Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 475.

• Πάντα twrp την δική μας Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είχα την aroma στο Redmi pro, έκανα backup, και στην συνέχεια factory reset, για να δοκιμάσω την 8.5.3 Αφού διαπιστώνω Απαράδεκτη απώλεια ρεύμα της μπαταρίας σε 4 ώρες 3% στάθμη, προσπάθησα να πραγματοποιησω restoration από στικακι αλλά δεν το βλέπω. Πρόταση επίλυσης, η καθοδήγηση για επανεγκατασταση ΤΗΣ άρομα και πως θα αποφύγω την πιθανότητα να μην εγκαθιστάτε; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ερώτημα κάνω γιατί εγώ στο redmi pro X25 4gb ram που είχα βάλει της 8.5.3 η καμερα δούλευε κανονικά αλλά η κάμερα της google marshmallow δεν δουλεψε ποτέ. Εκτός και εαν έχω κάνει λάθος και δεν εχεις το redmi pro

• Δηλαδή θέλεις να πεις ότι η κάμερα της Google δουλεύει και δεν κολλάει;

• Βάλε Ελληνική XTRV να δεις ασπρη μέρα, και άσε τα κινέζικα , για αυτούς που είναι στην κυβερνηση ή που θελουν να γινουν κυβερνηση

• Καλά ακόμα ασχολεισαι με την αλοδαπή 8.5. όταν η Ελληνική υπεροομαδα έχει φτάσει στην 8.6 ; ΔΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40900/

• Γειά όσους ασχολούνται περιστασιακά με social media ενδεχομένως να τους εξυπηρετεί καλύτερα ο snapdragon. Για όσους λειτουργούν την συσκευή και σαν επαγγελματική λειτουργία έχω να καταθέσω την δική μου εμπειρία. Έχω το oneplus 2 με θεωρητικά καλύτερο επεξεργαστή [snapdragon], και το Redmi Pro με θεωρητικά υποδεέστερο επεξεργαστή [Mediatek] . Έτρεχα spreed sheets και auto cad στο one plus 2, μέχρι την στιγμή που στο ύπαιθρο έπρεπε να προχωρήσω σε επίλυση προβλήματος. Ταυτόχρονα ο συνάδελφος που ε…

• Το ότι όλοι οι κατασκευαστές τις flagship συσκευές τις προσφέρουν με amoled δείχνει την διαφορά στη ποιότητα απεικόνισης. Όσο για μπαταρία πράγματι υπάρχει κάποια υστέρηση. Η ποιότητα όμως της απεικόνισης έχει και παράλληλα κάπου αλλού υστέρηση. Ευτυχώς είναι μόνο στη μπαταρία που λύνεται με τις γνωστές μεθόδους

• Εάν έχεις σκοπό να μείνεις με το Redmi Pro για περίπου τρία χρόνια να το πάρεις. Αν και αμφιβάλλω εάν βρεις το 4gb, με τον δυνατό επεξεργαστή. Επίσης κάνε υπομονή μέχρι 5 Αυγούστου που θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για miui 9 with Google 7.

• Επειδή υπάρχουν μερικοί φίλοι εδω και ρωτανε εαν Η aroma για το redmi pro βγήκε. Εαν πρόσεχαν στην αρχή του φορουμ θα έβλεπαν ότι μέχρι αύγουστο (μαλλον 14-16) δεν υπάρχει καμια διαθεση είτε XTRV είτε arΩma. B;ebaia epeid;h ta grapt;a m;enoyn, oi diaxeirist;ew e;ixan pei grapt;a ;oti mporei na mhn yp;arxoyn ananevseiw apo kina kai eyr;vph se ebdomadia;ia b;ash all;a ua ;htan kont;a maw me diafora kalo;ydia. Εγω μέχρι στιγμής δεν έχω δει ακόμα τίποτα

• Γειά σας παιδιά. Παλιότερα είχα ανεβάσει κινέζικη σελίδα που έλεγε ότι το Redmi Pro θα πάρει αναβάθμιση. Πιθανόν η προσωρινή αναστολή να είναι τα προεορτια για διπλή αναβάθμιση . πάντως με ίδιο επεξεργαστή άλλη κινέζικη εταιρεία χαμηλότερης αξίας έχει κυκλοφορήσει 7.1.1

• Γειά σας παιδιά. Παλιότερα είχα ανεβάσει κινέζικη σελίδα που έλεγε ότι το Redmi Pro θα πάρει αναβάθμιση. Πιθανόν η προσωρινή αναστολή να είναι τα προεορτια για διπλή αναβάθμιση . πάντως με ίδιο επεξεργαστή άλλη κινέζικη εταιρεία χαμηλότερης αξίας έχει κυκλοφορήσει 7.1.1 Παράθεση: “”[/i[sbox][/sbox][info][info][/info]

• #giannisagal η δική μου εμπειρία λέει να μείνει με 7.6.10 χωρίς άρωμα

• Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η 7.6.8

• Μάλλον είναι πολύ καλύτερη οποιαδήποτε XTRV ιδιαίτερα η πριν από 7.6.10 για το Redmi Pro από την arΩma που την χρησιμοποιώ 10 ημέρες. Εκτός από τα conflict σε τεχνικά προγράμματα έχει υπέρ κατανάλωση στην μπαταρία, και δεν δουλεύουν οι ήχοι ειδοποίησης. Περιμένω την αυριανή έκδοση. Διαφορετικά επιστροφή στο παρελθόν. Για όσους θέλουν την συσκευή εργαλείο και όχι παιχνίδι.

• Στην arΩma η αναβαθμιση του twrp 3.1.0 se 3.1.1 πως και που θα γίνει ;. Γιατί και στις δύο επιλογές είτε system ειτε recovery το τηλεφωνο κολάει , και ας έχει γίνει ξεκλείδωτο το system

• Νομίζω ότι η XTRV 7.5.11 είναι η rom me την καλύτερη διαχείριση ενέργειας, χωρίς προβλήματα λειτουργίας με άλλες εφαρμογές ιδιαίτερα για μηχανικούς. Τώρα την arΩma την έχω 4 ημέρες έχει πολλές παραμετροποιησεις ωφελιμες για όσους παίζουμε με αυτές αλλά προβλήματα λειτουργίας στα τεχνικά apks που στις προηγούμενες δούλευαν Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εδω που έγραψες τον προβληματισμό σου ΥΠΑΡΧΕΙ ολοκληρη διαδικασια στα ελληνικά . Πήγαινε στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ φοροθμ και θα τα βρείς όλα και εύκολα!!!!

• Πράγματι με το default θέμα φτιάχτηκε , και ευχαριστώ για την λύση. Βέβαια με δύο άλλα θέματα της miui που η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι συμbατά με το redmi Pro, dhμιουργήθηκε αυτή η αδυναμία, της μη δυνατότητας πλήρους διαχείρησης των επαφών. Μήπως συμπτοματικά κοίταξες και την άλλη παρατήρηση που έχω ανεβάσει απο εχτές;. Αναφέρομαι στα screenshots που ανέβασα μαζί με την παρατήρηση

• Νομίζω, ότι Μετά το smiles Φαίνεται ποια είναι η rom. arΩma!!!!!!! =============== Ιουν 20th 2017, 11:27pm =============== Όχι δεν βλέπω κάτι τέτοιο