Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 475.
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΤελικά με τις δύο παρεμβάσεις του geoanto555 έλυσα το πρόβλημα. Το λάθος που έκανα γιατί δεν διάβασα τα ψιλά γράμματα ήταν ότι μετά το factory reset kai formata data , επρεπε να επανέλθω me reboot se recovery , οπως μου υπέδειξε ο geoanto555 Ευχαριστώ όλα τα μέλη της ομάδας για την επίλυση στο πρόβλημα μου. μετά την miui hellas όλα τα υπόλοιπα είναι οδοντόκρεμα ας έχει επεξεργαστή ΜΤΚ το Redmi Pro, kai ας το εγκατέλειψαν οι κινέζοι επειδή έχει πολύ καλή κατασκευή. όσο υπάρχει miui hellas ΔΕΝ ΥΠΑ…
-
Redmi Pro
Μήνυμανα αφήσω την αρχική κινέζικη , η να προχωρήσω στην 8.5.3. και μετά fastboot klp, για να εγκαταστήσω twrp και τελευταία XTRV ROM HELLENIC;
-
Redmi Pro
Μήνυμαγια να εγκατασταθεί η ελληνική ΡΟΜ απαραιτητη προυποθεση ειναι να πραγματοποιηθεί το mount. To έχω κάνει πέντε φορές το enable , disable. Το μήνυμα που βγάζει είναι ότι δεν έγινε mount το τηλεφωνο. Θα ξεκινησω απόψε για λόγους αρχής για έκτη φορά να φτάσω στο twrp. Στην φωτογραφία το μόνο που θα διαπιστωθεί είναι η αδυναμία λειτουργίας της εντολής enable , or disable toy μοθντ. To twrp που χρησιμοποιουσα μεχρι τώρα ήταν το 3.0.2 που υπήρχε για την αρχική κινεζικη ρομ που στην συνέχεια έβαζα την …
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΑγαπητοί συμπάσχοντες , ή όχι, ξαναεστησα το τηλέφωνο σύμφωνα με τις οδηγίες . Όμως όσες φορές και να κάνω mount, δεν πραγματοποιείται. Κάποια οδηγία πως θα κάνω mount την συσκευή ή πως θα ξεπεράσω το πρόβλημα;.......
-
Redmi Pro
Μήνυμαmakis1024, Κατ αρχήν ευχαριστώ αλλά πως θα περάσω μέσα στο twrp την ρομ αφου δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τον υπολογιστή;. Την ρομ που είχα βάλει χύμα δεν την βλέπω γιατί τα αρχεία που μου δείχνει είναι απο system. Δεν βλέπω τους φακέλους όπως παλαιότερα ούτε τα χύμα αρχεία της ρομ. Δυστυχώς έβαλα το τελευταίο twrp και δεν ξέρω με ποιο τρόπο να εγκαταστήσω κάποιο παλαιότερο αφου δεν βλέπω τα αρχεία , αλλά μάλλον μόνο τα αρχεια συστήματος
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην καλύτερη ομάδα υποστήριξης. Επειδή συνήθιζα κάθε δυο τρεις μηνες να προχωράω απο την αρχή εγκατάσταση κάθε νέας Rom που ανεβαίνει, έτσι και τώρα ενόψει της MIUI 10 , με το flash tools εγκατέστησα την κινέζικη , και στην συνέχεια έκανα όλα τα απαραίτητα προκειμένου να εγκαταστήσω την τελευταία rom. Μπήκα στο TWRP , αλλά χωρίς να γνωρίζω τον λόγο δεν βρήκα την ρομ για να την εγκαταστήσω. Σύμφωνα με τις οδηγίες πήγα στο advance για να ψάξει να βρει την ρομ που είχα βάλει χύμα στο τηλ…
-
Επειδή έχω 2 Redmi (3 και pro) και ένα MI 4 για τις χρήσεις πού πραγματοποιω το Redmi Pro έχει πολύ καλύτερη συμπεριφορά από Redmi 3 & MI 4. Τα προγράμματα cad και τεχνικής ανάλυσης για εμένα είναι το κριτήριο για επιλογή συσκευής. Όσο για την κάμερα οι βελτιώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα από την ελληνική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, σε συνδιασμο με χειροκίνητες ρυθμίσεις έχει πολύ καλά αποτελέσματα που μέχρι σήμερα στους 30 μήνες χρήσης δεν μου δημιουργήθηκε η ανάγκη για καλύτερη …
