Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 320.

• Στην τελευταία Global stable στην στοκ εφαρμογή του καιρού έχει αφαιρεθεί η επιλογή αυτόματου εντοπισμού τοποθεσίας;

• Η σημερινή global dev διορθωσε το πρόβλημα με το multitasking.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις => Άδειες => Αυτόματη έναρξη και δείτε αν υπάρχουν στην λίστα εφαρμογές που ξεκινούν αυτόματα και δεν το θέλετε. Κλείστε τους διακόπτες στις εφαρμογές που δεν θέλετε να ξεκινούν αυτόματα μόνες τους. ” Δεν είναι αυτο. Και μια εφαρμογή που την εχω να μην ξεκινα την ανοιγω. Την κλείνω στο multitasking. Ξανανοιγω το multitasking στο καπάκι και αυτη επανεμφανίζεται. 100% bug της ρομ. Χτες εκανα το update κ σημερα το παρατήρησα.

• Μετα το update στην τελευταία global dev 8.4.26 εμω κλεινω μια εφαρμογή στο multitasking οταν ξανανοιξω το multitasking αμεσως την ξαναεμφανιζει χωρις να την εχω ανοιξει. Το κανει και σε αλλον;

• Τα samsung μονο υποστηριζουν βιντεοκλήση. Παράθεση από loran: “Παιδιά, τυχαία χθες είδα πως ένας φίλος μου που έχει κινητό Samsung είχε επιλογή για βιντεοκλήση. Το δοκιμάζουμε και μου έρχεται κλήση που μπορούσα να απαντήσω με βίντεο απλά με το που έλεγε λήψη εικόνας στο κινητό του τερματιζόταν η κλήση. Μπορείτε να πείτε τι συμβαίνει; Εγώ δεν έχω τέτοια επιλογή στο δικό μου (Τελευταία Global). ” Αυτη την εβδομαδα δεν βγηκε global dev;

• Η σημερινή global dev διορθωσε το θέμα με το "συρταρι" που δεν εμφανιζε πχ το vradio

• Παράθεση από Fotis Bougadakis: “Παιδια εχω την 8.5.4stable, πως γινεται να βγαζει την 9.2.1 αναβαθμιση και σε ενα φιλο απο την ιδια εκδοση την 9.5.4? ” Η 9.5.4 ειναι nightly (δοκιμαστική ας πούμε) και δεν δινεται σε όλους μεχρι δοκιμαστει οτι δεν έχει bugs. Η τελευταία stable που έχει δοθεί είναι η 9.2.1. (Καλα έτσι όπως τα εκανε τελευταία η Xiaomi και να δοκιμαστεί το ιδιο ειναι...)

• Παράθεση από Paris 2018: “Άρα και μια ερώτηση ακόμα καλοί μου και υπομονετικοί συμφορουμιτες! Δε μπορώ με τίποτα να κάνω τις Bluetooth συσκευές μου να βγάλουν ήχο πολυμέσων. Έχω το Plantronics 50 και τα ασύρματα ακουστικά soundblaster Jam και δε γίνεται τίποτα. Μόνο ο ήχος κλήσης περνάει είτε έχω την επιλογή στις ρυθμίσεις ανοικτή είτε την έχω κλειστή. Καμία ιδέα ; ” Καλημερα. Στις ρυθμισεις bluetooth, εκει που ειναι η λιστα των συνδεδεμενων συσκευών, σε καθε συσκευη δεξια εχει ενα βελακι. Το πα…

• Παράθεση από Paris 2018: “Ευχαριστώ για τις προτάσεις . Αλήθεια μόλις μου θύμησες μια απορία που έχω χρόνια. Δεν υπάρχουν ιοί με την κλασσική έννοια του όρου στα Android? Τι κακόβουλα μπορεί να μπουν στο κινητό κ πως μπορώ να τα αναχαιτισω; Το comodo το έβαζα ως firewall. ” Καλημερα. Πάντου διαβαζω οτι αν βαζεις apps απο το play store δεν υπαρχει προβλημα με ιους στο android. Επισης το MIUI εχει ενσωματωμενο antivirus (στην ασφαλεια) οποτε δεν χρειαζεται αλλο.

• Παράθεση από Paris 2018: “Καλησπέρα σας. Τι εαρμογές must have εκτός root έχει να προτείνει η παρέα; Εγώ συνήθως βάζω το avast το comodo και το es Explorer. Θα εκτιμούσα προτάσεις σε κάθε είδος. Κυρίως θέλω να βρω έναν αξιόπιστο browser που θα κάνει οικονομία και θα κόβει όσο πιο πολλές διαφημίσεις. ” Βάλε τον Sasmung ή τον Yandex browser που έχουν ενσωματωμένο ad block το Adguard content blocker σαν επέκταση (το βρίσκεις από το play store και αυτό) ή μπορείς να βάλεις και άλλα ad blocker που σε…

• Το Vickmall ηταν οντως πολύ αξιόπιστο. Εμενα μου είχαν κανει αλλαγη σε κινητό επειδή ειχε καποια σημαδια μεταξυ frame και panel σαν κατσαβίδι (πληρως λειτουργικό κατα τα αλλα) με καινουριο ( το δέχτηκαν DOA) ιδιο κινητό και μια αλλη φορα τιμησαν την εγγυηση τους στους 6μηνες περιπου με αλλαγη οθονης που ειχε βγαλει κιτρινα σημάδια. Και τα 2 cases χωρίς πολλα πολλα. Εγώ ηξερα οτι αλλαξε η διοίκηση τους απο το καλοκαίρι.

