Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 161.

• To widget του καιρού έπαψε να λειτουργεί στη νέα rom στο note2,γιατί έγινε αυτό ,υπάρχει κάποια λύση ? Κατά τα αλλά καλά μέχρι στιγμής Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν και στο 1s αλλά και στο redmi 2 push sto viber παπαλα ...ενώ email notifications έχω κανονικά ...

• Προσπαθωντας να κατεβασω για το Redmi 2 μου βγαζει παρακάτω μήνυμα λάθους ...,υπάρχει προβλημα μαλλον με το Link ... Not Found The requested URL /downloads/roms/RedMi2/xiaomi-miui-hellas-4.4.4_HM2014811_GTV-5.11.26.zip was not found on this server.

• Πέρασμα Ελληνικής rom

tpapo - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “@billxrys και @tpapo αυτός ο τρόπος δεν ισχύει για όλες τις συσκευές φυσικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Mi Note Pro και το Mi4c που είναι κλειδωμένα με private keys και δεν περνάνε ούτε το update.zip, ούτε κρατάνε το TWRP. Π.χ το Mi4c έχει scriptάκι που ότι και recovery να εγκαταστήσεις, αυτό επαναφέρει το Mi recovery... Οπότε θέλουν, άλλου είδους χειρισμό... Πάντως και οι δύο τρόποι που αναφέρετε είναι μια χαρά και λειτουργούν άψογα στις συσκευές που λέτε... ” ναι σωστά …

• Πέρασμα Ελληνικής rom

Μήνυμα

Παράθεση από billxrys: “Σωστός αλλά με το miui recovery μερικές φορές έχεις πρόβλημα να περάσεις update.zip ή δεν στο βλέπει ή δεν στο περνάει στο βλέπει σαν κατεστραμένο αρχείο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οχι δεν εχει συμβει ποτέ αυτο ,πρόσεξε ότι καθαριζω πρωτα με ολα τα wipes και μετα επανεκκινω και αντιγραφω το Updtae.zip

• Πέρασμα Ελληνικής rom

Μήνυμα

Να πω και γω τη "φτωχή μου γνωμη" εχοντας δοκιμασει αυτη τη μεθοδο που περιγράφω σε αρκετες συσκευες που ερχονται απ'εξω ( redmi-1s,redmi 2,mi-3) απλά λιγο διαφορετικά αφου κάνω όλα τα wipes πρώτα , αλλά το ίδιο απλά πιστεύω ... Τα βήματα : 1.mi-recovery, 2-wipe cache -reset user data ,μετα επανεκκινηση 3-αντιγραφω το αρχειο της ελληνικής rom στην εσωτερική μνημη μετονομαζοντας το σε update.zip 4-ξανά mi-recovery και Install update .zip επανεκκίνηση και έχω μια καθαρη ελληνική & TWRP μονον απο δ…

• REDMI NOTE 2 ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΑ

Μήνυμα

Οχι ρε φιλε δεν εχω ασχοληθει ,ουτε προκειται με miflash ...τι να λεμε τωρα ,twrp και ξερο ψωμι γιάυτο σε ρωταω...το αρχειο για το root το δινουν οι κινεζοι ? τους ρωτησες ?

Μήνυμα

Φιλε @NasDriver μεσα απο twrp την περασες ?

Μήνυμα

τελικά διαβαζοντας όλα τα σχετικά περι διαφορών fdd-tdd lte ασφαλή συμπερασμα δεν χω βγαλει ακόμη ,βεβαια καποιοι φιλοι εγραψν οτι αγοαραζοντας το tdd-lte και αναβαθμιζοντας σε dev greek δεν χανεται το root ( που επιτρεπει την επικοινωνια και στις μπαντες που λειπουν για ελλάδα για 3g-4g ) ,ειναι ετσι ? Μπορει καποιος απο τους φιλους που το αγορασαν να το επιβεβαιωσει με παραπάνω λεπτομέρειες ? Το root που δινουν οι κινεζοι μπορει να το φλασαρω ξεχωριστα ? ,Το δινουν οι κινεζοι ως ξεχωριστη εφαρ…

• Redmi 2 - 1GB edition

tpapo - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Απλά ενημερωτικά εχω σεταρει πανω απο 15 redmi 2 για οικογενεια ,φιλους ,συναδελφους παντα με developer rom απο τους συντροφους στο forum ( ναναι καλά τα παιδια να ευτυχούν στη ζωή τους ...) ,ποτε δεν εχω παρατηρησει τιποτα απ'άυτά που γραφονται κατα καιρούς εδω μέσα και δουλευουν όλα στο μεγιστο των λειτουργιων τους ,θεωρώ ότι ειναι η καλύτερη αγορα που μπορει να κανεις καποιος στα 101 usd πλέον

