Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 320.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από kosmasdel: “Bootloader δεν ξεκλειδώνει (για να φλασάρω με miflash) αφού έχω global stable ” Ξεκλειδώνει και με αυτήν που έχεις, κι ας είναι Global Stable ” Φτάνει στο 50% και λέει couldn't verify device. Επίσης λέει "Current account is different from the account info on the device" Αποκλείεται αυτό. Έναν mi account έχω όλο κι όλο. Έβαλα την τελευταία έκδοση του Mi account Και βγάζει αυτό τώρα:

• Με αυτόν τον οδηγό τις έκανα disable. Μπαίνει σε fastboot mode αλλά τι να κάνω;

• Καλημέρα. Έχω ένα Redmi Note 4 Global version με την global stable 8.1.15.0. Χωρίς root και με κλειδωμένο bootloader Ξαφνικά ενώ το είχα κλείσει όταν πάω να το ανοίξω έχει πέσει σε bootloop. Βγάζει την οθόνη με το σήμα ΜΙ που κάτω λέει android (αλλάζει και η φωτεινότητά της κιόλας) και μετά μία άσπρη μπάρα που φορτώνει και μέτα πάλι από την αρχή. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό, το μόνο που είχα κάνει είναι να απενεργοποιήσω με πλάγιο τρόπο της εφαρμογές της google. Κάπου είχα δει σε νήμα άλλου κινητο…

• Redmi note 4X - stable global version

kosmasdel - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Μια ερώτηση εγκυκλοπαιδικού χαρακτήρα πιο πολύ καθώς διάβασα το ποστ για τις διαφορετικές εκδόσεις του Redmi Note 4. Τα Redmi Note 4X: snapdragon 625 χωρις 800αρα και Redmi Note 4 (snapdragon): snapdragon 625 χωρις 800αρα Είναι ουσιαστικά τα ίδια απλά το ένα βγήκε για Ινδία και το άλλο αργότερα για Κίνα και διαφέρουν στα διαθέσιμα χρώματα μόνο; Τα Redmi Note 4 Global Edition: snapdragon 625 με 800αρα και Redmi Note 4X της infoquest είναι το ίδιο κινητό;

• Xiaomi Redmi Note 4 Global Version Αγορά από Vickmall Ευρωπαϊκή αποθήκη Μαύρο χρώμα - full black Υποστηρίζει 800 band Αγορά 20/5/2017 Front Camera: ofilm_s5k5e8 Back camera: ofilm_s5k3l8 Αυτές είναι η Samsung κάμερες;;;

• Παράθεση από newsformobiles: “Παράθεση από kosmasdel: “Το mifit μου κάνει ένα κουλό. Κάθε φορά που ανοίγω την εγαργμοή στα app alerts εμφανίζει ότι δεν έχω δώσει τα δικαιώματα πρόσβασης ειδοποιήσεων ενώ πράγματι ο διακόπτης είναι δεξιά στις ρυθμίσεις. Θέλει να τον κλέισω να τον ξανανοίξω και τότε είναι οκ. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; ” Μία φορά. Μπες στις ρυθμίσεις, απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις, βγες, κλείστα όλα, ξανατρέξε το Mi fit, μπες στις ρυθμίσεις, ενεργοποίησε το και θα είσα οκ. ” Ότ…

• Παράθεση από NasDriver: “Για βίντεο πιο έχει ? ” τον εξερεύνητη και το μαμά βίντεο σε εμένα.

• Παράθεση από NasDriver: “Ρυθμίσεις > Εγκατεστημένες Εφαρμογές > Προεπιλογές > Άλλαξε τις επιλογές ή βάλε δεν έχει επιλεγεί ώστε να σε ρωτάει κάθε φορά ” Δεν έχει κάτι για το youtube σχετικό.

• Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από sarakats85: “Σχετικά με το youtube γιατι ανοίγει με εφαρμογη από όλους τους brownser που δοκιμασία?? επίσης δε παιζει μόλις βγαινω από τη σελίδα στο παρασκήνιο...ξέρετε ποια ρύθμιση χρειάζεται? ” Οταν είσαι σε browser και πατάς να ανοίξεις ένα link του YouTube, εμφανίζεται ένα αναδευόμενο παράθυρο που σε ρωτά με ποια εφαρμογή θέλεις να το ανοίξεις.Για το δεύτερο, δεν υποστηρίζουν όλες οι σελίδες background playback στο background από browser. Το YouTube είναι μί…

• Το mifit μου κάνει ένα κουλό. Κάθε φορά που ανοίγω την εγαργμοή στα app alerts εμφανίζει ότι δεν έχω δώσει τα δικαιώματα πρόσβασης ειδοποιήσεων ενώ πράγματι ο διακόπτης είναι δεξιά στις ρυθμίσεις. Θέλει να τον κλέισω να τον ξανανοίξω και τότε είναι οκ. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;

• Παράθεση από geotzia: “Δεν κατάλαβα τι εννοούσες Τώρα να απενεργοποιήσεις εφαρμογές συστήματος χωρίς ρουτ-δεν το ξέρω-αλλά το βλέπω χλωμό. ” Το disable το κατάφερα χωρίς root με ενα app απο το store. Τελικα για το 3g στην χωρις data sim το ρυθμισα απο το μενου που βγαινει οταν πληκτρολογεις *#*#4636#*#* και το εβαλα "μονο gsm". Στο "μαμα" app των sms στην global μπορω να εχω 160 χαρακτήρες με καποιο mod ή παω αναγκαστικά σε αλλο app;

• Παράθεση από geotzia: “Για τo πρώτο κρατας πατημένο το σήμα των δεδομένων στο πανελ ρυθμίσεων και διαλέγεις μόνο 2g ή αλλιώς πας ρυθμίσεις-καρτες σιμ-πατας στην εταιρία που έχεις - προτιμώμενος τύπος δικτύου.. Για τo δεύτερο αν εισαι ρουτ με titanium backup ” Βρε το πρώτο που λες το ξέρω. Αλλά είναι η sim που δεν έχω για data οπότε δεν υπάρχει αυτή η επιλογή για "προτιμώμενο τύπο δικτύου", υπάρχει μόνο στην άλλη sim που έχω επιλέξει για data. Για το 2ο κάπου είχε πάρει το μάτι μου έναν οδηγό χωρ…

• Περασα για 1η φορα Miui marshmallow, την global stable 8.1.1 . Παρατηρώ οτι η σιμ που δεν εχω διαλέξει να λειτουργει data συνδεεται σε δικτυο 3G αντι για 2G οπως σε οποιαδηποτε αλλη ρομ εχω δοκιμάσει πραγμα που δεν το θελω (στο σπιτι δεν ειναι καλο το σημα 3G και καταναλωνει μπαταρια) και δεν μπορω να το αλλαξω σε μονο 2g. Υπάρχει λυση σε αυτο; Επίσης πώς γινεται να απενεργοποιησω εφαρμογες συστήματος που δεν τις θελω (κυριως τις γκουγκλοεφαρμογες);

• Παράθεση από vasilakis1: “Παιδιά καλησπέρα. Έχω φρικάρει. Πριν από λίγο στην οθόνη στο κέντρο δεξιά ένα σημείο έγινε κίτρινο. Τι να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από zt654: “από το πως το κρατούσες είναι. Κρύωσε το λιγάκι και θα φύγει. ” Όχι απαραίτητα. Φίλου μου ίδιο κινητό η οθόνη του κιτρίνισε ξαφνικά επάνω αριστερά και δεν έφευγε. Στάλθηκε πίσω για επισκευή.

• Παράθεση από DARVOR: “παιδιά Κινητο Xiaomi Redmi 4X 32gb 3GB Dual SIM LTE Gold - Κινητο τηλεφωνο (TEL.090831) αξιζει να το παρω απο η σοπ? το εχουν φτηνα σε σχεση με ολα.. παιζει μπαντα β20? μπορω να του βαλω ελληνικα σωστα; ” By the way αυτό που έβαλες δεν είναι το Note αλλά το μικρό.

• Snapdragon 650 vs Snapdragon 625

kosmasdel - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα στο φόρουμ! Θέλω να ρωτήσω ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των cpu του θέματος; Που υπερτερεί ο καθένας και που μειονεκτεί; Κατ' επέκταση ποια gpu είναι καλύτερη; Η adreno 510 του 650 ή 506 του 625;

• Καλησπέρα, Ισως έχει ξαναπαντηθει αλλα θελω να ρωτησω οι θηκες για το redmi note 4 global (αυτου που εισαγει η infoquest δηλαδη) ειναι ιδιες με του redmi note 4x;

• Φαίνεται εξαιρετικό για να βάζεις μία ρομ όπως την θες εσύ και πιο ελαφρυά. keep up the good work!

• Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, έχετε καμία δοκιμασμένη πρόταση σε θήκη τύπου silicone, tpu, rubber, soft (και πάει λέγοντας ) ; Είμαι με την Ipaky τόσο καιρό και θα ήθελα να αλλάξω. Στο Redmi Note 2 ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την Nillkin αλλά για το Kenzo δεν έβγαλε rubber case.

• Παράθεση από JamFati: “Φίλε δες στη πρώτη φώτο τι χρήση κάνω. Ναι μόνο μία sim έχω αλλά η το wifi θα είναι συνέχεια ανοιχτό η τα δεδομένα, και όπως βλέπεις δεν έχω καλό σήμα WiFi γτ εγώ είμαι στον τρίτο όροφο και το router είναι στο πρώτο όροφο. GPS, Bluetooth κλειστά, τον φωτισμό αυτόματα. ” Ναι το είδα αργότερα στην 1η φώτο. Πιθανόν η 2η sim να κάνει διαφορά. Πάντως wifi - data και εγώ εναλλάξ χρησιμοποιώ πάντα.