Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 161.

• RE:

tpapo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από spysot: “Παιδιά που θα βρω οδηγίες για να περασω την V8 από V7 σωστά? Δεν ξερω αν πρεπει να κανω wipe, αν κανω μετα που θα βρω το backup μου για να μπουν εφαρμογες και ρυθμισεις?” Παράθεση από mixaliscy: “Οι οδηγίες μιλούν για Factory Reset Εγώ όμως και κάποιοι άλλοι το περάσαμε από πάνω και δουλεύει κανονικά Άρα αποφασίζεις μόνος σου” επιβεβαιωνω οτι σε 2 redmi note 2 περαστηκε αψογα μονο με wipe cache & dalvic

• Λοιπον απο dev 6.5.19 περασα χωρις το παραμικρο προβλημα σε 6.6.17 απο twrp μονον με wipe dalvic & cache δοκιμαστε το αφοβα ,παρτε καλου κακου backup απο το twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σωστα οπως τα λεει ο @NasDriver αλλα πιστευω οτι και με απλο wipe cache & dalvic και μετα install δεν θα εχει προβλημα.. εγω αυτο θα δοκιμασω απο αυριο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @NasDriver τι λεει η 8 ? να προχωρησω? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Φιλε @billucky επειδη το τελευταιο διαστημα εχω αλλαξει 3-4digitizer σε διαφορα RN2 φίλων,δοκιμασε και συ να το αλλαξεις αφου μηχανικος εισαι το touch ...εκει ειναι το προβλημα,γραφω σχετικα για τιμες κτλ σε αλλο νημα νομιζω αντικατασταση οθονης.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αλλαγή Οθόνης

tpapo - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Λοιπον να δωσω και γω feedback γαι τους φιλους ,αγοραστηκε 28,33Usd ηρθε σχετικα γρηγορα με HK POST σε προσεγμενη συσκευασια με δωρο μια μεμβρανη aliexpress.com/item/LCD-screen…-2-Note2/32490226024.html περαστηκε επιτυχως ,και πιεζοντας λιγο παραπανω οχι τιποτα σπουδαιο ομως να περασω τη μεμβρανη ...ραγισε το πανω μερος κοντα στο ακουστικο ...εμεινα αγαλμα ! Kαταλαβα οτι μαλλον κατι σημαινει αυτο to OGS ( one glass solution )που εχουν οι ακριβότερες στα 40+ usd , παρολα αυτα δουλευει ενταξει ,di…

• Να αναφέρω και εγώ για το mi4 cancro η αρχική σελίδα του πλοηγου με τα εικονίδια συντομεύσεις γέμισε κινεζιες όπως και η αναζήτηση ,επίσης στο καιρό η επιλογή λεπτομέρειες επανω δεξιά στο μενού δεν υπάρχει όπως και κινέζικα στο κάτω μέρος ...γνωρίζουμε κάτι ? Υ.Γ εννοείται έχω κάνει καθαρισμό δεδομένων για τις εφαρμογές ,επανεκκίνηση κτλ χωρίς αποτέλεσμα !

• Παιδια ολα οκ η 6.5.5 σε RN2 αλλα στο ξεκλειδωμα της οθονης με εχει ταραξει στο ενοχλητικο μηνυμα" Δυστυχώς η εφαρμογη καθημερινες ταπετσαριες κτλ κτλ έχει σταματησει " ειτε ακυρωση πατησω ειτε αναφορα την επομενη φορα ξανα το ιδιο και ξανά ,ριξτε καμμια ιδεα ... Επίσης με Μι4 ( Cancro) φιλου που περασαμε απο DEV thn 6.5.5 όλα καλά , μονον στην εφαρμογη καιρός η επιλογη "λεπτομερειες" που σε οδηγουσε στο accuweather δεν υπάρχει πιά ,εγινε καθαρισμος cache αλλα τιποτα το ιδιο...ειχε συμβει και πα…

