τις αποσυνδεσεις bluetooth που εχει η 7.2 στο Redmi Note 2;
-
Είμαι με την ελληνική stable 7.2.1. To κινητό γενικά έχω παρατηρήσει ότι κλείνει πολλές φορές τις εφαρμογές μόνο του και είναι ενοχλητικό πχ ακόμα και μια καρτέλα στον chrome να έχω ανοιχτή μετά από κάποια ώρα αν ανοίξω τον browser την κάνει reload. Παιχνίδια δεν παίζω ούτε έχω το facebook app. Υπάρχει καμιά ρύθμιση που μου διαφεύγει ώστε να μην είναι τόσο "επιθετική" η διαχείριση της ram; Πολύ ωραίο το MIUI αλλά πρακτικά το κινητό είναι ελάχιστα καλύτερο από το Moto G μου 1ης γενιάς με 1gb ram …