Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 320.
-
Xiaomi Selfie Stick
ΜήνυμαΈχω την εντύπωση ότι η Xiaomi είχε βγάλει ένα selfie stick. Γενικά είναι δυσεύρετο άλλα το βρήκα εδώ. Πράγματι είχε κυκλοφορήσει selfie stick η Xiaomi οπότε και πιθανόν να είναι original αυτό; Το έχει κανείς;
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από makis1024: “Καλά και εσύ γιατί δεν αλλάζεις πάροχο να βρεις την υγεία σου; ” 1. το γεγονός ότι μιλαω με την οικεγενεια μου τελείως δωρεάν με 4 αριθμούς. 2. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΓΙΟ... μηδέν 3. Για τους υπολοιπος χρεωνομαι 0,14 το λεπτό ομιλίας με χρέωση απο το πρώτο δευτερολεπτο 4. και 3GB το μηνα με 8 ευρώ αν βρεις καλυτερο πακετο να μου τρυπήσεις την μύτη....για τον Θαναση που ξέρει.... πληροφοριακα ανηκω στο Military club της vodafone ”
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kosmasdel: “'Εβαλα την stable 7.2.1 την ελληνική από εδώ αλλά έχει μέσα κάποια κινέζικα apps (!). Είναι ασφαλές να τα απεγκαταστήσω; ” τι προηγήθηκε πριν βάλεις την stable;; Ποια ειναι αυτά τα κινέζικα apps;; ονομασε τα....Όταν μεταφερόμαστε απο stable σε dev και το αντίστροφο τότε πρεπει να προηγηθει factory reset ή θα επιλέξεις τα 3 wipes (cache, data, dalvik cache) Οπότε είναι αναγκαίο να μπεις TWRP ” 2-3 μηνύματα πιο πριν. Απλά έβαλα την fastboot rom και μετ…
-
Παράθεση από themakos66: “Παράθεση από kosmasdel: “'Εβαλα την stable 7.2.1 την ελληνική από εδώ αλλά έχει μέσα κάποια κινέζικα apps ” τζάμπα κόπος!!!!!! επειδή περνόντας την 7,2 απο dev με καθαρή εγκατάσταση με mi-flash και απο την αγγλοκινέζικη fast boot μου περνούσαν ένα σωρό κινεζιές (τρεις φορές το έκανα) προχώρησα σε factory reset , εγκατάσταση της stable 7.2 απο twrp και καπάκι wipe cash kai dalvic και ως δια μαγείας εφυγαν όλες οι κινεζιές και το κινητό είχε μέσα ότι πρεπει να έχει !!!!!!…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kosmasdel: “εν το βλέπει καν, ούτε όταν πατάω refresh. ” θελεις drivers.όταν σου βγάλει το missmatcing αργότερα το miflash ακολουθησε το link που σου δινει ο Στέφανος ” Παράθεση από GR_Macedon: “Αν εχεις 10αρια windows ακολούθησε τον οδηγό Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers ” 7 64αρια έχω. Αυτό το μήνυμα δεν το βγάζει ποτέ. Αν βάλω την stable 7.2.1 από recovery με wipe data κτλ είναι το ίδιο καθαρή η εγκατάσταση όπως με την fastboot; dev 5.12.17 έχω τώρα. Τ…
-
Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από kosmasdel: “Θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση ώστε να περάσω μετά την stable 7.2.1 που διαβάζω είναι καλή αλλά το miflash δεν εντοπίζει το κινητό όταν το συνδέω. Τι παίζει; drivers; ” μήπως εννοείς αυτό ? Unspecified error (0x80004005 Missmatching image and device error)αν ναι δες εδω ” Όχι, δεν βγάζει μήνυμα, δεν το βλέπει καν, ούτε όταν πατάω refresh. Πάντως ο χαρακτηριστικός ήχος που κάνουν τα windows όταν συνδέεται ένα usb device ακούγεται.
-
Θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση ώστε να περάσω μετά την stable 7.2.1 που διαβάζω είναι καλή αλλά το miflash δεν εντοπίζει το κινητό όταν το συνδέω. Τι παίζει; drivers;
-
Επιτρέψτε μου μια ψιλο-off topic ερώτηση αν και είμαι σχετικά σίγουρος αλλά θέλω να τα ξεμπερδέψω γιατί έχω καιρό την απορία: Οι roms MIUI που κυκλοφορούν χωρίζονται στις εξής: 1. Επίσημη stable (εργοστασιακή) αγγλοκινέζικη με update κάθε μήνα περίπου 2. Developer αγγλοκινέζικη με εβδομαδιαίο Update 3. Ευρωπαϊκή stable ή αλλιώς multilanguage 4. Ευρωπαϊκή developer κι αυτή multilanguage 5. Ελληνική stable 6. Ελληνική developer To en.miui.com είναι το επίσημο φόρουμ υποστήριξης της Xiaomi; Το xiao…
-
XIAOMI MI NOTE PRO Qualcomm Snapdragon 810 2.0GHz Octa Core 5.7 Inch 2K Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Θα ζητούσα mi5 αλλά το μέγεθος μετράει!!
-
Παράθεση από makis1024: “Σκεφτόμουν την 6.3.3 αλλά με κρατάει το γεγονός ότι διάβασα στο διπλανό φόρουμ ότι το dolby atmos που προστέθηκε αύξησε την ένταση και χάλασε τις ειδοποιήσεις εφαρμογών. Ισχύει αυτό; Τι εννοείς χαλάει ειδιποιήσεις εφαρμογών; εμένα δουλεύουν άψογα. Μελέτησε λιγό και θα σου πρότεινα ως εναλλακτική μια stable rom. Μια που δεν ψάχνεσαι για συνεχείς αναβαθμίσεις κάθε εβδομάδα, αφού από Δεκέμβριο δεν έχεις αναβαθμίσει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Έτσι έγραφε κάπ…
-
Παράθεση από makis1024: “Δοκίμασε κανένα wipe cache και davik cache, εάν έχεις twrp και έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση, εάν δεν στρώσει βάλε μια πιο πρόσφατη ρομ, διότι αυτές που έχεις, ναι μεν είχαν καλή διαχείρηση μπαταρίας αλλά έχαναν σε αυτό που αναφέρεις. Πάντως οι τελευταίες 6.3.3 και 6.2.25 είναι καλές κατά την γνώμη μου και στα δύο αυτά θέματα μπαταρίας και συνδεσιμότητας σε wifi δύκτιο. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Με wipe cache και dalvik δεν έχει φτιάξει, το έχω κάνει. Κ…
-
'Εχω ένα θεματάκι σε 2 RN2 που βρίσκονται στο σπίτι. Αν πχ απομακρυνθείς από την εμβέλεια του Wifi και αποσυνδεθεί ή αν έρχεσαι από έξω δεν συνδέεται αυτόματα στο Wifi πάλι αλλά πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις δικτύων και τότε αμέσως συνδέεται. Οι roms που φοράνε είναι οι 5.12.10 και 5.12.17 αλλά και σε παλιότερες ρομς το έκανε (πχ 5.10.29). Εννοείται είναι επιλεγμένη η ρύθμιση για αυτόματη σύνδεση. Κάποια λύση;
-
Καλησπέρα. Είμαι εδώ και αρκετό καιρό με την 5.12.10 που σε εμένα είναι τελείως bug free και δεν την αλλάζω αλλά θέλω να μεταβώ στην 5.12.17 που έχω δει σε ποστς και εδώ και στο γειτονικό φόρουμ ότι είναι η καλύτερη από πλευράς αυτονομίας. Ξέρω όμως ότι έχει bug με το στοκ app του καιρού. Κάπου πήρε το μάτι μου όμως ότι υπάρχει fix για αυτό;;;
-
Παράθεση από zaf_4: “Παράθεση από NasDriver: “Καλύτερη αίσθηση αφής Λιγότερες δαχτυλιές Καλύτερη προστασία λόγο καλύτερης ποιότητας τζαμιού ” Τελικά την έκανα την αγορά μου και πήρα την nillkin 9h+ tempered glass --> Nillkin 9H 2 5D 0 33mm Tempered Glass Screen Protector for Xiaomi Redmi NOTE2 | eBay ” Είναι πολύ καλό (εγώ το είχα πάρει με 5€ μόνο από Gearbest που το είχε προσφορά και με κάτι πόντους που είχα), καλύτερο από το δωράκι που δίνει το Vickmall αλλά δαχτυλιές αφήνει πάντως. Αν έχεις θ…