Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 320.

• Παράθεση από Sakoumidis: “ ” Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από kosmasdel: “Έβαλα την 151029 καθώς διάβασα ότι είναι αρκετά απροβλημάτιστη. 2 ερωτήσεις. Η εφαρμογή για τηλεκοντρόλ δεν υπάρχει; Και νόμιζα ότι οι ελληνικές dev έχουν μόνο αγγλικά και ελληνικά αλλά αυτή έχει όλες τις γλώσσες. ” 1.- Απάντηση: Πάτησες Εργαλεία σου άνοιξε ο φάκελος και δεν υπάρχει ένα μπλε εικονίδιο με την ονομασία τηλεχειριστήριο;2.- Απάντηση: Τα πάντα όλα έχει η Ελληνική Rom. ” Παράθεση από MIUI_ART: “Από όσο γνω…

• Έβαλα την 151029 καθώς διάβασα ότι είναι αρκετά απροβλημάτιστη. 2 ερωτήσεις. Η εφαρμογή για τηλεκοντρόλ δεν υπάρχει; Και νόμιζα ότι οι ελληνικές dev έχουν μόνο αγγλικά και ελληνικά αλλά αυτή έχει όλες τις γλώσσες.

• Παράθεση από sbil2: “Οπως είχα πει είχα βάλει την 5.11.19 και όλα καλά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Χτες το βράδυ (μετά από πολλή προσπάθεια ) κατάφερα και έβαλα την stable. Πέρασα όλες τις εφαρμογές που είχα στο παλιό μου κινητό (άδειασε η μπαταρία απο την πολύ χρήση) και όλα καλά εκτός του ότι κάποιες φορές σαν να κολλάει λίγο όταν πάω να ανοίξω τις ειδοποιήσεις. Κατα τα άλλα όλα ΟΚ. Έχω την εντύπωση πως με την 5.11.19 πάει λίγο καλύτερα. Και μια ερώτηση όταν πάω στην "http://www.mi.com/verify" γ…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από kosmasdel: “Παρέλαβα επιτέλους σήμερα και το δικό μου Prime από Vickmall. Τους είπα να μην αλλάξουν ρομ (για να μην κάνουν καμιά χαζομάρα με χαμένο IMEI κτλ) και ήρθε με αγγλοκινέζικη 6.7.11.0 (LHMCNCH) stable. Να βάλω την τελευταία stable ελληνική ή κάποια Dev; Βασικά επειδή θέλω root θα βάλω Dev. Ποια είναι η καλύτερη μέχρι τώρα από bugs και μπαταρία; Είχα πάρει κάπου το μάτι μου για τη 151029. ” Επειδή βλέπω άλλαξαν λίγο τα πράγμ…

• Παράθεση από kosmasdel: “Παρέλαβα επιτέλους σήμερα και το δικό μου Prime από Vickmall. Τους είπα να μην αλλάξουν ρομ (για να μην κάνουν καμιά χαζομάρα με χαμένο IMEI κτλ) και ήρθε με αγγλοκινέζικη 6.7.11.0 (LHMCNCH) stable. Να βάλω την τελευταία stable ελληνική ή κάποια Dev; Βασικά επειδή θέλω root θα βάλω Dev. Ποια είναι η καλύτερη μέχρι τώρα από bugs και μπαταρία; Είχα πάρει κάπου το μάτι μου για τη 151029. ” Επειδή βλέπω άλλαξαν λίγο τα πράγματα σε σχέση με τον Σεπτέμβριο που είχε πέσει στα χ…

• Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι φαίνεται αν έχεις το TDD-LTE ή το FDD-LTE και από έναν αριθμό στην μπαταρία αλλά δεν βρίσκω τώρα το ποστ (εκτός αν ήταν σε άλλο φόρουμ. Το θυμάται κανείς;

• Παρέλαβα επιτέλους σήμερα και το δικό μου Prime από Vickmall. Τους είπα να μην αλλάξουν ρομ (για να μην κάνουν καμιά χαζομάρα με χαμένο IMEI κτλ) και ήρθε με αγγλοκινέζικη 6.7.11.0 (LHMCNCH) stable. Να βάλω την τελευταία stable ελληνική ή κάποια Dev; Βασικά επειδή θέλω root θα βάλω Dev. Ποια είναι η καλύτερη μέχρι τώρα από bugs και μπαταρία; Είχα πάρει κάπου το μάτι μου για τη 151029.

