Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 161.
-
Παράθεση από dfoust: “Απλά δεν έχει την B20 (800άρα) μπάντα στο 4g, σε κάποιες περιοχές και ειδικά αν έχεις wind δεν θα έχεις 4g, μικρό κακό ούτε το δικό μου έχει και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Pro (omega) χρησιμοποιώντας Tapat ” Ειδικά αν εχεις wind οχι 4g αλλα ουτε και 3g δεν θαχεις σε πολλες περιοχές της χωρας και μιλαμε για αστικα κεντρα ,πρωτευουσες νομων και δεν θα φταίει το τηλ ουτε η Rom , έτσι χα χα... =============== Σεπ 18th 2017, 10:10am =============== Παράθεση α…
-
Παράθεση από Aurumnus: “Χτες παρέλαβα το Redmi 4X 4GB από Gearbest με Priority Mail EU Express χωρίς τελωνείο και λοιπές χρεώσεις. 20 μέρες από την ημερομηνία παραγγελίας. Άψογοι! Το μόνο "κακό" είναι ότι ένα partial refund που μου έκαναν, το έβαλαν στο Gearbest Wallet και όχι στο Paypal. Έδωσαν και μερικούς έξτρα πόντους. Όλα αυτά με λίγο κυνήγι βέβαια. ” Πληρωσες +24.57Ε για την επιλογη priority line έτσι ? επειδη το θελω κι εγω αυτο ,γιατι ομως λενε στη σελιδα τους 5-7 ημερες ?
-
Επειδη την πάτησα και εφαγα ολο το πρωινο ,καντε τα εξής για σιγουρια : 1) ΦΛΑΣΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ το twrp 3.1.0.0(το νεωτερο δηλ.) ,μπορειτε να το κανετε extract απο το *.zip ειδικα αν εχετε παλαιοτερη εκδοσγη 3.0.2.0 μην επιχειρησετε Install rom θα σας δημιουργησει προβλημα με bootloop ,Κολλήματα, Fc και διαφορα αλλα κουλά ! Και ναι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ δυστυχώς
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@tpapo Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη Ρομ και δεν σου μαμησε τίποτα η Ρομ , τα είπες όλα εκτός από τη διαδικασία που ακολούθησες .. .” κι όμως όπως τα λέω ,ίσως να φταίει to twrp το προηγούμενο(3.0.2.0) που είχε επάνω ,ίσως να πρέπει να φλασαρω το νέο πρώτα,δε ξέρω ...Γυριζοντας πίσω στην 7.4.13 όλα μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φιλε μου σε markw με αψογη λειτουργια εως τωρα και με την 7.3.20 επάνω περνωντας τη νεα μου μαμησε το κινητο .... παιδευομαι εδω και καποιες ωρες να επιστρεψω πισω στην 7.4.13 ,δεν ξερω πως κια γιατι μου χαλασε το πρωινο εντελως @#!$@#@$# Υ.Γ και ενω η αρχη μου ειναι κατι που δουλευει σωστα ΜΗΝ το πειραζεις...απλά ενα κατι παραπανω drain battery Που ειχε η 7.4.20 με ετρωγε λες και ειμαι μικρο παιδι και τωρα χωρις κινητο...
-
Παιδιά κάποιο tempered glass της προκοπής που να καλύπτει το μεγαλύτερο μερος της οθονης υπάρχει ? εχετε βρει ? γιατι εχω παρει απο 2 διαφορετικους και μου ηρθαν μαιμουδιες ενω περιμενα και κοντα 50 μέρες ...ας σταλει link inbox και προσοχή πολλοί πουλανε ακαταλληλα acessoires ειδικα για το redmi 4 pro ...:(
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xozeva Kafe Meze: “Πάντως σε recovery το είδε κανονικά Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” μερικοί δε διαβάζετε καθόλου το νήμα..τεσπά κάνε επανεκκίνηση στο bootloader από το twrp και θα το δει μέχρι το επόμενο power off υπάρχει πρόβλημα στους περισσότερους που έχουν ξεκλειδώσει bootloader και πέρασαν την ελληνική dev ...λύση μόνιμη και τι φταίει δεν έχει βρεθει ακόμη
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ήρθε σήμερα το Redmi 4 pro για τον ανιψιό μου Σε 47 λεπτά, από unofficial rom > official > unlock > και εγκατάσταση της Ελληνικής Το ωραίο ήταν που μπήκε σε edl mode με την εντολή fastboot oem edl από fastboot mode 8o” αναγνωρίζεται ως USB συσκευή από το PC κανονικά ? τι ΛΣ τρέχει το PC ?