-
Το redmi Note 5 έχει πράγματι διαφορές με το Redmi Pro. Δυο κατα την ταπεινή μου γνώμη οι μεγάλες διαφορές. Το Redmi Note 5 έχει την τελευταία έκδοση oreo 8. Το Redmi Pro όμως έχει την amoled οθόνη και η διαφορά στην απεικόνιση είναι τόση που εαν έχεις χειριστεί στο παρελθόν το Redmi Pro δύσκολο να πειστείς για την οθόνη του redmi Note 5 και για οποιοδήποτε χιαομι είτε άλλη μάρκα που δεν έχει amoled
-
παρόλο που μέχρι την έκδοση 8.3.1 έπερνα ειδοποιησεις ΟΤΑ (ειμαι VIP) στην σημερινή δεν έχω πάρει ακόμα ειδοποίηση. Πρέπει να κάνω κάποια άλλη ενέργεια που δεν έχω υπόψη μου μέχρι σήμερα;. Οι ρυθμίσεις που μας έχουν ενημερώσει ότι πρέπει να έχουμε , έχουν υλοποιηθεί. Τρέχει κάτι;
-
Λάθος πληροφόριση έχεις για την Κίνα. Το μέγιστο διάστημα που το καλαμπουρίζουν είναι 15 ημέρες . Και μάλιστα σε ορισμένες δύο οικονομικές ζώνες. Δεύτερο δεν βιάζομαι. Ερώτημα έβαλα. Και αυτό γιατί η τελευταία 1.2.8 εξακολουθούσε να είναι beta. Τρίτο στις δύο τελευταίες εκδόσεις δεν έχω διαπιστώσει κανένα πρόβλημα , και για αυτό σταμάτησα να γράφω ή να ρωτάω για προβλήματα στην λειτουργία. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ανάγνωση και όχι το απλό κοίταγμα θα σου είχε λύσει την όποια απορία για το τι υπήρχε στην έν…
-
Gearbest και ψευδείς αναρτήσεις. Παρήγγειλα κάποια πρόσθετα εξαρτήματα. Η ανάρτηση έλεγε για Ελλάδα 7 - 10 ημέρες. Πλήρωσα και πρόσθετα 2.70€ για εξασφάλιση τελωνείου. Τα χρήματα κατατέθηκαν 10 Ιανουαρίου. Το προϊόν σύμφωνα με τα στοιχεία ταχυδρομηθηκε την επόμενη μέρα. Μέχρι σήμερα δεν έχω παραλάβει τίποτα και τα στοιχεία στο Gearbest λένε ότι έχει ταχυδρομηθει. Άρα όταν λένε για συγκεκριμένες ημέρες ΛΕΝΕ ΨΈΜΑΤΑ.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cabdik: “Παράθεση από dhmlaz: “Οι Ινδοί ανακοίνωσαν ότι είναι έτοιμοι να δώσουν αναβάθμιση με αντίτιμο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δλδ..?? για καν το πιο λιανα......!!!!” Εταιρεία που ειδικεύεται σε επεξεργαστές της mediatek έχει ανακοινώσει ότι έχει φτάσει σε συνενόηση με την mediatek για την παραπέρα ανάπτυξη λογισμικού που θα δίνει την δυνατότητα σε οποιαδήποτε κινέζικη συσκευή που κυκλοφόρησε με τέτοιο επεξεργαστή από το 2014 και μετά να αναβαθμιστεί…
-
Το πρώτο μου τηλ ήταν το Redmi 3, αυτό το πήρα Γενάρη 2017 με ημερομηνία παραγωγής Σεπτεμβρίου 2016. Το Redmi Pro δεν μοιάζει για κατηγορία Redmi. Ένας από τους λόγους που ενδεχομένως σταμάτησε η παραγωγή του ήταν η σημαντικά αναβαθμισμενη κατασκευή του. Η μη αναβάθμιση λειτουργικού Google έχει να κάνει με πρόβλημα της εταιρείας με τους προγραμματιστες που σταμάτησε την συνεργασία. Οι Ινδοί ανακοίνωσαν ότι είναι έτοιμοι να δώσουν αναβάθμιση με αντίτιμο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντ…