Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 161.

• Redmi 3S International Version 3GB 32GB

tpapo - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Δεν υπαρχει κανενα θεμα απολυτως με τη Β20,κατεβαζεις την εκδοση για Land και εισαι super αν και η stable beta που ερχεται υποστηριζει πλεον πληρως ελληνικα και αναβαθμιζεις μεσω xiaomi server ,μιλαω παντα για την εκδοση international 3/32 pro

• Με τον καιρο τι γινεται ακριβώς ? ειναι down oi servers ?

• Σε RN2 δεν διαβασα τι εγραψαν τα παιδια πιο πανω και ...έμεινα χωρις τηλεφωνο βραδυ Σαββατου... Υ.Γ εμεινε στις τελιτσες ... για τους φιλους που μπορουν περνανε την παλιοτερη στη sd ή usb ,μπαινουν TWRP,wipe cache & Install

• Πήξαμε στο verification.....

tpapo - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Λοιπον το προβλημα οχι ακριβως το ιδιο αλλα παρομοιο... , εχω συναντησει και εγω σε mi4 cancro φιλου μου ,εκανα τα παντα ακομη και ,fastboot rom και φυσικά τζιφος αφου ζηταει καποιο verification code που φυσικα αφου εισαχθει κτλ κτλ σταματα λέγοντας error ,,μπλα μπλα .. Κατεβαζω λοιπον και γω την cm13 ,και τη φλασαρω και τελος οι μαλακιες...ασε που το κινητο κερδισε +15000 στο antutu και βγάζει περηφανα σχεδον 2 μερες τωρα Υ.Γ μεχρι που σκέπτομαι να κανω το ιδιο και στο δικο μου RN2..

• RE:

tpapo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από tpapo: “πολυ καλη η thunder 6.10.20 αλλα υπερβολική καταναλωση μπαταριας σε RN2,απο ~4h sot με GTV πηγα στις 2 ” Εχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση ή την πέρασες από πάνω ?? ” μονον wipe dalvik/cache εκανα,γνωριζω οτι προτεινεις factory reset αλλα απο GTV σε THUNDER ή αντιστροφα δε νομιζω νά χρειαζεται ...

• πολυ καλη η thunder 6.10.20 αλλα υπερβολική καταναλωση μπαταριας σε RN2,απο ~4h sot με GTV πηγα στις 2

• Λοιπον για τους νεώτερους φίλους sot 6h+ βλέπαμε με την GTV 5.12.24 και νεα μπαταρια... τεσπα,εβαλα του αγαπητού @gkalen την thunder 6.9.29 αρχικά ,κατοπιν την νεα 6.10.20 η κατανάλωση μπαταρίας είναι τρομερή...ουτε 2+h δε βγάζω με την ίδια χρηση απο ~4h που ειχα...κατα τ αλλα οκ ! να δοκιμασω την stable του ιδιου ή να περασω GTV ?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tpapo: “αλλά θα κλειδωσει το Bootloader ρε γαμωτο, ετσι δεν ειναι ?? ” Δεν κλειδώνει έτσι απλά.. Βέβαια θα το τσεκάρεις μετά... ” κλειδωνει περνώντας fastboot rom μεσω miflash ,αλλα τα καταφερα μεσω usb-otg εγκαταστασθηκε σωστα αυτη τη φορα η συγκεκριμένη 6.8.18 dev ,ολα καλα λοιπον ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια Υ.Γ Ενα μικρο review ,απογειωθηκε και η επιδοση του 40795 sto antutu 6.2.1 ενω πριν με stable 7.3 . ημουν στο 34050 και φυσικα πιο smooth λειτουρ…

• Καταφερα και μπηκα twrp εκανα format data και εγκαθιστω ξανα την rom μεσα από usb-otg ,για να δουμε... αλλιως με mi-flash fastboot stable αλλά θα κλειδωσει το Bootloader ρε γαμωτο, ετσι δεν ειναι ?? Τη σωστη κατεβασα rom ( land) για redmi 3s ,ολα εγιναν σωστα...δεν ξερω γιατι παιδευομαι απο το πρωι...