-
Σε redmi 4 pro markw ολα καλά ,εκτος απο τις καθημερινες ταπετσαριες που μαλλον σταματησαν να ανανεωνονται...
-
Τελικά εχουν αρκετοί το ιδιο προβλημα ...λοιπον πως το ελυσα εγω μετα απο ωρες μπροστα στο PC( win 7 pro 32bit sp1 & win xp pro sp2) Φυσικά προυποθετει την εγκατασταση του τελευταιου miflash 2016.8.30.0 συνηθως στο c:\xiaomi\Xiaomiflash... Με την οθονη στο Pc στη διαχειριση συσκευων συνδεουμε το κινητο σε θυρα usb2 με το καλωδιό του ,πατωντας volume up + power μπαινει στην αρχική κινεζικη recovery με τις επιλογες download,recovery,fastboot κτλ, 1) παταμε download kai to PC προσπαθει να φορτωσει …
-
Παράθεση από demakhs: “Εγκατέστησε αυτό: Dropbox - MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip Μετά διάβασε εδώ: Drivers for xiaomi Καλό θα ήταν όταν είσαι στη διαχείριση συσκευών πάνω στο μενού "προβολή" να ενεργοποιήσεις τις κρυφές συσκευές και να πας να διαγράψεις όλες τις άχρηστες/περιττές συσκευές που φαίνονται αχνά, όπως οι κάτω συσκευές στην φώτο που επισυνάπτω!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26563/ ” Ευχαριστω για την απάντηση φιλε μου αλλα εγκατεσtημενο ειναι το miflash ,στο Recovery το…
-
Χρόνια πολλά σε όλους το πρόβλημα που έχω το περιέγραψε ο @Lioue στις σελ.15- 16-17 αρνείται το PC ( win 7 pro 32bit) να αναγνωρίσει το markw,ενώ έχουν εγκατασταθεί drivers και φυσικά μέχρι τώρα έχουν αναγνωριστεί πλήθος συσκευών χωρίς προβλημα ( redmi 1,2,3,note 1,2,3,,mi4 κτλ. κτλ.) Στο ίδιο PC φυσικά αναγνωρίστηκε σε fastboot to markw και έγιναν και τα φλασαρισματα ,ξεκλείδωμα κτλ κτλ Συνδέοντας το κινητό σε θύρα usb2 μόνο φορτίζει αναβοσβυνοντας μάλιστα 3τελιτσες στη γραμμή κατάστασης ! Κάθε…
-
Καλημερα παιδια 1) unofficial rom να πω και εγω τη γνωμη μου ,παρελαβα εδω και μια εβδομαδα για φιλο μου redmi 4 pro με την 8.0.5.0.0 (unofficial) αλλα δουλευει πολυ καλα (antutu 62822) και χωρις κινεζιες ή bloatware εγκατεστημενο ,για τον μεσο χρηστη που δεν θελει συνεχη updates δε βρισκω κατι το λαθος στη rom ... 2) τελωνειο κτλ αν μπει καποιος στο vickmall π.χ θα δει πληθος σχολιων ( copy - paste) απο ελληνες κυριως να επαναλαμβανουν τα ιδια πραγματα περι χαμηλης τιμης ,αποφυγης τελωνειου κτλ…
-
Πρόβλημα με νέα μπαταρία
Μήνυματελικα με αγορά νεας μπαταριας εχουμε καποια αξιοπιστη η που μπορούμε να βρουμε την original σε καλη τιμη ?