Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 320.
-
Xiaomi Selfie Stick
ΜήνυμαΤο παρέλαβα σήμερα από Everbuying σε γκρι, 8€ περίπου με κάποιους πόντους έκπτωσης που είχα.. Φοβερή ποιότητα και μαλακά πλαστικά. Xiaomi άλλωστε!
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από makis1024: “Εάν κοιτάξεις και το δικό σου στο φώς έχει σκόνη στη μπροστινή κάμερα. ” Εγώ λέω να μαζευτούμε σε ένα τόπικ, όσοι έχουμε σκόνη στην κάμερα για να μετρηθούμε να δούμε πόσοι συμπάσχουμε στο ίδιο πρόβλημα ” Παράθεση από flowin_through: “Όταν λέτε για σκόνη, για πόση σκόνη μιλάμε ακριβώς; φουλ σκόνη πάνω στο τζαμακι ή 3-4 κόκκους σκόνη; Εγώ έχω 3-4.. Και το βάζω σε μια τσέπη που μετά βγαίνει άσπρη η οθόνη απ'τη σκόνη, αλλά όσες φορές και να την καθαρίσω,…
-
Παράθεση από zaf_4: “Παράθεση από kosmasdel: “Παρέλαβα σήμερα την διάφανη θήκη σιλικόνης της Nillkin. Καμία σχέση με τις θήκες που δίνουν δωρεάν τα καταστήματα. Πολύ ανώτερη ποιότητα. Ήμουν κατά να δίνω περισσότερα από 1-2$ για θήκες αλλά η Nillkin μετράει! ” Αξίζει και με το παραπάνω, δεν το συζητώ. Ιδίως που κλείνει εκεί που φορτίζει και για τα ακουστικά. Είναι λεπτή και δεν νιώθεις ότι έχεις κάτι εξτρά στο κινητό. Προσοχή όμως, γιατί έπινα καφέ και το είχα δίπλα, μπορεί να πάρει νερό η θήκη, …
-
Παράθεση από Moneytarey: “Καλησπέρα, για εσάς που λέτε ότι μπαίνει σκόνη στη μπροστινή κάμερα, φοράτε τζάμι; Μου προκαλεί εντύπωση να περνάει σε τόσες συσκευές Κάτι ακόμα: Εδώ και καιρό είμαι με την 6.3.17, ελάχιστα Bugs-καλή διαχείριση μπαταρίας, εν ολίγοις είναι η μοναδική rom που έχω αφήσει σχεδόν μήνα στη συσκευή. Έχετε να προτείνετε κάποια έκδοση από αυτές που έχουν βγει τώρα τελευταία; ” Δεν έχει σχέση το τζάμι, από το ακουστικό μπαίνει η σκόνη.
-
Παράθεση από nikos217gr: “Καλησπέρα, Sorry για το καινούριο thread, αλλά επειδή έχω διαβάσει πάρα πολλά και φοβάμαι μηπώς μου ξέφυγε κάτι. Μήπως θα μπορόυσε να μου προτείνει κάποιος ποιά είναι η version με τα λιγότερα προβλήματα στις απόσυνδέσεις Bluetooth. To χρησιμοποιώ συνέχεια στη δουλειά μου και μου είναι απαραίτητο. Ευχαριστώ πολύ ΜIUI 7.1.1.0 ANDROID 5.0.2 LRX22G το πρόβλημα το είχα ακόμη και όταν περνούσα τις weekly εκδόσεις. ” Απο dev μία παλιά, η 51210 δεν είχε θέμα με το bluetooth. Με…
-
"to root or not to root?"
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “@larrydura σχετικά με το root... δεν κατάφερα ποτέ να καταλάβω τι το χρειάζεται ο μέσος χρήστης.. Δεν καταλαβα ποτέ τι το χρειάζεται το root;; Διαβάζω πολλες αναρτήσεις που το ζητούν επίμονα αλλα γιατί;; Αν δεν εισαι developer ώστε να πειράζεις συστημικά αρχεία τότε θεωρώ ότι σου είναι άχρηστο. Αν θέλεις να πειράξεις ενα αρχείο του συστήματος μπορεις ενω εισαι σε TWRP να το μεταφέρεις στο internal storage, να το επεξεργαστείς μέσα απο το miui πλεόν και μετά πάλι μετακίνηση σ…
-
Έχω πρόβλημα με το bluetooth το οποίο κάνει αποσυνδέσεις με το ακουστικό που χρησιμοποιώ (plantronics ml20). Κυρίως όταν πάω να καλέσω εγώ δεν στέλνει τον ήχο στο ακουστικό αρκετές φορές και πρέπει να κλείσω και να ανοίξω το ακουστικό για να πάει. Είχα το ίδιο θέμα με dev 5.12.17 αλλά όχι με την 5.12.10. Τώρα είμαι με greek stable 7.2.1 από καθαρή εγκατάσταση και το κάνει. Υπάρχει καμία λύση γιατί είναι ενοχλητικό; Υγ: Με το προηγούμενο κινητό δούλευε μια χαρά.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από kosmasdel: “Τσεκάρετε παιδιά. 2,74€ μόνο το bluetooth gamepad της Xiaomi από Focalprice. Μακάρι να είναι αυθεντικό. (πηγή από το φόρουμ των άυπνων) ” Τελείωσε η προσφορά...γύρισε η τιμή στα 24 δολάρια ” Εγώ πρόλαβα και πήρα ένα, αλλά να δούμε μήπως στείλουν άκυρα.
-
Τσεκάρετε παιδιά. 2,74€ μόνο το bluetooth gamepad της Xiaomi από Focalprice. Μακάρι να είναι αυθεντικό. (πηγή από το φόρουμ των άυπνων)
-
Παράθεση από nikourkou: “Γεια χαρα σε ολους...αγορασα το NOTE 2/PRIME απο Vickmall περιπου πριν 6 μηνες και απο την αρχη αντιμετωπιζω ενα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ προβλημα με το σημα..ειναι λιγα τα σημεια που βρησκει καλο σημα και ειδικα σε χωρους οπως η δουλεια μου(Μαραθωνας-τσεκαρισμενο παρολαυτα αρκετες κιολασ φορες με αρκετους συναδερφους που επισης εχουν την Vodafone ως παροχο,το δικο μου νεκρα ενω αυτοι καμπανα!)και πολλα αλλα μερη περισσοτερο στην Αθηνα οπου και μενω αλλα και στην επαρχια οπου κι εκει …
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kosmasdel: “Στην 7.2.1 greek stable όταν βάζω και βγάζω τα ακουστικά (Piston 2 και άλλα απλά) ανοίγει το app της μουσικής στην μπάρα ειδοποιήσεων. Μπορώ να το σταματήσω αυτό ή είναι bug; ” Γιατί να είναι bug? Αν ήθελες να ακούσεις μουσική, θα ήταν bug?Απλά πατάς το "καθαρισμό" (το X) της μνήμης και φεύγουν οι ειδοποιήσεις, αν δεν τις χρειάζεσαι... Εκεί βγαίνουν για να είναι σε "ετοιμότητα" η μουσική, για να μην την ψάχνεις να την ανοίξεις κ.λ.π.... ” Απλά το θε…
-
Xiaomi Selfie Stick
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “παρέλαβα και εγώ σήμερα το selfie μπαστούνι για τις κόρες μου που με είχαν ζαλίσει ,τους είχα βάλει βέτο όμως ή Mi ή τίποτε άλλο οπότε περίμεναν Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από ποιο κατάστημα;
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kosmasdel: “Άραγε υπάρχει τίποτα στα σκαριά από την Xiaomi για double tap to open; Σε άλλα μοντέλα όπως το Mi4C έχει ενσωματώσει την λειτουργία. Ειδικά στο δικό μας που είναι και μεγάλο μέγεθος θα βόλευε. ” Βάλε αυτό και θα δεις.........play.google.com/store/apps/det…ravityscreenofffree&hl=el Κάποιοι με double tap το απενεργοποιούν και χρησιμοποιούν το παραπάνω. ” Για απενεργοποίηση έχω το ενσωματωμένο κουμπί - widget της MIUI οπότε οκ. Το θέμα είναι το άνο…
-
Xiaomi Selfie Stick
ΜήνυμαΈριξα την παραγγελία σε γκρι! Φαίνεται πολύ ποιοτικό, ελπίζω να είναι έτσι.
-
Xiaomi Selfie Stick
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από kosmasdel: “Έχω την εντύπωση ότι η Xiaomi είχε βγάλει ένα selfie stick. Γενικά είναι δυσεύρετο άλλα το βρήκα εδώ. Πράγματι είχε κυκλοφορήσει selfie stick η Xiaomi οπότε και πιθανόν να είναι original αυτό; Το έχει κανείς; ” Διάβασε εδω: Xiaomi Selfie Stick ” Ευχαριστώ! Μου είχε ξεφύγει αυτό το review! Το Redmi Note 2 χωράει σε αυτό; Και γενικά με άλλες μάρκες κινητών και εκδόσεις Android είναι συμβατό;