Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 320.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από mperkismixalis: “Κοιτάξτε το τώρα που έχω βάλει και τα δύο ενεργά . ” Καλά έλεγα ότι δεν μιλάμε από την ίδια βάση. Δεν αλλάζεις από εκεί ποια κάρτα θα έχει δεδομένα. Πας Ρυθμίσεις-->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-->κάτω διαλέγεις ποια σιμ θες να έχει ίντερνετ.

• Παράθεση από mperkismixalis: “Μέσα από τις ρυθμίσεις κάρτας πάω και ενώ είναι ενεργοποιημένη για δεδομένα και η δύο ή ρύθμισης είναι όπως στον φωτό . ” Στις φώτο που έβαλες πιο πριν εχεις βάλει δεδομένα να έχει η what up. Βάλε να έχει δεδομένα η σύνδεση και ξαναπόσταρε τα ίδια screenshots.

• Παράθεση από mperkismixalis: “ Όχι δεν αλλάζει κάτι , έτσι είναι όπως και να το ρυθμισω . Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν μιλάμε από την ιδια βαση και καταλαβα τι λες τι να σου πω. Πολυ περίεργο...

• Παράθεση από mperkismixalis: “ Κοίτα να δεις πριν τις είχα τούμπα και πάλι το ίδιο είναι στον δεύτερη έχει περισσότερες επιλογές . Και έτσι έχω βάλει και εγώ αυτή που θέλω να έχω τι ιντερνέτ στον δεύτερη . Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” με μπερδεψες. Δηλαδη αν αλλάξεις προτιμωμενη σιμ για data απο τις ρυθμίσεις "δικτυα κινητης τηλεφωνίας" δεν αλλάζει το μενου; Μην τις αλλαζεις θεση δεν χρειαζεται.

• Παράθεση από mperkismixalis: “Καλημέρα σας , έβαλα χθες δεύτερη κάρτα σιμ και δεν μπορούσα να βάλω μόνο από τι μια να έχει ιντερνέτ . Μετά παρατήρησα ότι έχει διαφορετική ρύθμιση η μια από την άλλη , έβγαλα φωτό κοιτάξτε το και πέστε μου και αν είναι το ίδιο σε εσάς . Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatal ” έτσι ειναι. Στην καρτα που εχεις διαλεξει να εχεις data εχει περισσοτερες ρυθμισεις

• Παράθεση από makisfz: “Κοίτα και αυτόν το οδηγό μήπως σε βοηθήσει Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi Redmi Note 3 pro ” Τον είχα δοκιμάσει και παλιότερα. Ούτε τότε ούτε και τώρα, Βγάζει το συνημμένο.

• Έβαλα την global stable 8.5.8.0 με miflash και καθαρισμό δεδομένων χωρίς κλείδωμα bootloader και το tethering πάλι δεν λειτουργεί όπως είχε γίνει και με το update από 8.2.10.0 σε 8.5.4.0. Δείχενι ότι συνδέθηκε πχ το λάπτοπ και έχει ίντερνετ αλλά δεν ανοίγει σελίδες και άλλες φορές έχει θαυμαστικό και λέει δεν έχει ίντερνετ. Και στις ελληνικές που είχα βάλει χρειάστηκε το app wifi tethering fix για να φτιάξει. Χωρίς root τελικά υπάρχει καμιά λύση να στρώσει;; Πώς γίνεται σε άλλους να δουλεύει με …

• Αν περάσουμε τις γραμματοσειρες με τον τροπο που περιγράφεις η επανεκκινηση στο band με mifit οταν υπαρχει κληση με περισσότερους απο 18 χαρακτήρες κτλ. θα σταματησει;

• Το gadgetbridge ειναι αυτόνομη εφαρμογη ή χρειάζεται να τρεχει και το mifit ταυτόχρονα;

• Παράθεση από billphone: “Καλησπέρα, πρέπει οπωσδήποτε να κάνω root το Mi5 για να μοιράζει internet; δεν το γράφει σαν απαίτηση στον οδηγό (έτρεξα την εντολή αλλά βγάζει "Error while accessing settings provider" κλπ) ” Εμενα το εγραψε και ενω εκανα root. Μηπως ισχύει ο οδηγος μονο για lollipop;

• Redmi note 4X - stable global version

kosmasdel - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από Action Man: “Καλησπέρα Χιλιοειπωμένη ερώτηση... Τελικά mtk ή snapdragon?? Eίχα για έξι μήνες redminote4 mtk. ” Το δρακακι!

• LineageOS σε mido

Μήνυμα

Παράθεση από sirgeorge: “Παράθεση από kosmasdel: “Η lineage είναι καλύτερη στην κατανάλωση από MIUI; ” Με lineage και resurrection δεν βγαζεις μέρα!!σα τη miui δεν έχει παιδιά!!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Παράξενο. Στο Kenzo με Cyanogenmod (ήταν στα σκαριά ακόμα τότε η linage) κέρδιζα 1-2 ώρες sot σε σχέση με MIUI.

• LineageOS σε mido

Μήνυμα

Η lineage είναι καλύτερη στην κατανάλωση από MIUI;

• Και εμενα η Nougat δεν με πολυαρεσε. Κλεινει εφαρμογες πιο επιθετικα και η αυτονομια ειδικα στην xtrv miui 9 ειναι πιο μικρη απο την global. Εχουν περασει 5 μερες απο τοτε που την εβαλα και δεν ειδα βελτίωση.

• Παράθεση από selas: “Γειά σε όλους! παρήγγειλα από geekbying και παρέλαβα το xiaomi redmi 4X, σε Global έκδοση (MIUI Global 8.2/ σταθερή 8.2.4.0.0 MCFMIDL). Με μια ματιά στο forum είδα ότι θα έπρεπε τα μηνύματά μου να είναι 160 χαρακτήρες by default (ή λάθος κατάλαβα;) γιατί τα ελληνικά υπήρχαν ήδη σαν γλώσσα, αλλά γράφω πάλι με 70/SMS. Επειδή δεν καταλαβαίνω και πολλά από τεχνικά θέματα, υπάρχει κανείς να δώσει μια κεντρική ιδέα τί να κάνω; Πρέπει όντως να κατεβάσω mod? (αν πείτε ναι,πρέπει να …

• Θα φανει παραξενο αυτο που θα γραψω. Ημουν στοκ με 8.5.4.0 και εβαλα xtrv 7.8.31 και ειναι μεν πιο snappy αλλα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση (σιγουρα μια ωρα λιγοτερο sot) πράγμα παράξενο αφου μονο τα google apps να σκεφτεις οτι δεν εχει ειναι πολυ πιο ελαφρια. Βεβαια ειμαι ακομα στην 2η φορτιση, δεν ξερω αν "κατσει " πιο μετα η ρομ και στρώσει.

• Καλημέρα. Σημερα το πρωί βρηκα το κινητο να έχει καθαρισει μονο του το multitasking ενω δεν το ειχα κανει εγω πριν κοιμηθω. Επίσης η εφαρμογη ειχε αποσυνδεθει απο το mi account μονη της. Περίεργο.... (Xtrv 7.8.31)

• Παράθεση από linuxilakis: “τότε το έφτιαξαν στην τελυταία. Ας το δοκιμάσουμε λοιπόν edit ισχύει δουλεύει λοιπόν @kosmasdel Φτιάξε τρεις οθονες και μπες στις ρυθμίσεις του ενώνοντας τα δυο δάκτυλά σου προς τα μέσα. Πάτα σε ένα εικονίδιο της αρχικής οθόνης. Κάτω κάτω σου βγάζει τις τρεις οθόνες που έχεις φτιάξει. Πάτα παρατεταμένα μια οθόνη και σύρε την αριστέρα της κεντρικής που έχει το άσπρο πλαίσιο γυρω γυρω. ” Ευχαριστώ! Δουλεψε. Τα εικονίδια στο multitsking ξερεις αν μικραινουν; Δεν γινεται π…

• Παράθεση από kosmasdel: “Στην MIUI 9 (xtrv 7.8.31) πώς μπορώ να προσθέσω οθόνες δεξιά και αριστερά της home οθόνης; Επίσης τα εικονίδια στο multitasking δεν μπορούν να μικρύνουν πλέον; ” Εδώ καμια λυση;

• Στην MIUI 9 (xtrv 7.8.31) πώς μπορώ να προσθέσω οθόνες δεξιά και αριστερά της home οθόνης; Επίσης τα εικονίδια στο multitasking δεν μπορούν να μικρύνουν πλέον;