• Καθώς είμαι σε αναμονή παραλαβής και του δικού μου Hermes θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος την silicone case της Nillkin να την συγκρίνει με την silicone case που στέλνει το Vickmall ως δώρο. Με ενδιαφέρει κυρίως το υλικό κατασκευής γιατί του Vickmall φαίνεται αρκετά ευτελές (έχει πέσει στα χέρια μου). Ξέρω πάντως ότι της Nillkin καλύπτει τις υποδοχές του κινητού για σκόνη.

• Μετά το Redmi Note 2 που είχε πέσει στα χέρια μου για να το στήσω πριν το παραδώσω, πριν 1,5 μήνα περίπου, πλέον είμαι στην αναμονή και για το δικό μου σε Prime version τώρα!! Ήμουν μεταξύ αυτού και του Xiaomi Mi Note (λόγω 3 gb ram κυρίως) αλλά θυσίασα αυτό το 1 gb ram ώστε να γλιτώσω κάποια χρήματα. Ελπίζω αυτή η έλλειψη του 1gb να μην φανεί στην καθημερινή χρήση σε βάθος 2 ετών όταν θα ξαναλλάξω.

• Το Motorola Moto G (2013) αν δεν έχει πάρει.

• Παράθεση από giorgos_x: “καλησπερα παιδια, νεος στο φορουμ.κατοχος του Note 2 16 GB. εχω την εκδοση 5.9.17 και σημερα το πρωι δοκιμασα να το βαλω σε απλη εμφανιση μεσα απο τις ρυθμισεις. μου ζητησε να κανω restart για να εφαρμοσει την ρυθμιση. και απο τοτε εχει κολλησει στην εναρξη. Μου δειχνει το σημα της ΜΙ και οτι φορτωνει το android και μεχρι εκει. το εχω αφησει 1 ωρα κ τιποτα. εβγαλα μπαταρια παλι τιποτα.προσπαθησα να μπω σε recovery με volume up and power button και παλι μου κανει το ιδιο.…

• Παράθεση από bandit: “Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν ξέρω αν έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Αν ναι, στο επόμενο update πιστεύω να έχει λυθεί. ;)” Προς το παρόν έκανα wipe cache και wipe dalvik cache από recovery. Ελπίζω να στρώσει. Κατά τα άλλα δεν έχω άλλα bugs.” αφου εισαι στην 5,9,18 γιατι δεν περνασ την 27 να δεισ αν θα φτιαξει εγω σε δυο redmi note 2 που εχω δεν εχω προβληματα με την 27” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bandit: “αφου εισαι στην 5,9,18 γιατι δεν …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν ξέρω αν έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Αν ναι, στο επόμενο update πιστεύω να έχει λυθεί. ;)” Προς το παρόν έκανα wipe cache και wipe dalvik cache από recovery. Ελπίζω να στρώσει. Κατά τα άλλα δεν έχω άλλα bugs.