• Έκατσε καλά ή 5.9.24 στο redmi 1s ,μετά τα προβλήματα που είχα με τη προηγούμενη ,και στο antutu έβγαλε 20824 ,κανένα πρόβλημα με εφαρμογές κτλ .όλα καλά Υ.Γ ξέχασα να πώ ευχαριστούμε Στάλθηκε από Xiaomi Redmi 1s χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το τελευταίο 3μηνο έκανα ευλαβικα τα εβδομαδιαία updates χωρίς τίποτα το επιλήψιμο ,με την 5.9.17 είχα αρκετά προβληματάκια και η μπαταρία ... ,γυρισα στη 5.8.27 και φυσικά το κινητό πετάει χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα ...τυχαία όλα αυτά ; ,δε ξέρω αλλά και δεν το ψαχνω παραμενω μ'αυτή που θεωρώ πιο σταθερή απ'όλες και βλέπουμε Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τώρα γελαμε όντως στο antutu από 20670 πήγα 14814 :),ευτυχώς έχω κρατήσει nandroid backup με την 5.8.27 ( την πιο καλή που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα ...) ,την ριχνω άμεσα ,κάτι γίνεται με την συγκεκριμένη δε το συζητάμε .... Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tpapo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από giannisag: “Ερώτηση......πως μπορώ να διωξω το νέο app MI HOME έξυπνο σπίτι και cm transfer και authenticator της νέας Ρομ που εμφανίστηκαν πάλι????? Με το es explorer γινόταν όπως μου είχε δείξει ο @dnomikos αλλά τώρα έχει αλλάξει και δεν τα βρίσκω.” Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Απεγκατάσταση Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά να εστιασουμε στην 5.9.17 παρακαλώ ... ,άλλος πρόβλημα με τον καιρό έχει ,ή διάρκεια της μπαταρίας επίσης ,επαφές επίσης ...τι στο διάολο έκαναν οι κινέζοι πάλι... Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για τον καιρό που κρασαρει σε μένα ενώ έπαιρνε δεδομένα από accuweather τώρα προσπαθεί από το weather.com.cn γιατί αυτό άλλαξε κάτι ; έχει κάποιος φιλος ανάλογο πρόβλημα ; Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στο redmi 1s πρόβλημα με την εφαρμογή "καιρός" ( μετα απο καιρό ειναι η αλήθεια ...) ,δεν εμφανίζει πάνω δεξιά στο μενού την επιλογή -> λεπτομέρειες παρά μόνον την επιλογή -> κοινη χρήση ,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στο site του παρόχου για λεπτομερή ενημέρωση , εχουμε καμμιά ιδέα τι φταιει ; συμβαινει σε αλλον ; , όλα τα αλλά καλά αν και ή μπαταρία φεύγει λίγο γρηγορότερα απο τις προηγούμενες νομιζω .... Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• H 5.8.27 περαστηκε σε redmi 1s & 2 ,όλα καλά ,να δούμε τώρα τη διάρκεια της μπαταρίας ,πάντως εδώ και καιρό με την ίδια χρήση δεν έχω πέσει κάτω από 4+ h οθόνη Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκιμάζοντας για 2-3 ημέρες πριν γράψω οτιδήποτε βιαστικό την miui v7 5.8.20 σε redmi 1s & 2 ,δεν έχω να αναφέρω κανένα απολύτως πρόβλημα ,ίσα ισα είμαι απολύτως ικανοποιημένος Υ.Γ Δεν ξέρω ο φίλος με το 1s που ανέφερε προβλήματα και κολλήματα εφαρμογών που τα βρήκε...ειλικρινά το fb,twitter,skype,chrome,igo,sygic ,mi cloud ,camera κτλ κτλ δουλεύουν απροβληματιστα και μάλιστα παρατηρώ βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας ( ειδικά στο redmi 2) .Μήπως ρε παιδια δεν φλασαρετε σωστα τις rom ,σπουδαία δουλε…

• V6

tpapo - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Παράθεση από lost2: “εμένα και η 7.9 και η 7.16 που φοράω τώρα με κάνουν ένα χαζό , υπερθερμαίνετε το τηλ όταν μιλάω το έχει κανένας άλλος αυτό ? έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση δοκίμασα και με Xcelerate kernel τα ίδια (με την v5 47 δεν το είχα) και ένα δεύτερο όταν αλλάζω οθόνη κλειδώματος με κάνει επανεκκινήσεις ( και το έχω στην μαμά τώρα που δεν το κάνει) κατά τα άλλα μια χαρά είναι” Ενα απο τα "θεματα" που ειχε εξαρχής το 1s και όχι μονο ήταν η υπερθερμανση( βλ.snapdragon 400 heat issue ) ,το …