Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 320.

• Από τότε που αναβάθμισα σε Nougat το Redmi Note 4X μου συνεχώς μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μου κλείνει το Gadgetbridge και χάνω ειδοποιήσεις. Έκανα όλες τις ρυθμίσεις για την μπαταρία και τα δικαιώματα και έχω κλειδώσει την εφαρμογή αλλά πάλι την κλείνει και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα στο app που μου διαφεύγει; Το κινητό πάντως δεν είναι πολύ φορτωμένο.

• Εντωμεταξύ είναι τόσο δύσκολο οι της Xiaomi να έχουν ρυθμίσει σωστά εδώ και τόσο καιρό το firmware ώστε να εμφανίζονται κανονικά όλοι οι χαρακτήρες για να μην χρειάζεται να καταφεύγουμε σε λύσεις 3rd party εφαρμογών;;; Πόσο μάλλον όταν το mi band το πουλάνε και σε άλλα κράτη...

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από George 21: “Το ελληνικό mi fit κάποιος αν μπορεί?? ” Δεν υπάρχει "Ελληνικό" Mi Fit και για να το πω καλύτερα, δεν υπάρχει "Ελληνικό" firmware... απλά το πρόγραμμα είναι πειραγμένο για να δείχνει στην Ελληνική γλώσσα την επιλογή για την αναγνώριση κλήσης και χρησιμοποιεί το Κινέζικο firmware που αντί για ???? στους Ελληνικούς χαρακτήρες, βγάζει σωστά τα Ελληνικά γράμματα φτάνει να μην είναι τονισμένα. Είναι θέμα χρόνου να το φτιάξουν σωστά οι Κινέζοι και να μη…

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Έβαλα την άρωμα stable 9.0.4.0 και όταν έχω συνδεδεμένα hands free οι ειδοποιήσεις του whats app δεν ακούγονται από το μεγάφωνο (μόνο από τα ακουστικά). Στην προηγούμενη rom που είχα (xtrv stabe 8.5.6.0, android 6.0) ακούγονταν κανονικά με συδεδεμένα τα hands free οι ειδοποιήσεις από το μεγάφωνο. Μπορώ να το διορθώσω αυτό;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από polis4gr: “Νέα παραλαβή! Xiaomi RN4 Global | AEX ” Για δωσε λινκ σε pm αν θες! Τα κουμπια στο πλαι ξεχωριζουν με το δαχτυλο ή πρεπει να κοιτας την θηκη για να τα πατησεις; Επισης ειναι μαλακη στα κουμπια;

• Παράθεση από lousou: “Ναι η επιλογή να είναι ανιχνεύσιμο πρέπει να ναι ενεργοποιημένη. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να το κάνεις unpair απ το mi fit και μετα και απ το gb και μετα pair παλι. Εγω το χω paired και με τα 2 αλλα το χω βγαλει το Mi fit. ” Λοιπόν τα δοκίμασα όλα. Για έναν παράξενο λόγο η λύση είναι να έχω οπωσδήποτε το mifit. Όταν συνδέεται τοπ Mifit το gb συνδέεται ακαριαία και με κλειστή την επιλογή της ανιχνευσιμότητας. Αν απεγκαταστήσω το mifit το gb "μουλαρώνει" και δεν συνδέεται…

• Παράθεση από panandreas: “Παράθεση από kosmasdel: “Ποια είναι αυτή η επιλογή; Η μόνη που βρήκα είναι μία που λέει για αντιστοίχιση bluetooth και να απενεργοποιηθεί αν υπάρχουν προβλήματα σύνδεσης. ” Η επιλογή να είναι η συσκευή (mi band) ανιχνεύσιμη και από άλλες συσκευές, δεν νομίζω να υπάρχει στο gadgetbridge, μόνο στο mi fit την έχω δει. Αυτό που κάνω εγώ όταν έχω πρόβλημα σύνδεσης είναι να κλείνω το gadgetbridge από τον task manager του κινητού. Από ότι βλέπω έχεις xiaomi οπότε αν είσαι με m…

• Παράθεση από lousou: “Παράθεση από kosmasdel: “Καλημέρα. Τελικά έχω πρόβλημα με το gadgetbridge. Δεν συνδέεται με τίποτα ξανά. Δεν έχω εγκατεστημένο καθόλου το Mi fit. Μετα από 2-3 συνδέσεις που έκανα και δούλευε κανονικά πλέον . ” Έχω ξαναγράψει όταν αργεί να συνδεθεί πολύ ώρα, κράτα παρατεταμένα το δάχτυλο στην οθόνη του gadgetBridge (στα μεγάλα γράμματα εκεί που λέει "Mi Band 2") μέχρι να αποσυνδεθεί και μετά ξανακάνε ένα απλό tap στο ίδιο σημείο για να ξανασυνδεθεί ” Δεν λειτουργεί όση ώρα κ…

• Καλημέρα. Τελικά έχω πρόβλημα με το gadgetbridge. Δεν συνδέεται με τίποτα ξανά. Δεν έχω εγκατεστημένο καθόλου το Mi fit. Μετα από 2-3 συνδέσεις που έκανα και δούλευε κανονικά πλέον αρνείται πεισματικά να συνδεθεί. Με το mi fit δεν είχα κανένα θέμα με δυσκολία σύνδεσης ή αποσυνδέσεις οπότε μάλλον δεν είναι θέμα του band. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει; Χρειάζομαι το gadgetbridge μόνο το πρόβλημα του reboot του miband όταν η επαφή που σε καλεί έχει πολλά γράμματα.