• Είμαι με την 5.9.18. Μερικές φορές όταν πατάω το power button να ξεκλειδώσει η οθόνη αυτή δεν ανάβει ενώ ανάβουν τα capacitive buttons. Ακόμα και να καλέσω τον αριθμό μου πάλι δεν ανάβει (ενώ χτυπάει κανονικά) και θέλει επανεκκίνηση με παρατεταμένο πάτημα του power button για να ξεκολλήσει. Το κάνει 2 φορές την ημέρα περίπου και είναι ενοχλητικό. Ξέρετε κάποια λύση;

• RE:

kosmasdel - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση: “Μήπως έχει ένα κουμπί που λεει reed only ή κάτι τέτοιο; ΕΜένα το είχε βγάλει την πρώτη φορά στο TWRP αλλά δεν το πάτησα, έσυρα το κουμπί κανονικά και μπήκε στο περιβάλλον TWRP. Για κάτι άλλο δεν ξέρω.” Ναι αυτό λέω. Εγώ δεν πατάωτίποτα εκεί ούτε swipe, μόνο το πίσω βελάκι για να πάω στο κεντρικό μενού του TWRP.” Όχι προχώρα το και κάνε swipe χωρίς να πατήσεις το κουμπί που λέει read only” Όταν ξαναπερασω ρομ (θα μείνω με την 5.9.18 πρ…

• Παράθεση: “Μήπως έχει ένα κουμπί που λεει reed only ή κάτι τέτοιο; ΕΜένα το είχε βγάλει την πρώτη φορά στο TWRP αλλά δεν το πάτησα, έσυρα το κουμπί κανονικά και μπήκε στο περιβάλλον TWRP. Για κάτι άλλο δεν ξέρω.” Ναι αυτό λέω. Εγώ δεν πατάωτίποτα εκεί ούτε swipe, μόνο το πίσω βελάκι για να πάω στο κεντρικό μενού του TWRP.

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kosmasdel: “Το TWRP κολλάει όταν επιλέγω εντολές που συνήθως είναι τελικές μετά πχ από κάποιο wipe ή install όπως το back ή το reboot με συνέπεια να χρειάζεται να βγάλω την μπαταρία. Γιατί γίνεται αυτό;” Για να σου απαντήσουμε πρέπει να μας πεις τι ROM φοράς και πως την εγκατέστησες.” Το κινητό το παρέλαβα χτες με stable αγγλοκινέζικη 5.7.5.0. Έβαλα την ελληνικγ 5.9.18 με τον 2ο τρόπο και όλα μια χαρά. Πριν…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kosmasdel: “Το TWRP κολλάει όταν επιλέγω εντολές που συνήθως είναι τελικές μετά πχ από κάποιο wipe ή install όπως το back ή το reboot με συνέπεια να χρειάζεται να βγάλω την μπαταρία. Γιατί γίνεται αυτό;” Για να σου απαντήσουμε πρέπει να μας πεις τι ROM φοράς και πως την εγκατέστησες.” Το κινητό το παρέλαβα χτες με stable αγγλοκινέζικη 5.7.5.0. Έβαλα την ελληνικγ 5.9.18 με τον 2ο τρόπο και όλα μια χαρά. Πριν που έβαλα την 5.9.24 άρχισε να κάνει αυτά τα κόλπα…

• Παράθεση από s0n0: “Κατά την διάρκεια του update στην αρχή βασικά μου έβγαλε 1 γκριασπρη οθόνη που έλεγε κάτι για script working μετά έλεγε για 1 error mount και στην τελική έκανε το update.. Έβγαλα screenshot αλλά δεν ξέρω που αποθηκευτικε ελεγε για 0\pictures κατι τετιο αλλα δεν θυμαμαι.. Επίσης μετά μπήκα recovery να κάνω wipe πάτησα reboot system μετά απο τα wipe και δεν έκανε ποτέ reboot έβγαλα και ξαναβάλα την μπαταρια” Και εμένα το recovery τρώει κολλήματα ασχέτως ποια ρομ έχω την 18 ή τη…

• Το TWRP κολλάει όταν επιλέγω εντολές που συνήθως είναι τελικές μετά πχ από κάποιο wipe ή install όπως το back ή το reboot με συνέπεια να χρειάζεται να βγάλω την μπαταρία. Γιατί γίνεται αυτό;