• Αλλαγή Οθόνης

Μήνυμα

iamosgr εγώ παρήγγειλα αυτή με 28usd από Ali τελικά, ο dragon δεν μου δεχόταν καμμία από 3 κάρτες ...να δούμε τώρα τι θα γίνει ,κρατα ότι απέμεινε από το δικό σου μπορεί να χρειαστω κάτι Καλή Ανάσταση σε όλους παιδιά

• Αλλαγή Οθόνης

Μήνυμα

Φιλε @NasDriver το δικο μας μαμισιο touch είναι OGS* ? ΔΕΝ νομιζω ...άρα η λύση με τα 28usd μου φαινεται μια χαρά Υ.Γ *OGS ( πρακτικά One Glass Solution ~ πιο φωτεινη οθόνη )

• Αλλαγή Οθόνης

Μήνυμα

@iamosgr δεν εχω καταλάβει ακριβώς ποια η διαφορά μεταξύ 1. dragon-tt.com/xx.aspx?id=6195# με 28Usd 2.dragon-tt.com/xx.aspx?id=6210 με 40usd εννοείται και τα 2 ειναι original LCD PANEL + DIGITIZER + FRAME και απ΄οτι φαινεται στις φώτος δεν βλέπω κάποια διαφορά

• Αλλαγή Οθόνης

Μήνυμα

Αυτός ο οδηγός φαινεται πληρεστερος πάντως ..youtube.com/watch?v=mGjaAYpQL_U δεν ξερω μπερδευτηκα ,αν παρω αυτόν με 28usd dragon-tt.com/xx.aspx?id=6195 θα μου λειπουν μονο τα κουμπιά + καλωδιταινια στο πλαι...χμμ, ειλικρινά δεν ξερω...

• Αλλαγή Οθόνης

Μήνυμα

Οτι ημουν ετοιμος να παρω απο alliexpress me 22usd χα χα χα ,έχω φαει απιστευτες καταστασεις με digitizer στο παρελθον ...με αποτελεσμα σχεδον να χρηστευσω ενα Tablet( Pipo) ,πραγματι κανεις οδηγος δεν ανφερει τα κουμπια ...βεβαια μιλαμε για σχεδον διπλή τιμή ! Ευχαριστώ για την ενημερωση ,είναι όπως τα περιγραφεις ...

• Αλλαγή Οθόνης

Μήνυμα

Επειδη εσπασε και η δικη μου οθονη απο rn2 και σκεφτομαι να αλλάξω Lcd panel + digitizer μαζι να ξεμπερδευω ,μηπως μπορεις να μου πεις την δικια σου απο ποιο πωλητη την πήρες ? αν την εβαλες ολα οκ ? τα λεω αυτα γιατι την εχω πατησει 2 φορες στο παρελθον και εγω απο touch screen digitizer που δεν δουλευε για καποιο λόγο αν και καινουριο ή αλλο που δουλευε μεν αλλά ανεστραμενα ( χα χα.. κι ομως ..) και φυσικα δεν πηρα ποτε Refund ακομη και απο το paypal !!!

• Μπορεί κάποιος φίλος που έβαλε την νέα 6.4.7 να παραθέσει εντυπώσεις ,μπαταρία ,RAM κτλ ?

• Αυτό XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 2GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool για να δούμε

• Μπορει να ανεβασει( ή να αναφέρει...) καποιος φιλος στατιστικά μπαταριας σε RN2 ? Ειναι καλύτερa απο τη προηγούμενη 6.3.3 ?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Αν πας στα αρχεία υπάρχει επιλογή Ιδιωτικος φάκελος” ρε συ Μιχάλη δεν ειμαι κανας newbie ή διαδρομή αυτή ( to path ) ξέρεις που βρίσκεται ?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Τι εννοείς ιδιωτικός φάκελος?” αυτό ακριβώς ...ta hidden private files στον file explorer ,ποια είναι διαδρομή του φακέλου ,στην SD card γνωρίζεις ?