• Το gadgetbridge δεν ξανασυνδεεται με το miband2 αν το αποσυνδεσω (πχ κλεισω το bluetooth) εκτος αν κανω επανεκκινηση το κινητο. Αυτο ειναι γνωστο bug ή συμβαινει μονο σε μενα; Edit: τελικα συνδεθηκε αλλα μετα απο αρκετα λεπτα.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kosmasdel: “Αλλά γιατί η ανησυχία σου δεν καταλαβαίνω. Έχει κάποιο πρόβλημα η ελληνική stable; ” Η διαδικασία με θορύβησε λίγο, αλλα αφου έχεις ΙΜΕΙ, ΟΛΑ καλά ” Τι το περίεργο έκανα; Γύρισα με miflash σε 8.2.10.0 από 8.5.8.0 και πέρασα με twrp την τελευταία ελληνικά stable 8.5.4.0, 6.0. Btw υπάρχει πουθενά link με το apk του adguard που είναι ενσωματωμένο στις ελληνικές dev roms;

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kosmasdel: “Έχω. Γιατί να μην έχω; ” Κοίταξε το να είμαστε σίγουροι... ” Έχω 2 ΙΜΕΙ κανονικά και σήμα. Αλλά γιατί η ανησυχία σου δεν καταλαβαίνω. Έχει κάποιο πρόβλημα η ελληνική stable;

• Παράθεση από spideman3: “Με το miflash περνάμε μόνο τις official. Την ελληνική XTRV rom και οποιαδήποτε costume rom μόνο με το twrp. ” Nαι το γνωρίζω. Έτσι το έκανα. Παράθεση από Bodai: “@kosmasdel έχεις ΙΜΕΙ ?? ” Έχω. Γιατί να μην έχω;

• Παράθεση από spideman3: “Φυσικά και μπορείς αρκεί να έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader, μετά να περάσεις το recovery costume twrp, να κάνεις ένα factory reset λόγου μετάβασης από official rom σε costume rom. Αν είναι κλειδωμένος εδώ όλοι οι οδηγοί: Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή ” Δεν κρατήθηκα και πέρασα global 8.2.10.0 που είναι android 6 τελικά για να περάσω στην xtrv stable. Έλεγα μήπως επειδή ήταν 7αρι γινόταν μόνο με miflash να γυρίσεις σε 6αρι. Πάντως καλό να το ξέρω σαν πληροφορ…

• Καλησπέρα. Μπορώ από global 8.5.8.0 που είναι android 7 να περάσω στην ελληνική stable 8.5.4.0 που είναι android 6 ή θα έχω προβλήματα;

• Παράθεση από mperkismixalis: “Άρα μόνο από εκεί μπορώ να έχω πιο καλά των ελενχο για από πια κάρτα θα έχω ιντερνέτ . Σε ευχαριστώ πολύ. ” Όχι "πιο καλά", μόνο από εκεί διαλέγεις ποια κάρτα θα έχει ίντερνετ. Τίποτα. Απλά δεν εξηγούσες καλά τόση ώρα τι ακριβώς ήθελες και φάγαμε πολύ χρόνο για να σου εξηγήσω.

• Παράθεση από mperkismixalis: “Για να καταλαβω , η μία σιμ που τώρα είναι η 2 από αυτή θα έχω ιντερνέτ . Και για να επιλέξω την ένα θα πρέπει να κάνω αυτό που έγραψες . ” Αυτή την στιγμή έχεις ίντερνετ από τη σιμ 2 (what's up). Για να έχεις ίντερνετ από την άλλη σιμ θα κάνεις τν αλλαγή όπως πχ σε δείχνω στο επισυναπτόμενο screenshot κάτω. Ανάλογα μετά θα αλλάξει και το μενού "Ρυθμίσεις κάρτας sim" όπου η σιμ που έχει τα data θα έχει πιο πολλές επιλογές.

• Παράθεση από mperkismixalis: “Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από mperkismixalis: “Κοιτάξτε το τώρα που έχω βάλει και τα δύο ενεργά . ” Καλά έλεγα ότι δεν μιλάμε από την ίδια βάση. Δεν αλλάζεις από εκεί ποια κάρτα θα έχει δεδομένα. Πας Ρυθμίσεις-->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-->κάτω διαλέγεις ποια σιμ θες να έχει ίντερνετ. ” Αυτό έχω κάνει αλλά γιατί στην μια έχει να επιλέξω 4g ενώ στην άλλη δεν έχω επιλογή καθόλου . Στην δεύτερη σιμ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 4g …