• Παιδια σε καινουριο redmi 3s αφου εγινε unlocked ,περαστηκε twrp 3.0.2.0 και εγκατασταθηκε η συγκεκριμενη ( ...ας πουμε) μπηκα σε bootloop ενω δειχνει να φορτωνει κανονικοτατα χωρις κανενα μηνυμα λαθους φθανω στο λογοτυπο mi με τις 3 τελιτσες απο κατω να τρεχουν και ξανα με πεταει εξω στη μπαρα φορωσης κ.ο.κ ..τρεχει κατι ? ετυχε σε αλλον ? γμτ τη τυχη μου μεσα !

• Δοκίμασε MIUI 7.5 Global Stable V7.5.8.0.MALMIDE for Redmi 3S Released! Download Here! - Redmi 3S/Prime/3X - Xiaomi MIUI Official Forum αφοβα μεσω mi update,την εβαλα σε κλειδωμενο 3s φίλου που φοραγε global stable 7.3.x και παει πολυ πού καλά Υ.Γ και κάτι αλλο που διαβασα βεβαια στο ξενο forum Unlock γινεται και με global stable ,μπορει να επιβεβαιωσει κάποιος ?

• και εγω δεν εχω λαβει έγκριση ακομη αλλα να σε ρωτησω κατι ,εισαι δυσαρεστημενος με την global stable 7.3 που εχει επανω γιατι απ' οτι βλεπω μιά χαρα δουλευει σε ολα και ελληνικα εχει και playstore και update σε global stable μπορεις να κανεις ευκολα . ..

• Μετα απο καποιους μηνες που χρειαστηκε να ξεκλειδωσω ενα redmi 3 note ( και τελικα δεν εγινε ποτε λογω μη απαντησης εκ μερους της xiaomi ...) ,αλλά και επειδη δουλευει καλα με tη multi που ειχε επανω με ελληνικα ,playstore κτλ ξανα χρειαστηκε ξεκλειδωμα remdi 3 note pro φιλου και ξανα αρχισαμε τα ιδια ,αιτηση στην xiaomi εδω και 15 μερες σχεδόν, απο 2 διαφορετικούς λογαριασμούς ,στον παλιο λογαριασμο τον δικο μου δεν ηρθε ποτε sms αλλα και καθε μερα που τσεκαρω η ιδια καρτα " δεν εχω δικαιωματα …

• Περαστηκε η 6.7.21 ολα καλα αλλα το antutu εδειξε -4000 κατω,επεστρεψε η υπερθερμανση και η μπαταρια μαλλον χειροτερη, θα δειξει μεσα στη βδομαδα ...( παντα σε σχεση με την 6.6.30)

• Παράθεση από Budda: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16340/ με 6.6.30 σε ισορροπημένο mode μπαταριας ” Πράγματι εχω μεινει με την 6.6.30( balanced mode) Και εγω πολύ ικανοποιημενος τόσο σε απόδοση όσο και μπαταρια ( sot ~5h) ,απροβλημάτιστη rom ,δεν θα παω ευλοκολα παρακατω εκτός αν καποιος με πεισει

• με ποια rom οι 6 ωρες ??? χα χα με την 5.11.26 φυσικα ❤

• a06942ce5fc9ed915784f37e73d323d4.jpg

• RE:

tpapo - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από Angelatsakas: “Σας ευχαριστω” υπαρχον ολοκληρα νηματα για αλλαγη οθονης με λεπτομερειες για αγορα οσο και για αντικατασταση ,το συγκεκριμένο ειναι ακριβο και χρεωνει και μεταφορα .

• τα led σε μενα RN2 δουλευουν κανονικα ,πληκτρ. google οκ,διαχειριση ram,εφαρμογων καλυτερα απο πριν ,μπαταρια αρκετα χειροτερα ... Η rom περαστηκε χωρις factory reset

• RE:

tpapo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από omek07: “Παιδιά το έγραψα και πριν αλλά κανένας δεν απάντησε μήπως μπορεί κάποιος να τεστάρει με δυο κάρτες ? Εμένα δεν παίζουν και οι δυο . Παίζει μόνο η SIM 1” Ναι παιζουν και οι 2 μια χαρα οπως και ολα τα αλλα ,για τη μπαταρια διατηρω καποιες επιφυλάξεις,αχ αυτη η μπαταρια παλι...