• Παράθεση από tasvar: “Παράθεση από kosmasdel: “Ειναι bug της ρομ. Τι εκανε και σε εμενα στον yandex browser. Εβαλα αλλο browser και δεν το εκανε ξανα. ” Μιλάμε για την 9.5 stable? Γιατί σε εμένα και 2 άτομα ακόμη που την έχουμε κάνει την αναβάθμιση, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. ” Εγω λεω για την τελευταία dev global. Παράθεση από MIUI_ART: “Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα με την τελευταία Stable V9.5. Όσοι δεν έχετε κάνει ακόμη Update σε αυτή την Version, μην το κάνετε γιατί ίσως είναι η ποιο προ…

• Ειναι bug της ρομ. Τι εκανε και σε εμενα στον yandex browser. Εβαλα αλλο browser και δεν το εκανε ξανα.

• Παράθεση από 8@nos: “Ναι βρε κανονικά γίνεται, κι εγώ τώρα έτσι το έχω το κινητό με official rom + twrp του @geoanto555. Αλλά όπως είπα μετά από κάθε αναβάθμιση τα χάνεις και πρέπει να ξαναπεραστούν από την αρχή. Εκτός αν έχεις το kenzo ή το Mi5 που για αυτά τα κινητά υπάρχει και ZCX-TWRP που δεν χάνεις το twrp μετά από κάθε αναβάθμιση. Προσοχή όμως ξαναλέω ποτέ official rom + twrp γιατί θα πέσεις σε bootloop. Αν θες root βάζεις official rom + twrp + supersu ή magisk αλλιώς αν δεν θες root βάζει…

• Παράθεση από 8@nos: “Αφού θες αυτόματες αναβαθμίσεις μείνε στη rom που είσαι τώρα (απ'όσο κατάλαβα έχεις την official) απλά βάλε twrp + supersu ή magisk. Μετά από κάθε αναβάθμιση όμως θα πρέπει να τα ξαναπερνάς γιατί θα σβήνονται. Φυσικά πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει bootloader για να γίνεις root ” Γινεται OTA update σε official global rom οταν εχεις TWRP ;; Μεχρι τώρα ηξερα πώς οχι γιατί χρειαζόταν η "μαμά" recovery. Αλλαξε κατι;

• Ψήφισα ως kosmasdel. Μπορούμε κάθε μέρα να ψηφίζουμε ή κρατάει την ψήφο μας μια και καλή;

• Περιμενε 3-4 μερες να "κατσει" καλα η ρομ και μετα βγαζεις συμπεράσματα.

• Σιγά ρε παιδιά δεν θίξαμε την εταιρεία επειδή σχολιάζουμε τα κακώς κείμενα. Το ό,τι οι περισσότεροι εδώ είναι fan της Xiaomi (και εγώ είμαι) δεν σημαίνει ότι όταν κάτι το κάνει στραβά δεν θα το λέμε. Όταν όμως στην επίσημη εφαρμογή του mi fit στο Play store έχουν το feature της αναγνώρισης κλήσεων αλλά σε πάνω από 8 χαρακτήρες κρασάρει το mi band και έχουν περάσει μήνες χωρίς να το φτιάξουν ε όπως και να το κάνουμε είναι φάουλ τους. Ειδικά από την στιγμή που έχουν από πίσω ολόκληρη ομάδα develop…

• Παράθεση από Straw: “Χαίρετε! Μόλις πήρα το εν λόγω band και ασχολούμαι αρκετές ώρες για να το σετάρω. Ψάχνω δωρεάν εφαρμογή που να υποστηρίζει αναγνώριση κλήσεων και να δείχνει αποστολέα μηνύματος sms,viber κτλ. Επίσης, ιδανικά να δείχνει και preview του μηνύματος. Η notify and fitness θέλει να την αγοράσεις για να σου δώσει αποστολέα σε viber...γενικά είναι σχεδόν τα πάντα κλειδωμένα. Γύρισα το κινητό στα κινέζικα και έκανα το update στο band. Η συγκεκριμένη θα με καλύψει? Το gadgetbridge είνα…

• Παράθεση από Nikolas Spiridakis: “Παράθεση από kosmasdel: “Από τότε που αναβάθμισα σε Nougat το Redmi Note 4X μου συνεχώς μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μου κλείνει το Gadgetbridge και χάνω ειδοποιήσεις. Έκανα όλες τις ρυθμίσεις για την μπαταρία και τα δικαιώματα και έχω κλειδώσει την εφαρμογή αλλά πάλι την κλείνει και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα στο app που μου διαφεύγει; Το κινητό πάντως δεν είναι πολύ φορτωμένο. ” Ειναι παλια έκδοση της εφαρμογής gadgetbridge που θ…