Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 320.
-
Ψήφισα ως "kosmasdel"
-
Ελαχιστα χρησιμοποιώ sms αλλα γιατι να απαντησει κανεις οχι;
-
Ειχα και εγω θεμα με απενεργοποιηση αδειας κλειδωματος αλλα τελικα μετα απο μια βδομαδα περιπου επανήλθε. Εκανα μερικα ποστς στι αγγλικο φορουμ, ανοιξα και thread στο complaints και τους εστειλα και email. Τωρα τι απο αυτα έκανε να λυθει το προβλημα δεν ξερω. Η ερωτηση που εχω ειναι οτι εχεις αδεια να ξεκλειδωνεις 1 κινητο τον μηνα εννοωντας διαφορετικη συσκευη ή ακομα και την δικη σου συσκευη μπορείς μια φορα τον μηνα;
-
Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “Σταματήστε και ας προσευχηθούμε όλοι να φτιαχτεί σωστά το sms app Και να μη χρειαζόμαστε mods και number fixer ” Εμένα πάντως αυτη είναι η απορία μου. Όταν θα πηγαίνουν οι "κοινοί θνητοί" (που απλά το βρήκαν φθηνό και ωραίο και το αγόρασαν) στον Κοτσόβολο και τον κάθε Κοτσόβολο και τους λένε έχω πρόβλημα με τα sms, τι θα τους λένε οεο;;; Μπείτε στο xiaomi-miui.gr και θα βρείτε λύση ή απλά θα τους κοιτάνε...; ” θα κατεβασουν αλλο app πολ…
-
Πάντως στα χαρακτηριστικά του Redmi Note 3 Pro αναφέρει μήκος 150mm και ότι υποστηρίζει την B20 μπάντα....
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από parispap89: “Όταν σου λέει Οι τιμές λοιπόν, διαμορφώνονται ως εξής: - Xiaomi Redmi 3S – €189 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro – €229 Είναι 60 με 80 ευρώ διαφορά από Κίνα! ” Ναι αλλά αν πάθει κάτι το 3S σου που το έχεις πάρει 109€ όπως προείπες τότε θα δώσεις ένα 50αρι μεταφορικά να το στείλεις πίσω τα οποία δεν τα παίρνεις πίσω. Ενώ αν το πάρεις από Ελλάδα πας την βολτούλα σου προς Καλλιθέα και ξεμπερδεύεις! Παιδιά το ευχάριστο νέο δεν είναι για μας που είμαστε junk…
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από kosmasdel: “Με μπέρδεψες! Μπορώ να το ξεκλειδώσω τελικά με άλλον λογαριασμό ή θα υπάρξει μπέρδεμα όπως λες; Παράθεση από makis1024: “Βέβαια μπορείς. Ότι σου λέει ο Γιώργος, το κινητό έχει ξεκλειδώσει με άλλον λογαριασμό, περιπλέκεται η ιστορία, Sory @geoanto555 , δεν το είχα δει. ” ” Μπες στο en.miui.com.Κανε και κανένα ποστ εκεί για να φανείς ενεργός. Γράψε και στο τοπικ που έχουν για τις αιτήσεις,το πρόβλημα σου. ” Λοιπόν κάνω από κανένα ποστ στο en.miui.com…
-
Με μπέρδεψες! Μπορώ να το ξεκλειδώσω τελικά με άλλον λογαριασμό ή θα υπάρξει μπέρδεμα όπως λες; Δεν το είχα ξεκλειδώσει με άλλο λογαριασμό παλιότερα, με τον ίδιο το είχα κάνει που προσπαθώ και τώρα. Παράθεση από makis1024: “Βέβαια μπορείς. Ότι σου λέει ο Γιώργος, το κινητό έχει ξεκλειδώσει με άλλον λογαριασμό, περιπλέκεται η ιστορία, Sory @geoanto555 , δεν το είχα δει. ”
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kosmasdel: “Όχι ακριβώς. ” Που διαφωνείς δλδ σε αυτό που λέω... Δεν σου ακούγεται καλά το άκυρο; Σου έκοψαν την άδεια τότε.. Καλημέρα. ” Γιατί όμως και τώρα τι κάνω; Δεν θέλω να αλλάξω mi account. Μπορώ να το ξεκλειδώσω με ένα νέο mi account και να βάλω το παλιό δικό μου ξανά;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kosmasdel: “Τίποτα το ίδιο.... ” Έφαγες άκυρο στην αίτηση που είχες κάνει.. Τελευταία όλο και περισσότεροι το παθαίνουν.Ξανα κάνε αίτηση.. ” Όχι ακριβώς. Είχα κάνει αίτηση τον Σεπτέμβριο όπου και ξεκλείδωσα κανονικά μερικές μέρες αργότερα. Τώρα χρειάστηκε να ξαναξεκλειδώσω αλλά το unlock tool λέει αυτό που φαίνεται στο ποστ 14300 και από το site που κάνεις αίτηση δεν έχει κουμπί reapply όπως φαίνεται στο ίδιο ποστ. Καλημέρα
-
Παράθεση από derveni: “@kosmasdel Ο λογαριασμός σου στο Mi account είναι στο 100% ? =============== Δεκ 7th 2016, 12:46am =============== @kosmasdel Προηγούμενος σε brick Redmi 3S που επανήλθε με καλώδιο 2 λογαριασμοί μπήκαν αλλά σε ένα ξεκλειδωσε, τι να πω ίσως ο server άγνωστο κάνε προσπάθεια και αργότερα μπορεί να είναι φορτωμένος ο server. ” Τι εννοείς 100% ;
-
Καλησπέρα μετά από καιρό! Είμαι με China dev 6.8.18 και θέλω να ξεκλειδώσω bootloader (είχα ξαναξεκλειδώσει τον Σεπτέμβριο) αλλά το εργαλείο για unlock λέει ότι "Your device isn't supported by mi unlock". Έχω εισάγει κανονικά τον mi account στην συσκευή και τον αφαίρεσα από την άλλη συσκευή που χρησιμοποιώ το RN2 μήπως υπήρχε conflict. Αν πάω στο site που κάνεις την αίτηση για unlock λέει "Sorry your application has been rejected. The more active yout mi account is, the most likely is your appli…
-
Τελικά υπάρχουν άλλα εικονίδια στο miband εκτός από το whats app και το app ;
-
Παρέλαβα σήμερα ένα Kate και ο φορτιστής δεν ήταν ευρωπαϊκός αλλά αγγλικός. Το κουτί κανονικά με αγγλικά και πιστοποίηση CE. Αλλά στο ένα έγγραφο που αναφέρει τις συχνότητες δεν λέει την 800αρα... IMG_20161006_201803.jpgIMG_20161006_202530.jpg
-
Παρέλαβα κι εγώ το γυαλί για το Moto G. Ευχαριστώ Billator!
-
Παράθεση από Billator: “Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από Billator: “ ” Το γυαλί του για Moto G αφορά το 1ο μοντέλο του 2013; ” Ναι είναι Moto G του 2013 το τσέκαρα μόλις ” Εχεις pm
-
Παράθεση από Billator: “Καλησπέρα, χαρίζονται ολοκαίνουριες οι εξής θήκες και τα tempered: 1) Θήκη σιλικόνης για Mi5 2) Θήκη σιλικόνης για Redmi note 2 3) Θήκη σιλικόνης για redmi 3 4) Αυθεντική Flip Leather θήκη σφραγισμένη για Xiaomi Redmi note Tempered glass για: 1) Xiaomi Redmi note 2) Xiaomi mi3 3) ΜΟΤΟ Χ 4) ΜΟΤΟ G 5) NEXUS 6 Θα αποσταλούν με απλό γράμμα ΕΛΤΑ το κόστος είναι 1 ευρώ, τα οποία μπορούν να δοθούν είτε με κατάθεση είτε με paypal. Για τα άτομα που δυσκολεύονται οικονομικά τα μετα…